[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

carutasul

azi prietenul nostru Deme Macarale era prezent la giratoriu și avea în cârlig încă un element al cercului...
Nu prea ai unde să te oprești să faci o poză, noroc că e coadă:

Powered by API/PUM imgur uploader

shogom

Cercul s a inchis. Aleluia!
Mai e de completat cu elementele transversale dintre grinzile tip " sarpe.
Pe tablierul bretelei dinspre Bragadiru erau 20 de muncitori,  toți cu fier in maini (pe o ploaie mocaneasca).

raulbogdan23

^

Sa punem si niste capturi din video-ul pus pe pagina dl. Irinel Ionel Scriosteanu pentru cei fara facebook

Powered by API/PUM imgur uploader

bekxy

A apărut o filmare nouă de aici, din 18 octombrie.

Nu știu de ce insistă cu procesarea video, mi se pare extrem de greu de urmărit. Și iritant.

Siciltir

^ obositor clip, mai mult reclamă personală...

survola

Nu ii mai faceți vizualizări dacă nu vă place, poate înțelege omul că exagerează pe partea de editare.

paulmare

oribil clip, fata de filmarile forumistilor care sunt foarte "smooth"
Tracon se misca foarte bine, mai ales la ce chin e sa aduca materiale si oameni pe santier
oricum nu va bucurati prematur cu inchisul cercului, mai este inca mult fier de ridicat si sudat, foarte greu sa iti dai seama din filmare - domnul era preocupat sa se invarta cu drona nu sa filmeze santierul :)
Lasa ca o sa mearga andrei_pasa si o sa vedem acolo clar ce au lucrat

IDEAL AIR DRONE

Salutare tuturor, ieri dimineață am filmat din nou Stadiul Lucrarilor la pasaj, se lucra de zor ca de obicei la montatul grinzilor. Abia acum am terminat de editat și mâine la prima oră este pe YouTube. Jos pălăria pentru modul în care se lucrează.

Mao

Nu stiu daca are legatura cu santierul inceput si lasat balta dar pe Prelungirea Ghencea, pe sectorul Brasov - Raul Doamnei, se monteaza borduri si au trasat niste linii paralele cu bulevardul prin spatiile verzi ale blocurilor cam la 2m de trotuar.

adyneamtu

De la shoppy Infrastructure de la nivelul solului.

Pasaj Giratoriu Suprateran DNCB - Domnești - 30 Octombrie 2021

larson

La lucrarea asta nu mai sunt niste pile de ridicat si apoi grinzi de pus pe amplasamentul vechii centuri? Ca vad ca se insista ca s-au terminat de ridicat "TOATE" grinzile...

dr4qul4

nu mai sunt pile de ridicat. pe parrtea spre CF vor fi rampe simple, terasament cu biscuiti.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

IDEAL AIR DRONE

O filmare cu drona de astăzi 03.11.2021

✅ După ce s-au finalizat armarea și montarea elementelor de margine la rampa de coborâre spre Bragadiru, a început turnarea betonului la placa de supra-betonare.

✅ A început armarea plăcii de supra-betonare la rampa de urcare dinspre A1-Chiajna.

✅ S-a finalizat montarea tuturor grinzilor metalice principale, secundare și intermediare ale tablierului metalic al pasajului.

✅ Astăzi se toarnă al doilea strat de asfalt la giratoriul de la rampa de urcare-coborâre spre și dinspre București.

✅ A început montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin ale rampei de urcare dinspre A1-Bragadiru.

✅ Continuă montarea elementelor prefabricate ale zidurilor de sprijin la rampa de coborâre spre București, precum și montarea predalelor.

✅ Continuă relocarea rețelelor de utilități, precum și realizarea rețelei de canalizare pluvială.