[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

panzer

Ai uitat sa faci crop la video. Poate il dai jos si pui numai varianta scurta ...  :lol:

carutasul

n-am mai stat că era târziu :)  Oricum funcționează ciudat, după randarea pe youtube apar imagini pe care nu le văd când vizualizez varianta de pe dashbcam. O să iau altul :)
L.E.: gata, varianta scurtă...

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Ambuteiaj

Prioritate:  Autostrada/DX: Bucuresti Splai - Calarasi - Mangalia

AlexxC

Poza din postarea anterioara de pe pagina domnului Scriosteanu.  Nu e Straco aici? Imi amintesc ca se vehicula ceva de niste negocieri intre Tracon si Straco...sa fi ajuns la o intelegere?Altfel ce sa caute aici?O fi semn bun?

carutasul

momentan tracon e subcontractor, cam ei lucrează.

horatiu.cosma

Înțeleg că a semnat Straco ceva cu Tracon, astfel încât să intre ei subcontractanți declarați plătiți direct. Tipul celălalt din poze e managerul Straco.

Ambuteiaj

Da,cred ca e Robert Sandu de la Straco...

RaduLuc

bine ca macar acum se lucreaza, dar treaba asta cu subcontractorii aprobati ulterior licitatiei este strict la latitudinea Beneficiarului, in alte cazuri au fost respinsi subcontractori pentru ca nu au fot declarati la oferta, dar in cazul asta este un balon de oxigen

Ambuteiaj

Imaginile mai importante apar dupa minutul 19:15. Nu observ mari schimbari.

rocklee

o intrebare de necunoscator .....cati km din centura se vor dubla in zona PASAJULUI DOMNESTI ... :o

razvan96

TibiV

Pasaj Domnesti, 26 noiembrie 2020, filmare ASCORO:

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

pest1969

Care e diferenta dintre acest proiect si Straco pe A3? Nu sunt in insolventa si fara oameni la facturi si aici? Sau sunt alte chestii mai "subterane"?
Aici pare ca nu ameninta nimeni ca nu-si primeste banii.

horatiu.cosma

Aici pare că a intrat Tracon oficial în contract.