News:

.

Main Menu

Discuții cu și despre CNAIR

Started by Ionut, October 12, 2015, 06:17:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pasadia

Eu nu înțeleg de ce ar face pe Gigi-Durul cei din CNAIR când ei recunosc că sunt cu musca pe căciulă și că e nevoie de reducerea birocrației și termenelor impuse de ei. Vezi și în celălalt film cum madam Ioniță își instruiește subalternii sa vina la Sebeș cu tot cu stampila și să semneze acte și înainte de a se face termenul maxim de 3p de zile sau cat o fi...

Eu chiar mă bucur că dispare discursul ăla cu "asfaltatorii romani cei mai buni căci numai ei pun brânză și varza în rețeta de asfalt...

Ionut

Cristi, nu inteleg ce noimă are articolul asta. Ce vrea sa spuna? Si de ce l-ai pus pe forum? Si de cand intri tu pe astfel de site-uri?

cristi5

Nu intru :) L-am primit exact cum l-ai primit si tu.

Noima este ca Mariana trebuie defaimata. E un anticorp pe care sistemul borfasilor il produce pt cei care poate nu le semneaza o hartie sau cine stie cu ce ii incurca.

Poti sa-l stergi dar sunt convins ca vom mai vedea asa ceva. Ca anticorpii se produc in numar mare.

Ionut

Păi ideea era sa punem pe forum articole serioase. Nu? Ca inventii si povești și teorii poate scrie oricine. Ii ajutam si noi cu click-uri?

pasadia

Quote from: pasadia on April 30, 2020, 11:12:34 PM
QuoteEforturile și devotamentul susținut de un foarte bun coleg, este vorba de directorul DRDP Brașov Horia Stancu l-au adus astăzi pe acesta într-o stare extrem de grava, în mâinile medicilor......Nu din cauza COVID, ci din cauza unui AVC....Doar 29 de ani, extrem de pasionat și dornic sa rezolve sutele de probleme în care se afla multe dintre contractele de drumuri în derulare, Horia este acum în grija celor mai buni medici.

SURSA

Astăzi a murit.
https://newsbv.ro/2020/05/14/s-a-stins-horia-stancu-seful-directiei-regionale-de-drumuri-si-poduri/

myid

da, trist pentru ca era foarte tanar.
Parea ca in ultima vreme se misca lucrurile si la DRDP Brasov, am avut un mess exchange in 24 Aprilie cand m-am plans de lehamitea si mizeria din santier celor de la Azvi pe DN73.
A zis ca o sa le puna in vedere si ca ramanem in contact, sa colaboram intre ASCORO si DRDP Brasov.
Trist, foarte trist :(

pasadia

Eu sunt mai hatru si incep sa cred ca e un blestem printre tinerii pesedisti brasoveni:
- Roxana Manzatu, actualul deputat, a avut un accident grav de masina cu operatia la coloana acum 5 ani pe cand era secretar de stat in guvernul Ponta,
- apoi prin 2017 a fost accidentul ala cumplit cu fata aia angajata la ei care a traversat ilegal strada Muresenilor prin fata sediului PSD ca sa ii duca nist acte lui Dunca oprit ilegal acolo (era ministru Dunca atunci)
- acum acest AVC la doar 29 de ani...

PSD-isti batrani locali nu patesc faze de genul asta (ei au doar cu DNA-ul treaba, ca niste somitati ce sunt). Dar ma rog, nu e locul aici de asa ceva. Spr doar sa puna acum sef la DRDP cineva care chiar sa fie din domeniu.

pentium10

sa vedem cum se descurca DRDP BV dupa ce azi s-a stins din viata directorul Horia Stanciu la doar 29 de ani.  R.I.P.
Link articol.
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

RaduC

Odihneasca-se in pace.
Pacat, a plecat mult prea devreme.
Gandurile sunt acum alaturi de familie.

Cristi N

Ședință LIVE de pe șantierul autostrăzii Sibiu - Pitești, lotul 1. Participă Directorul General al CNAIR, Mariana Ioniță împreună cu reprezentanții constructorului PORR.

Mi s-a parut de interesant ce a spus Mariana Ionita catre cei de la PORR:
QuoteAvem reprezenanti aici pe santier, transmiteti-le lor actele, au putere de decizie. Nu mai lasati sa ajunga la Bucuresti.

Sa fie asta inceputul unei descentralizari?  8)

adiarc

mai are mult pana sa ma ma convinga dar aceste "descentralizări" si implicarea ei este f binevenita....o incurajez sa continuue astfel incat minunea sa nu tina 2 sapt
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

voicul

Quote from: florin74 on May 23, 2020, 11:42:47 AM
Vrabiutele anunta ca in perioada urmatoare  o sa avem foarte multe anunturi de atribuire, nu numai aici, ci si pe alte loturi
Se pare ca cei din comisiile de evaluare au fost obligati sa respecte termenele, sa nu o mai lalaie cu lunile si chiar anii. O bila alba pentru conducerea CNAIR. Se pare ca este mult mai convingatoare decat papagalii ce au precedat-o....

Si eu dau un +1 la miscarea CNAIR din ultima vreme. S-au si semnat niste contracte (PISI5 si DNCB cele mai mari), dar si punctual - gen stalpii de la AB N si cumva au dezmortit treaba si pe ST1 si 2.
Nu stiu ce i-a apucat, dar sa o tina tot asa.  :)

luc

Ce să îi apuce ?
În eșaloanele inferioare sunt sigur ca sunt în mare aceeași oameni. Dar acum:
1. Exista voință politică
2. Un nou șef la CNAIR, care chiar mișcă lucrurile
3. Oameni cheie care știu ce trebuie făcut pentru a obține rezultate

MihaiD

...cu excepția situațiilor în care, nici la 3-4 luni de la finalizarea procedurii de atribuire a unui contract, fără contestații, acel contract nu e semnat. O fi tot ,,voință politică".