News:

.

Main Menu

Discuții cu și despre CNAIR

Started by Ionut, October 12, 2015, 06:17:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Asadav

Se poate viziona undeva teleconferinta doamnei Ionita cu constructorii?

tom_sawyer

Premierul Orban a trimis corpul de control la Compania de Autostrăzi pentru a ancheta derularea contractului pentru lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva și motivele rezilierii acestuia în august 2019.

g4media.ro

Dominik

Sper sa se gaseasca vinovatii si sa ia masuri.
You're in Steelers Country

pasiune pt infrastrucura

O problema foarte mare este lipsa de muncitori calificati la CNAIR sau DRDP care in peste 50% din cazuri nu sunt calificati, burtosi, lenesi. Mai mult decat atat nu sunt dotati nu au echipamente de protectie, nu au utilaje moderne, In schimb au maturi si lopeti serios de parca am fi in anii 80 nu e posibil asa ceva .Dar am ramas placut surprins ca au lansat o harta interactiva cu toate proectele si un ghid de utilizare =

dimitrie

CNAIR a lasat harta cu proiectele:
https://cestrin.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=210f9dcdbeaf48349e3ed19e92ee2f19

Nu este ceva neasteptat, imi amintesc ca in interviul acordat hotnews doamna Mariana Ioniță a mentionat despre aceasta harta.
Titlul: TRANSPARENTA  :lol:
Si-au mai dat colegii cu parerea despre directorul CNAIR pe forum, tin sa zic si eu dupa ce am vazut live-ul din pandemie si interviul la hotnews.
E parfum pe langa fostii  :D.

Au pus si un tutorial pe youtube  :|.
A8 (Letcani - Motca) si A7 sunt prima prioritate dupa A3, A1 finalizate.

cristi5

Cum o comparati cu harta API? Putem s-o scoatem offline pe a noastra? :)

Sunt curios cat o s-o actualizeze. Pana la noul DG?

nicolaem

f tare initiativa.
Harta API e necesara, de unde credeti ca face CNAIR copy paste?

ovideatza

Si mie mi se pare ireal normalitate.

Harta API insa nu poate fi inlocuita.

CNAIR are termene nerealiste pt ca da copy-paste din ce raporteaza constructorii, atat.
Insa e un mare pas inainte si apreciez ca la A10 au scris "cu intarzieri majore inregistrate" ceva de genul "se termina la sfantu' asteapta dar oficial e gata in 2020"

Mai are greseli de desen, de ex centura SV e desenata in est in loc de Vest.

dr4qul4

Centura Mihailesti apare la zoon ca fiind DN6. In mintea lor e gata.
DX Craiova-Tg Jiu se suprapune pe actualul DN66. In schimb la alte DX-uri s-au obosit sa traga o linie cam pe acelasi traseu. Dar o linie noua.
Sunt si lucruri pozitive. Conexiunea A13 cu A7 nu pare a fi facuta din pix. Si mai sunt cateva in aceeasi situatie.

PS. Daca vor sa fie transparenti, poate posteaza si harta MZA de la recensamantul de acum 5 ani.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

myid

nu mai contenesc vestile bune... serios acum
Doamne ce oportunitati sunt, si parca si noi ne miscam in sfarsit in directia buna.

Hai ca madam Ionita a facut in 2-3 luni cat m*****ul (imaginati ce vreti aici) de Neaga in 12 ani in CNAIR.
Desi Bode e populist si politician si arunca termene nerealiste, are echipa bunicica acolo.

yetiman

QuoteCNAIR Central a scos la concurs 4 posturi de inginer
29 Iun 2020

CNAIR Central a scos la concurs 4 posturi de inginer (COS CO 214201/21404/214205) în cadrul Direcției RK, Reabilitare, Înlocuire Lucrări de Artă/ CNAIR Central, după cum urmează:

Biroul Pregătire Investiții Lucări de Artă

2 posturi inginer

Serviciul Implementare Proiecte Lucrări de Artă

2 posturi inginer

"Am demarat această procedură de selecție în mod transparent, conform legislației în vigoare și îmi doresc ca la aceste concursuri, precum și la cele viitoare, să se înscrie cât mai mulți candidați bine pregătiți. Am speranța că noii noștri colegi, ingineri specialiști, vor realiza proiecte importante de infrastructura rutieră și vor aduce plusvaloare companiei.

Avem nevoie si de tineri si de oameni cu experiență care să se implice concret și asumat, să ia decizii responsabile.'' a declarat Mariana Ioniță, Director General al CNAIR.

Relații suplimentare precum: condiții de participare, tematică și bibliografie,  se pot obține de la Departamentul Resurse Umane și Pregătire Personal la telefon 021.264.34.09 și la adresa de e-mail: personal@andnet.ro.

De asemenea, anunțurile sunt postate pe www.cnadnr.ro la secțiunea Carieră.
,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

dacianova

De CNIR mai știe cineva ceva? Mai există șefii din ea sau au desființat-o? Că de auzit de ea n-am mai auzit de mult.

Europiu

,,lacune în exprimare"  :lol: Pe ale lui nu le vede? Sau el trebuie doar să ,,i-a decizii"?
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

ivladbogdan

Refuz sa cred ca un document oficial poate fi redactat in halul asta de semi-analfabet si agramat.

GDPR

Asta e omul. Un baiat cu mucii in freza.