News:

.

Main Menu

Discuții ca-n gară

Started by Ionut, June 08, 2016, 06:02:32 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

pasadia

Mno, nu stiu ce sa zic. Am fost acum, in septembrie, dus-intors cu Dacia. Nu m-a deranjat atat de mult faptul ca a stat mult in vama. Am adormit repede, imediat ce mi s-au returnat actele. Dar mai deranjant a fost faptul ca a trebuit sa prezint actele de 2 ori, asa ca tare as prefera sa fie o singura investigatie.

In rest am stationat mult si in Arad (grupa sudica avea 50 de minute intarziere) si in Budapesta. SI tot am ajuns la ora programata, chiar si asa...

shift2rail

care este logica pentru care Dacia a fost splitat intr-o ramura nordica si una sudica?

acumuleaza intarzieri nefortate in Ro, iar MAV se pare ca nu ii mai asigura tractarea pana la Viena daca soseste cu intarzieri f mari la Budapest!
(relatari anectodice ale pasagerilor, grain of salt here)

AndreiB

@pasadia

Si acum imagineaza-ti cum ar fi sa dormi in timp ce se joaca ei de-a birocratia fara sa te implice pe tine?

pasadia

Asta nu am chef sa imi imaginez pentru ca stiu ca tara asta nu merita sa fie primita in spatiul Schengen. Plus ca oricum va gasi pretexte Viktor Orban sa mai bage strambe (sau sa iasa din UE), deci chiar nu am cum sa imi inchipui scenariu descris de tine.

Asa ca raman la parerea mea - hai sa facem un singur control. Daca se poate intr-o singura stationare, in Lőkösháza (nu de alta dar cred ca programul e gandit special astfel incat daca nu vor sa primeasca pe cineva in HU sa il incarce imediat in trenul spre RO ce e garat la acelasi peron). Si fac controlul impreuna, si vamesii romani si cei maghiari, asa cum se intampla in vamele rutiere de atata timp...

dan tm

Au venit niste locomotive OBB la Socola.

shift2rail

@dan tm: exceptional reportajul pe o ruta clasica a navetei feroviare Buc Basarab-Rosiori N, sociologie de prima mana as spune (cand se va mai naste un al doilea Gusti care sa ia tara la pas?)

Doar un pasaj ptr cei care nu au clickuit:

"Trenul prinde iar viteză, lucru ce îl face pe un muncitor rupt de somn să-și plictisească tovarășii de drum cu povești despre trenurile japoneze, ,,alea de merg cu 400 la oră". ,,Când o muri bălaia o să avem tren d'ăla la Gălăteni", râde unul. "

dan tm

Dar de cîte ori am călătorit eu asa.
multe expediții le-am postat pe forumul lokomotiv.

cristi5

Mai este cineva care *nu* vede pagina Fb a CFR Infrastructura?

https://www.facebook.com/cfrinfrastructura
https://m.facebook.com/100057077725915/

Eu si @Ovii Stîngaciu nu vedem pagina. Pe desktop imi apare "Content not available right now", pe mobil ma duce la fluxul meu Fb...

Am incercat si din contul Fb al sotiei. Nici de la ea nu se vede. Am zis ca poate e blocat IPul, dar am incercat din contul ei cu date mobile, acelasi rezultat.

Am crezut ca ne-au blocat pt ca am dat share din conturile personale la postarile API. Dar cu nevasta-mea ce-au avut?? :lol: Pare a fi ceva problema tehnica. Baze de date distribuite, nerelationale...

Ar fi pacat sa fie multi in situatia noastra pt ca ar pierde pretioasele lor postari... Deci poate ii putem ajuta cumva.

LE: singura explicatie daca Fb functioneaza corect, este ca suntem afectati de restrictii de varsta si locatie. Eu restrictii de locatie, @Ovii Stîngaciu  restrictii de varsta :)

Whyse1

cristi5

Merci, sunt convins ca merge la Marjoritatea colegilor. Intrebarea este daca mai e cineva la care NU merge, sa incercam sa gasim un tipar.

AndreiB

Eu am fost blocat acum cativa ani dupa ce am comentat la un post cu reabilitarea Garii Constanta ca nu au inaltat peroanele la 55cm.

AdiM

Pagina e administrata de doamna sefa serviciu comunicare de la Infra care e destul de rigida si cunoscuta pentru modul prea random in care blocheaza anumite persoane. Ori direct de pe profilul ei personal, ori de pe pagina FB administrata de dansa.
De cand paginile FB au inceput sa fie convertite in profile Meta, pagina nu mai apare pentru ca e scenariul unui cont obisnuit care te-a blocat pe FB.

cristi5

@AdiM de acest serviciu comunicare zici?

https://www.cfr.ro/index.php/comunicare

@Ionut a colaborat bine cu Oana Branzan, si chiar a spus ca nu poate fi ea "la mijloc". Am auzit aceeasi opinie de la mai multi colegi.

Daca mai sunteti careva blocati, spuneti aici si o sa le trimitem o lista. Sper ca nu trebuie sa ajungem sa ne certam public pentru asta.

Mi se pare aberant ca o institutie a statului sa blocheze cetatenii pentru delict de opinie.

Personal nu tin minte sa fi comentat vreodata ceva pe pagina lor. Deci e si nedrept, pe langa ca e aberant.

Ionut

Da, faceți o listă eventual. Sau să știm cam câți ar fi blocați. Mai insist la Oana Brânzan. Dacă e nevoie facem și hârtiuță și îi tragem public de urechi. Dar mai întâi să vedem ce explicație au.