[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

carutasul

e un post mai sus al lui @rota care spune că lucrările reîncep pe 11 inuarie.

cris_ct

Hotnews: https://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-24540021-nicusor-dan-datoriile-curente-ale-primariei-capitalei-sunt-2-5-miliarde-lei-conturile-sunt-blocate-din-august.htm
"2,5 miliarde lei sunt datoriile curente PMB. Înseamnă aproximativ cât ar costa metroul din Drumul Taberei sau podul de la Brăila peste Dunăre sau 10.000 de apartamente. Bani pe care trebuie să-i plătim acum. Aici ne-au dus floricerile și concertele. Din cauza datoriilor, conturile sunt poprite din august, de aceea nu putem să plătim nicio lucrare de investiții. Sunt empatic cu oamenii din Prelungirea Ghencea, de exemplu, dar nu putem să continuăm lucrările până nu rezolvăm situația financiară", a declarat Nicușor Dan.
Potrivit acestuia, soluția este ca datoria STB la ANAF să fie eșalonată începând din 2022, iar investițiile să fie finanțate din 2021 exclusiv din fonduri europene și credite."

Daca este vorba doar de largirea strazii pana in pasaj, rog sa se mute mesajul in topicul corect.

pasa_andrei

Primul video de la Domnesti pe 2021. Videoclip filmat in weekend-ul trecut inainte de ninsoare.

Enjoy!

carutasul

de-acum ar cam fi momentul să se gândească la devierea centurii, însă vremea nu prea pare a fi de acord...

survola

Astăzi dimineață se lucra, băieții erau sus la armat, inclusiv (în ultima poză) la culeea dinspre București:

Powered by API/PUM imgur uploader

carutasul

da, lucrările astea sunt "ca și gata" dar sunt foarte curios ce o să facă după. Dacă deviau centura cum era planul inițial ar fi fost bine că puteau să facă și cele două culei din mijlocul șoselei actuale . E un post din decembrie aici care zice că structurile metalice ar fi fost deja comandate (nu știu de grinzile din beton), dar nu știu cât ar putea dura ca să le asigure front de lucru în continuare, altfel... cam așteptăm primăvara.

Ambuteiaj

"Sunt empatic cu oamenii din Prelungirea Ghencea, de exemplu, dar nu putem să continuăm lucrările până nu rezolvăm situația financiară", a declarat Nicușor Dan"

Cred ca pasajul este la CNAIR, iar bulevardul Prelungirea Ghencea este la PMB
Prioritate:  Autostrada/DX: Bucuresti Splai - Calarasi - Mangalia

panzer

dr4qul4

Mucusor strikes again. A inceput cursa pentru titlul de Primarul 0 barat.  :puke:
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

lucian

Mai toti lucreaza pe datorie,cred ca s-a mai spus si in momentul in care se voteaza bugetul,li se vor livra banii.

RaduG

FB Irinel Ionel Scriosteanu 20.01.2021

,,𝟳𝟮 𝗱𝗲 𝗼𝗮𝗺𝗲𝗻𝗶 𝗹𝘂𝗰𝗿𝗲𝗮𝘇𝗮 𝗮𝗰𝘂𝗺 𝗽𝗲 𝘀𝗮𝗻𝘁𝗶𝗲𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗗𝗼𝗺𝗻𝗲𝘀𝘁𝗶
⚠️ În acest moment se lucrează la armarea și cofrarea suprastructurilor pilelor și culeelor pasajului, pe zona Bragadiru, Sectorul VI.
De asemenea, continuă relocarea și protejarea utilităților pe zona DJ spre Domnești.
❗️ În această dimineață, am convocat responsabilii antreprenorului, subantreprenorilor și reprezentanți ai ENEL și Distrigaz, pentru a asigura o coordonare cât mai eficientă a lucrărilor în șantier. "

https://www.facebook.com/IrinelScriosteanu/posts/1395003397506208

Ionut

72 de oameni. Wow. Extraordinar. Nemaipomenit. În 5 ani e gata.

carutasul

înțeleg că încă mai sunt utilități îngropate dacă e Distrigaz acolo? Credeam că le-au rezolvat...

TibiV

Ionuț,
nu mai râde de ăia 72 de oameni....

Au mai ieșit și ei din casă, nu trebuie să poarte mască (șantierul nu este loc public...), iar la ora asta este soare și sunt +12 grade Celsius!...
Vă recomandăm sanatoriul STRACO de la Domnești!

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Ambuteiaj

Utilitățile ca utilitățile, dar pînă nu se va devia traficul de pe DNCB pe drumul paralel care inca nu e asfaltat (pentru ca Straco a primit raport de neconformitate) nu se vor putea fora pilotii unde este acum DNCB-ul. Nu se foreaza piloți, nu se pot face nici pilele si culeele corespunzatoare.
Prioritate:  Autostrada/DX: Bucuresti Splai - Calarasi - Mangalia