News:

Tur de forță API, 12-14 martie:
A0 Sud 3, A0 Nord 1, 4 și 3.

Main Menu

3,5% pentru Asociația Pro Infrastructură

Started by Ionut, February 02, 2016, 02:47:51 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

shAkur

Am trimis si eu declaratia la contact@proinfrastructura.ro , sper sa nu fie prea tarziu. Anul trecut tot catre API am redirectionat dar nu stiu daca ramane acelasi ONG in fiecare an indiferent daca trimit sau nu

Ionut

Trebuie să depuneți în fiecare an. :) Există opțiunea să depui pentru doi ani, dar mai sigur e să depui anual.

Mulțumim tuturor pentru încredere și susținere!!! :gj:

mirceaeliade

Pe viitor s-ar putea sa nu fie o idee rea sa apara API si pe:
https://formular230.ro/

Ionut

Suntem pe o platformă de genul asta, dar cred că pe asta nu. :) Mulțumim!

Ionut

A venit momentul din an să vă cerem iarăși susținere în campania 3,5% pentru API! În primul mesaj din acest thread găsiți Declarația 230 pre-completată cu datele noastre. Completați datele voastre de identificare, validați formularul, apoi trimiteți-mi mie pe email în format digital declarația. Noi o să o depunem la ANAF în numele vostru.

Super simplu și ne ajutați foarte mult. În 2024 am strâns 18.300 RON din campania 3,5% pentru API! MULȚUMIM TUTUROR! Este puțin mai mult ca în 2023 (când am strâns cam 15k) și reprezintă vreo 9% din veniturile totale API pe 2024.

Spuneți și altora. :D
Mulțumim tuturor!

etravel

Quote from: Ionut on March 10, 2025, 10:44:41 AMCompletați datele voastre de identificare, validați formularul, apoi trimiteți-mi mie pe email în format digital declarația. Noi o să o depunem la ANAF în numele vostru.
La ce adresa de e-mail trebuie trimisa declaratia? ionut.ciurea@ e corecta, da?

Ionut