News:

.

Main Menu

Discuții cu și despre CNAIR

Started by Ionut, October 12, 2015, 06:17:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dorum

Io-s mai prapastios :(
Se duce dracu' totul cu astia :(

tudor

Mie mi se pare ca schimbarea actualului director al companiei naționale, pe lângă schimbarea in sine se vrea a fi un semnal:
Persoana schimbata e fost numita in funcție de aceeași culoare politica într-un moment in care compania avea o imagine  si o eficienta dezastruoasa. Si efiineta si imaginea companiei s-a îmbunătățit chiar daca n-au fost progrese spectaculoase. Dar asta s-a facut intr-un mediu prin definite ostil: multi dintre angajati lenesi, incompetenti sau pur si simplu rau indentionati.
Momentul shimbarii e imediat dupa schimbarea ministrului (de fapt "in timpul schimbarii" ministrului transporturilor) ca acum nu avem decat un inlocuitor.
CNAIR era doar o companie de sifonat bani politici si actuala conducere a reusit sa se indeparteze (putin) de la acest statut.
Semnalul pe care-l vad eu e: CNAIR trebuie sa devina din nou o companie de sifonat bani politici ("si chiar mai mult decat atat").
Activitatile in derulare se vor termina, altele vor incepe insa orice decizie trebuie sa treaca mai intai pe la pusculita de partid.

Lyvyoo

Mare lucru sa nu fie propus dl. Pistol, daca tot a dat un semnal de putere zilele trecute...

hvm

^
Trebuie sa precizez ca in prima instanta nu am considerat ca e de bun augur numirea doamnei Ionita la CNAIR. Nici cand am auzit de Bode n-am considerat ca o sa faca mare lucru. Acum consider ca ceea ce au facut Bode, Ionita, Catalin si Horatiu a fost o schimbare majora care din pacate risca sa se piarda. Din pacate acum cred ca inteleg totusi de ce n-a fost pus Bode interimar la Transpoturi, fiindca era greu sa ii dea in cap lui Ionita cand el a fost unul din cei care au propulsat-o alaturi de Orban.

Avand in vedere ca in momentul acesta au fost schimbate o multime de persoane in pozitii cheie e clar ca persoanele noi au fost puse acolo doar ca sa fie cat mai multi cei care au interes sa puna presiune pentru un vot favorabil pentru cineva, stiind foarte bine ca daca acest lucru nu se intampla o sa plece acasa asa cum au venit fiindca sansele intoarcerii la aceeasi formula pre-criza ar fi destul de mari cu un alt castigator la partid....

PS:  Sper sa nu considerati ca fac politica aici si doar e parerologie. Sper totusi sa ne intoarcem cat mai repede la normal (indiferent cu cine ar fi acel normal atat timp cat e la fel de normal ca cum 2 luni cand e clar ca se lucra din plin la CNAIR si MT - chiar daca era loc de mult mai bine)...
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

bacovia

Ce face acum Câțu si PNL e de neinteles. Sa schimbi tu oamenii competenti contravine oricarei idei de reforma si dezvoltare.
PNL a ajuns in 2 luni la nivelul PSD.

dragos68

Imi permit sa-mi exprim si eu parerea aici - altundeva nu prea am unde.
Este revoltator ce se petrece cu schimbarea Marianei Ionita. Cum sunt dati deoparte oameni competenti - fara nici o evaluare a activititatii depuse - si sunt pusi in loc "baietii buni" de la Partid. Ai nostri, deh ...
Cam de aia suntem unde suntem.  >:( >:( >:(
Vedeti ce se intampla si la Garda de Mediu.

alin2pas

E de înțeles, din păcate. Pentru a câștiga șefia partidului are nevoie de sprijin, care se ,,cumpără" cu funcții. Cât despre Pistol, se aude că va fi numit în locul lui Berceanu, la Garda de mediu.

adiarc

si mie mi se pare o greșeală majora demiterea d-nei Ioniță...era prima care m-a pus putin pe ganduri cu desființarea integrala a cnair

niste cretini..iar catu matu incepe sa il eclipseze pe dragnea
eventualele reusite ale doamnei le-ar fii contabilizat tot ei

dar nu...dam foc la o tara intreaga pt un rahat de post de presedinte de partid..cu, cascavalul aferent
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

Ionut

Iar deviati discuțiile prin boscheti.

florin74

Apropo...
In contract exista clauza asta...
"Plata de daune- interese in cuantum egal cu indemnizatia lunara prevazuta la art.4.1.1 inmultita cu numarul de luni ramase pana la incetarea drept a prezentului contractului de mandat , in cazul in care contractul de mandat este incheiat inainte de termen din motive neimputabile mandatarului"

Deci o reziliere abuziva ne-ar mai costa si inca vreo 3-4 luni de salariu. Bine, la cat de idioti sunt Catu & echipa castigatoare... Nu cred ca le sta in cale prevederea asta.

nenea_hartia

^ Presupun că fosta directoare a fost interimar. Cred că nu s-a mai desfășurat un concurs acolo de două decenii.

hvm

Pana la urma sa inteleg ca n-au mai demis-o la sedinta curenta? N-am gasit nici o stire in privinta aceasta. Putem avea sperante ca ar putea scapa? sau s-a amant sedinta pe azi sau maine?

florin74

Saptamana viitoare e sedinta...
Sa vedem

hvm

Eu aveam impresia ca e saptamana aceasta.