[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

rocklee

o filmare cu drona facuta pe 3 martie ... 8)....
sursa canalul  de youtube a celor de la pickwellAerialVideography...
https://www.youtube.com/watch?v=Qa2QDLMCD6g&ab_channel=PickwellAerialVideography

v46is

Eu am vazut sambata 6 martie grinzi metalice aduse deja si suporti pregatiti pt coborararea de pe giratoriu suspendat spre DN6.

minisoferul

A aparut o noua licitatie, din cate inteleg este vorba despre tronsonul de aproximativ 800 de metri dintre rampele pasajului si intersectia cu strada Maracineni.

[CN1029060] "Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru conexiunea proiectului "Penetratie Prelungirea Ghencea – Domnesti si Supralargire Bulevardul Ghencea intre Strada Brasov si Terminal Tramvai 41" cu proiectul "Pasaj Suprateran pe DJ 602, Centura Bucuresti-Domnesti"".
Valoare estimata: 139.255,00 RON fara TVA
Durata contractului: 3 luni
Fonduri: POIM
SURSA: peundemerg.ro si http://e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100115101
Termen depunere oferte: 08.04.2021

Fred

E bucata lipsa intre ce face Primaria Bucuresti si pasaj, e pe teritoriul orasului Bragadiru si din cauza asta nu are cum sa o faca Bucurestiul, iar Bragadiru nu face nici macar niste strazi interne decente (a se vedea ce haos total e zona aia).

carutasul

cred că primarul din Bragadiru e undeva în vecinătate, aproape de casă ( și de Liviu :) ) deci ce să facă... ? :)

survola

Să transfere strada la CNAIR. Temporar.

pasa_andrei

Videoclip nou de la Pasajul Domnesti. Avem primele grinzi metalice montate. Cei de la TRACON pare ca au pus "stapanire" pe tot santierul. Doar cateva basculante au ramas de la STRACO in rest totul este de la TRACON.

Saptamana viitoare vin alte grinzi metalice.

Speram ca odata cu venierea caldurii, focusul sa se mute pe extinderea  la 4 benzi a centurii si diminuarea traficului din zona respectiva, astfel ca pot incepe si lucrul la rampele de urcare si coborare de pe actuala centura.

Enjoy!

adiarc

Mare,mare ,maaaaarrreeee noroc ca au preluat ei.

Multumesc pt filmare
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

carutasul

dacă oferta era corectă sigur se găsea și la Chețani...

stangabriel

Am observat utilaje si camioane de la Tracon care faceau curat pe Fabrica de Glucoza, la fosta organizare de santier.
Multumim de informatii.

Pelicanul

Văd că se propagă în continuare cuvântul supralărgire.
Supralărgirea înseamnă lărgirea unei străzi în zona curbei conform tuturor definiților din limba română, DEX și Dicționarul Tehnic.
Credeam că numai Firea se laudă cu supralărgiri, văd că și Nicușor îi calcă pe urme. O stradă, șosea, drum, cărare, etc pur și simplu se lărgește, nu se supralărgește. Supralărgirea nu înseamnă o lărgire mai mare.
Vroiaţi putere ? Vă imprumutam o locomotivă...

mikidutzaa

Am si eu o curiozitate, stie cineva de ce s-a optat pentru grinzi metalice?