[SV] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Suceava

Started by Horațiu 87, May 14, 2016, 09:51:25 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

reed

Poti sa imi dai detaliiunde va fi ruta alternativa?

rota

^Din declaratia primarului si din ce am vazut in teren, cam asa:

Ajung vineri in Sv si am sa fac poze cu lucrarile la pod si dau o fuga si pe centura  :D

dacianova

Tot cu o bandă pe sens îl fac?
Eu unul nu-i înțeleg! Dacă tot s-au apucat de el de ce nu-l fac cu 2 benzi?
Va fi la fel de aglomerat ca și cel vechi. >:(

rota

^yup, o singura banda pe sens. Din ce am inteles, nu aveau bani de 2 benzi, dar s-a laudat primarul ca se poate extinde la 2 benzi  :lol: :lol:

voicul

Idea aici este sa scoata traficul greu din oras si partial asta o sa se intample, chit ca pe o banda. (sau asa vad eu utilitatea proiectului)

Proiectul util cu adevarat ar fi sa lege podul asta de E85 cumva. Aia ar fi ruta alternativa.

dacianova

Da, era mai bine dacă l-ar fi legat de DN2 să nu mai intre deloc trafic greu prin oraș.
În ceea ce privește cele 2 benzi am vrut să spun că autoritățile nostre (nu contează dacă sunt locale, naționale, etc.) n-au deloc o viziune pe termen lung.
Ele gândesc numai pe termen scurt.

rota

Podul Unirii din ruta alternativă Suceava-Botoșani

Realizate miercuri 1 mai

rota

Hello DEME!

"Au fost deja aduse primele șase grinzi din beton de 24 m lungime și că urmează ca până la sfârșitul săptămânii să fie aduse toate grinzile. Perioada de realizare a podului este de 24 de luni"

Sursa

sorinelbulceag

Super!  Mersi de poze! A fost contractata si amenajarea drumului pana la pod sau doar podul in sine? 

rota

^Drumul exista în momentul de fata, din ce am înțeles legătura o sa fie făcută de actualul constructor al podului

sorinelbulceag

Am inteles. Ma gandesc ca o sa fie si un drum cu o fundatie specifica si camioanelor si de o anumita calitate. Bineinteles trebuie sa fie si suficient de lat. Din cate am vazut e cam serpuit asa, poate il mai "lungesc" un pic.

sorinelbulceag

Salutare, mai stie cineva ceva nou despre stadiul podului peste Suceava?

Ionut

Care proiect? Ca pe acest thread se discuta despre mai multe proiecte din Suceava.

rota

^^ Daca te referi la Podul Unirii, au adus grinzile, au facut pilonii si cam atat. Lucreaza foarte slab din punctul meu de vedere, ajung pe 25 si iau pulsul

rota

^^ Daca te referi la podul Bazar, la sfarsitul saptamanii e gata.

Sursa