[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

carutasul

Da, nu mă gândesc la ce a fost deja stricat, pe prelungirea Ghencea cred că e loc destul... În plus nu aveam informațiile la zi despre cel nou, e în general în interesul imobiliarilor să aibă mijloace de transport, că s-au mai deșteptat și cumpărătorii, deci să privim cu optimism. Nu știu de fapt la cine e drumul, are statut de DJ cred...

survola

Parcă a mai scăzut ritmul la construcția acestui pasaj.
Să sperăm că este doar o impresie și nu apar probleme și cu acest nou constructor.

TibiV

Quote from: oneLess on September 14, 2021, 10:58:16 PM
am găsit asta  pe youtube

nu l-am văzut pe aici

Pasajul Domnesti - Centura Bucuresti
Stadiul lucrarilor - 11-septembrie-2021
autor Robert Grozea
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

miahi

Reportaj de la Shoppy de pe 18.09.2021:

Din ce inteleg din reportaj, parese ca s-a modificat proiectul, sensul DN6 -> A1 nu va fi construit identic cu sensul A1 - > DN6, rampele pe acest sens au culeele langa giratoriu, renuntandu-se la 4 pile - 2 spre DN6 2 spre A1...

bekxy

Nu s-a modificat acum, ci atunci când a apărut și linia de tramvai dinspre București.

Fred

Nu e o problema daca s-a renuntat la cele 4 pile, dar poate fi o problema daca s-a modificat panta rampelor: la iesirea din giratoriu (coborare) nu conteaza, dar pe urcare e nevoie de o zona tampon plata pentru cei care trebuie sa acorde prioritate la intrarea in giratoriu. Sper sa nu o faca stand in panta si sa o ia vreun camion cu spatele pe rampa.

survola

Irinel Ionel Scriosteanu pe facebook:
❗️ 𝐈𝐧 𝐚𝐭𝐞𝐧𝐭𝐢𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐮𝐭𝐨 ❗️
𝐂𝐢𝐫𝐜𝐮𝐥𝐚𝐭𝐢𝐚 𝐫𝐮𝐭𝐢𝐞𝐫𝐚 𝐯𝐚 𝐟𝐢 𝐢𝐧𝐜𝐡𝐢𝐬𝐚, 𝐢𝐧 𝐧𝐨𝐚𝐩𝐭𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝘀𝗮𝗺𝗯𝗮𝘁𝗮 𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗱𝘂𝗺𝗶𝗻𝗶𝗰𝗮, 𝐩𝐞 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 (𝐤𝐦 𝟓𝟐+𝟏𝟎𝟎 – 𝐤𝐦 𝟓𝟐+𝟒𝟎𝟎), 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐦𝐨𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐠𝐫𝐢𝐧𝐳𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐦𝐞𝐭𝐚𝐥𝐢𝐜𝐞 𝗽𝗿𝗶𝗻𝗰𝗶𝗽𝗮𝗹𝗲 𝐚𝐥𝐞 𝐩𝐚𝐬𝐚𝐣𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐃𝐨𝐦𝐧𝐞𝐬𝐭𝐢, 𝗽𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗖𝗲𝗻𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗖𝗮𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝗲𝗶
Este vorba despre intervalul orar 00:00 – 04:00h, în noaptea de 25 spre 26 septembrie 2021. Pe perioada lucrărilor, circulația rutieră se va desfășura cu întreruperi  de maximum 30 minute, pe ambele sensuri de circulație ale DNCB. Ca rută alternativă, pentru relația A1 – A2, se recomandă utilizarea Centurii de Nord a Capitalei: A1 – Chitila - Mogoșoaia – Otopeni – Afumați – A2.
În timpul execuției lucrărilor, traficul va fi dirijat și monitorizat de echipaje ale Poliției Rutiere și reprezentanți ai antreprenorului.

minisoferul

In filmarea de astazi din zona pasajului domnesti de pe topicul de DNCB, se vad muncitori pe schele la armat si ceva compactor la lucru duminica, ceea ce este un plus daca se folosesc de vremea buna la maxim.

miahi

Quote from: BEV on September 26, 2021, 06:32:05 PM
La Domnesti ... astazi

Punem si aici filmarea din 26.09.2021 dupa montarea tablierului peste DNCB ...

pasa_andrei

O filmare de la mine de sambata 25.09.2021 , fix inainte sa se monteze grinzile metalice peste centura.

EnjoY!

TibiV

Se vede ca pasa_andrei este forumist...
:cheers:

A insistat la minutul 01.00 pe zona de unde au disparut "selimii" aia multi - adica stalpii LEA.
"Un pas mic pentru ENEL, un pas urias pentru pasajul Domnesti!"  :lol:

Si este de mentionat ca au avut de ridicat 4 grinzi (patru), cate doua grinzi metalice pentru fiecare sectiune peste DNCB.
Eu cred ca s-au miscat bine daca nu le-au trebuit decat 4 ore, intr-o singura noapte...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

cao_vali

Si cateva poze de la sol de ieri pe seara! Vedere dinspre calea ferata spre Bragadiru