[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lucian

Foarte bun montajul la filmare...Ce program ai folosit? Mersi

Claudiu T.

Eu cred ca pana la urma acei stalpi de medie tensiune vor ramane acolo ca prea dureaza mult (poza 1). Asta e vestea proasta,aia buna e ca s-a deschis partial traficul in zona (vezi poza 2).
Se misca bine constructorul,nu am ce zice. Sper ca de acum incolo sa nu se puna pe pauza lucrarile cu toata instabilitatea asta politica sau sa ceara mai multi bani din cauza atator scumpiri la toate.

Powered by API/PUM imgur uploader
Romani 15.1 Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu căutăm plăcerea noastră

irirat

Filmare din 20.11.2021- @A Bird's Eye View

BEV

dr4qul4

cat am asteptat sa apara si biscuitii astia... Am vazut ca pot sa mearga extrem de incet, dar aici par ca se misca decent.
Multumim pt fimare BEV
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

bekxy

Mie îmi pare că de când au terminat farfuria se mișcă foarte încet. Au front de lucru gârlă, dar par să gâdile câte puțin în fiecare loc, nimic de anvergură.

carutasul

păi la "farfurie" nu au făcut nimic, eu am presupus că nu au terminat cu sudurile. Însă avem două rampe suprabetonate, a treia e în curs de armare...

panzer

"Farfuria" nu este complet terminata. Observati ca mai sunt bucati pe inaltatoare.

Mie unuia mi se pare ca se misca decent la "biscuiti".

oneLess

^ Avem atacată și o a patra rampă cu 5 predale deocamdată.
Sigur au mai lucrat și la farfurie, dar sunt lucrări pregătitoare care nu se văd.
O vor ataca și pe ea până la sărbători, după ultimele 2 rampe.

pasa_andrei

Inainteaza bine lucrarile de la Domnesti. Focusul se muta pe rampe. Aici avem 8 rampe din care 1 singura este gata pana in acest moment. Se lucreaza la celalalte la alte 5 , 2 (cele spre Domnesti ) au stadiu de 0%

ENJOY!

Drive_140

^^
Foarte bun comentariul de pe youtube. Am crezut si eu același lucru:
Quotefrumos apus o sa fie diseara (24.11)

BEV

O noua filmare a Pasajului Domnesti realizata pe 27 Noiembrie.

Daca vreti sa vedeti cum arata santierul/pasajul chiar din mijlocul intersectiei am postat o imagine 360 aici https://www.facebook.com/A-birds-eye-view-111752644660986/photos/116130974223153

PlayStation

IDEAL AIR DRONE

Revin cu o filmare de ieri după-amiază

TibiV

Multumim!

In ultimele filmari (si mai ales in imaginea 360°, unde se poate "zabovi") se observa ca, in cadrul "inelului", cele doua segmente drepte de tablier (cele de peste DNCB) nu sunt aliniate nici orizontal, nici vertical.

Oare vor sa le foloeasca ca elemente de "reglaj fin" al eventualelor mici deplasari/descentrari ale sectiunilor curbe, mult mai pretentioase si mai dificil de pozitionat?....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)