[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

carutasul

Se mișcă repede: marți când am trecut eu cofrajele erau pe stâlpii dinspre Domnești, acum avem patru stâlpi turnați și cofrajele pe colțul opus. Oare ar fi posibilă finalzarea semicercului din exteriorul centurii în avans și devierea centurii pe acolo? Deja ar însemna 80% din avantaje :)  Bine, la cum merg cu pilonii probabil nu ar merita efortul, dar totuși durează și asta le-ar ușura și lor mult viața, că în mare parte s-ar lichida cozile și ar putea și ei să își transporte materialele omenește...

Ionut

Da, o deschidere partiala ar fi de efect aici. Fiecare conflict rezolvat are efect imediat la ce mizerie de intersectie avem acum. Dar na, CNAIR. :|

carutasul

mă gândesc că pe Prelungirea Ghencea sunt destul de multe de făcut, pe când semicercul se poate termina relativ repede. Dacă te gândești că mai câștigi măcar o jumătate de an... Plus că la situația financiară a Straco apreciez mult vrabia din mână :)

paullie

Fiind ceva soare m-am gândit sa fac o plimbare si sa profit sa fac niste poze pe Prelungirea Ghencea. Trei poze mai generale, nu se vede mare progres. Nici macar trotuare ca band centrala nu prea are cum, se mai lucreaza. De la Râul Doamnei catre intersectia cu Brasov.

paullie

Pe banda centrala, desi cam anemic, se mai lucreaza. Vad ca se chinuie cu 2 gropi, probabil camine de canalizare.

danutzu_1069

Giratoriul suspendat de la Ploiesti este în totalitate din beton, inclusiv "cercul". A fost cofrat, armat, betonat la fata locului, sus.
Aici, inteleg ca este ceva mixt, grinzi metalice cu dale de beton..

lucian

Pe mijloc ar trebui sa avem viitoarea linie de tramvai???

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

carutasul

panzer

Domnesti. Progrese... Ce frumos arata normalitatea!

Sorinus

Se dubleaza cam 1km spre A1, nu? Si raman cca 2-3 la o banda pe sens?

carutasul

cred că paginile cu proiectul nu mai sunt vizibile :( am încercat ieri să îl văd. Sau poate nu am găsit eu, erau niște poze parcă pe flickr care nu mai sunt

ionut_16

pasa_andrei

Nou video de la Pasajul Domnesti unde lucrarile inainteaza intr un ritm destul de bun. Incepe sa se vada viitorul sens giratoriu suspendat. Asteptam cu mare interens relocarea actualei centuri pentru a permite inceperea ultimelor 4 pile din cadrul cercului.

Enjoy!

carutasul

Am mai trecut și azi pe la Domnești, ritmul pare să se păstreze