[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

lone_wolf32

Da... portiunea care e intre bragadiru si bucuresti
Toate pozele astea sunt facute din bragadiru spre bucuresti

scorillo

Tot pe Prelungirea Ghencea, la intersectia cu Valea Larga, se pare ca vor largi virajele spre si dinspre Valea Larga.
Azi banda de facut stanga era inchisa si se lucra pe ambele colturi ale intersectiei.

AlinAlecu

Am fost azi pe Prelungirea Ghencea!

Vizionare plăcută!

scorillo

Lene mare la Tracon-Acvatot pe Prelungirea Ghencea pe bucata CNAIR.

Au demolat si eliberat dar nu complet culoarul de pe partea cu sectorul 6. Mai sunt inca bucati de constructii si bransamente de gaze si curent nerelocate.
Pe partea cu Bragadiru demoleaza dar foarte agale, una sau doua constructii...

A trecut deja o luna din cele zece in care ar trebui sa fie gata lucrarea (au intrat pe teren pe 8 ianuarie)  :((

danutzu_1069

Ei hai ca nu o fi lucrare care sa se termine la timp.

Posibil sa nu aiba "unda verde" sa demoleze tot, iar la relocari...si la astea e complicat, ca tai gazu' si curentul omului, acu inplina iarna..  Totusi sunt sub zero grade.

lone_wolf32

Facem un update la lucrarea Trameco... mai mult asa sa vedeti cat de lat va fi pentru ca de lucrat nu prea se lucreaza

Catre Maracineni

Maracineni in departare

Au intrat si peste spalatoria asta... santul ala care imparte pavajul in doua zone reprezinta noua limita

Au intrat si peste astia de la Titan Glass... in stanga se vede unde au taiat asfaltul acolo va fi limita

Astazi dadeau jos spalatoria asta

Organizarea de santier in care aduc treptat materiale

Au facut recent acea canalizare din plan indepartat

Aici di-co s-au apucat sa faca noul gard in spatele celui actual

Garduri mutate

Si alte garduri mutate pana la capat

cao_vali

Denumirea corecta este TRACON si practic nu se lucreaza mai deloc, nu stiu ce asteapta!! Au 10 luni pentru execuție de la OIL.

lone_wolf32

Cum sa inceapa cele 10 luni daca nu sunt gata exproprierile si utilitatile

Daca vom avea 4 benzi pe sfarsitul anului urmator e bine

scorillo

Quote from: lone_wolf32 on March 22, 2025, 10:17:07 PMAu facut recent acea canalizare din plan indepartat

Nu stiu de canalizare, dar dupa acele rasuflatoare galbene se pare ca au ingropat conducta de gaz. Parca am vazut si in santul de la spalatoria auto dintr-acelea din fonta la nivel cu carosabilul.

lone_wolf32

In ce zona?
Presupun ca nu vor ataca toata lungimea din prima