[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Fred

Sunt intr-o faza avansata cu pilonii de pe partea cu Domnesti a centurii, dar nu imi dau seama cum o sa faca cu cei care sunt fix in mijlocul strazii pe directia Bucuresti-Domnesti: pe unde deviaza circulatia, mai ales la bariera?

De asemenea trebuie sa se apuce de lucru pe langa calea ferata in lungul centurii, pentru asta trebuie sa asfalteze si sa mute circulatia pe noul traseu, mai sunt sanse acum sau abia la primavara?

adyneamtu

Nicio sansa acum anul acesta, dar in primavara probabil vor devia circulatia folosind viitoarele bretele de acces la proprietati.
Cred ca ar ajuta si un mic giratoriu acolo in mijloc.

pasa_andrei

Primul videoclip pe luna decembrie . Lucrarile  avanseaza.

Asteptam devierea pe cele 4 benzi asa cum a fost promisa inca din septembrie . Momentan nimic la acest capitol. Parca au mai cazut niste stalpi de joasa tensiune.

Enjoy!

carutasul

Mulțam. Eu n-am mai fost prin zonă, am stat acasă conform instrucțiunilor :) Văd că ritmul e constant și mulțumitor, dar dacă vor să termine elevațiile luna asta cum ziceau trebuie musai să facă și devierea acum cât mai e vreme de asfaltat... Mă gândesc că și devierea ar permite un pic de descongestionare a traficului, că ar mai putea apărea niște benzi de stocare...

panzer

Devierea o sa o faca dupa ce bucata noua este la gata cel putin pe dedesubt: liniile electrice ingropate, tuburile pt iluminat etc. De ex. la Mogosoaia au asteptat si dupa trotuare. Canalizarea pare in stare incipienta, dar e posibil sa nu fie pe traseul devierii, deci sa nu incurce.

Declaratiile au fost un pic contradictorii. Mai intai au promis ca deviaza, apoi ca spera se apuce de tablier.

Eu unul ma astept sa puna si tablierul pe bucata necirculata. Sa nu devieze si apoi sa tb sa opreasca traficul pentru tablier. Si daca nu ma inseala memoria aici este tablier metalic care va fi sudat in santier. Deci dureaza.

Se vede spre Domensti cat ii incurca stalpi de electricitate.

Inca odata multumim pasa_andrei:cheers:

Ambuteiaj

Din cate am auzit eu, Tracon se ocupa de partea structurală a podului (radiere, elevații, rigle, tablier metalic), iar Straco de partea de drumuri (bretele, giratorii la nivel ). Dacă am inteles eu corect, devierea nu s-a putut face pentru că ar fi ceva neconformitati la drumurile paralele cu DNCB... probleme la Straco.
Prioritate:  Autostrada/DX: Bucuresti Splai - Calarasi - Mangalia

Fred

Nu as fi crezut, dar ieri (8 decembrie) am trecut prin zona pe directia Bucuresti-Domnesti si apoi retur. Traficul era relativ lejer dinspre Bucuresti, mai aglomerat dinspre Domnesti spre Bucuresti si absolut infiorator de-a lungul centurii. Se betona unul din pilonii de pe coltul cu cimitirul, cel mai aproape de calea ferata, cam asta era toata activitatea vizibila. Nu am poze, dar nici nu era ceva de pozat in afara de o pompa de beton si o betoniera.

cao_vali

Ieri 09.12.2020, am trecut dinspre Bucuresti catre A1 si lucrau de zor in mai multe puncte, desi era cam frig si batea si vantul.
Cei mai multi lucrau la armaturi, cam in 3-4 puncte, dar era si o vola implicata chiar pe langa casuta unde sta cel care pune bariera.
Am ceva poze mai jos:

rota

𝗦-𝗮 𝗰𝗼𝗺𝗮𝗻𝗱𝗮𝘁 𝘁𝗮𝗯𝗹𝗶𝗲𝗿𝘂𝗹 𝗺𝗲𝘁𝗮𝗹𝗶𝗰 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗽𝗮𝘀𝗮𝗷𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗗𝗼𝗺𝗻𝗲𝘀𝘁𝗶
⚠ Au continuat lucrările de armare, cofrare și turnare a pilelor, riglelor și culeelor. Folosim beton special care rezistă la temperaturi scăzute, în așa fel încât să păstrăm ritmul de lucru cu respectarea parametrilor tehnici.
✔ A fost semnat contractul pentru producția și livrarea în șantier a tablierului metalic, care va fi produs de o firmă românească.
Se va lucra în același ritm până la data de 22 decembrie, iar revenirea pe șantier va fi luni, 11 ianuarie 2021, din cauză că majoritatea muncitorilor sunt din alte zone ale țării. Le mulțumesc pentru efortul considerabil pe care îl fac în aceste zile cu temperaturi scăzute.
Sursa

Fred

Am trecut aseara prin intersectia aia din greseala, nu am reusit sa urc pe A1 ca sa intru in Bucuresti prin Militari (era blocaj, se statea la coada pe 2 benzi ca sa faca dreapta spre hornbach): am facut 28 de minute de la A1 la intersectia cu Domnesti la ~ 4:15-4:45 sambata seara. Circulatia e atat de proasta incat era coada destul de lunga dinspre Domnesti, unde de obicei era liber.

Intrand spre Bucuresti, dupa calea ferata sunt 2 pile in stadiu avansat pe partea dreapta si una care are doar pilonii (daca asa se numesc; nu are partea orizontala armata), apoi o culee, iar pe stanga sunt 2 randuri de piloni si atat. Daca nu gresesc prea tare mai au de facut culeea de pe stanga si de terminat cele 3 pile care nu au partea orizontala nici macar armata. Era un singur pilon cofrat, restul era decofrat. Dupa ce termina astea trebuie sa faca ceva devieri de trafic, nu mai e nimic la care sa se poata lucra in configuratia actuala a strazii.

cao_vali

Cateva imagini de azi 23.12.2020, orele 13, cu santierul momentan oprit, am venit dinspre Domnesti spre Bucuresti

carutasul

Azi am avut un drum la Otopeni și la întoarcere waze a zis că e mai rapid să mă întorc pe centură.
Pentru că dashcam-ul oricum a filmat, m-am gândit că poate e de interes și vederea de la sol. Din păcate la proiectul ăsta nu prea ne putem plânge de cum a mers în ultimele luni ci de viitorul nebulos...

Cristiano

pasa_andrei

Ultimul clip pe anul acesta vine de la Domnesti.

Ne vedem la anu. La multi ani tuturor!

Fred

Nu sunt 100% sigur, dar din ce vad din inregistrarea mea din 19 si cea de ieri nu s-a lucrat deloc intre timp.