[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pasa_andrei

Hello,

Un videoclip de miercuri 14.10.2020.

Enjoy!

Dragos_R

@pasa_andrei, multumim mult pentru filmare, o asteptam. Sincer, speram sa apara mai multe schimbari, dar ... Iar termenul estimat/asumat (20-25.09) pentru trecerea la 4 benzi e tot mai departe, si nici nu pare ca se va intampla prea curând. Una peste alta ar fi fost de dorit sa traga mai tare in lunile acestea de toamna.

carutasul

am mai trecut și azi pe la Domnești și de data asta se pare că n-am "voalat filmul", urmează să vină. Câteva vești bune, pe partea stângă când vii dinspre București, dincolo de centură încă doi piloni turnați și decofrați, acum se turna la unul de pe dreapta, spre Domnești, unde mai erau încă doi cu cofraje. Și încă vreo câțiva la care armătura era pe poziție. În schimb devierea centurii nu pare deloc iminentă, eu cred că a fost o schimbare de plan pentru că acum vreo lună lucrau la ea, acum pare în același stadiu.

carutasul

panzer

N-a iesit rau. Congrats.
S-ar fi vazut mai multe daca nu iti inchidea camionul rosu din fata ta unghiul.

Ce ma uimeste: subcontractorul acesta de care nu a auzit nimeni pana acum are mai multe cofraje decat Strabag la Mogosoia.

carutasul

Da, chiar mă gândeam că data viitoare dacă am un camion în față mai bine trag pe dreapta și mai las două mașini :)
Din fericire dacă a venit toamna nu mai bate nici soarele așa direct în parbriz la ora respectivă, ca luna trecută, de se vedea orice fir de praf . Mai învăț și eu din mers, până să intru pe forumul ăsta nu m-a interesat tehnica video :)

Dragos_R

Din pacate ai dreptate @carutasul, devierea centurii pare tot mai departe. Am sperat sa se intample (si inca mai speram) pana apare vremea rea ploaie/zloata/zapada, ar fi mai mult decat benefic. Daca ar fi o schimbare de plan din partea constructorului n-ar fi fost rau sa apara cateva cuvinte din partea lui pe tema asta. 

carutasul

paullie

Având timp si chef de o plimbare azi ca sa vad de ce au intrerupt circulatia lui 41, am zis sa trec si prin Prel Ghnecea poate au inaintat cu cvea. Din pacate nu a fost nevoie sa consum memoria telefonului, este pustiu. Nu de trafic, ci nici picior de utilaj sau muncitori.

Care-i cota pariurilor, continua Nicusor proiectul asta sau nu?

minisoferul

La ora 15.00 erau ceva muncitori pe prelungire, lucrau pe zona mediana la utilitati.

horatiu.cosma

Straco se laudă că sunt la 26%, că în maxim 2 săptămâni stâlpii de curent vor fi istorie, că nu deviază traficul pentru că au front de lucru suficient și că ar deranja suplimentar traficul. Vor să ridice primele elemente de tablier până la finalul anului. Să vedem dacă se și întâmplă.

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

dr4qul4

e giratoriu suspendat, asa ca nu vor fi doar grinzi ci si tablier sub forma de cerc.
Nu vad de ce nu ar continua Nicusor proiectul de largire a Prelungirii Ghencea. Are si linie de tramvai asa ca se incadreaza in planurile lui.
Si daca am retinut bine, la un moment dat a declarat ca singura companie municipala infiintata legal este chiar Trustului de Clădiri Metropolitane si ca o pastreaza.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Ionut

horatiu.cosma