[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Duta C

zuma80

Evolutia dintre 1 oct si 2 oct este foarte imbucuratoare.
Foreza Zublin si-a schimbat pozitia, betonari armari si terasament.
Impreuna cu ce se intampla pe A3, am sperante ca Straco mai vrea sa traiasca.
Pentru A6!

Duta C

Corect...ma bucura reinvierea Straco...poate se si salveaza daca administratorul este bun manager si se intelege cu creditorii!
8)

Puffyk

De pe pagina FB a domnului Irinel Ionel Scriosteanu
***Ca în fiecare miercuri, am fost pe șantierul de la Domnești. Se lucrează în același ritm.
Au fost executate excavațiile pentru realizarea bretelelor de întoarcere pe zona orașului Bragadiru și pe zona administrativă a Sectorului 5.
A fost deviat traficul pe DJ601, în zona pasajului spre București, pentru a se realiza forajele la ultima pilă de pe această porțiune.
Dinspre Domnești spre București, pe partea administrativă a localității Bragadiru și pe partea administrativă a Sectorului 5 s-au relocat toate rețelele: atât ale ENEL (de medie și de joasă tensiune), cât și rețelele de comunicații feroviare, de telefonie și de fibră optică. În așa fel încât, lucrările se pot desfășura pe acea zonă fără impedimente.
Se lucrează în continuare la devierea rețelei de gaz, a rețelelor electrice de medie și joasă tensiune, a conductei de petrol, precum și la devierea rețelelor de telefonie și de date, aflate în paralel cu Centura Bucureștiului spre A1 și în stânga-dreapta DJ spre Domnești.***
Incep sa cred din ce in ce mai mult ca doar printr-o vointa politica, ca in cazul pasajelor peste Centura, se poate rezolva si problema Proiectului Virtutii...

carutasul

Eu am vrut să trec ieri să fac o filmare din mașină la întoarcerea acasă dar coada era până la Valea Oltului la ora la care am plecat, așa că am renunțat. Se pare că devierea centurii nu s-a finalizat, mă gândeam că ar putea apărea o mică îmbunătățire a traficului după trecerea la două benzi pe sens.

Dragos_R

Quote from: Puffyk on September 03, 2020, 08:27:16 AM
https://www.economica.net/circulatia-in-zona-pasajului-de-la-domnesti-va-fi-largita-la-patru-benzi-cam-in-2-3-saptamani_189466.html
Poate ii aduce aminte cineva D-lui Robert Sandu ca din 2.09 au trecut 5 saptamani, nu 2-3, si inca nu se circula pe 4 benzi, conform declaratiei domniei sale din data respectiva .... N-ar fi nici pe departe singura declaratie fara acoperire in materie de santiere, dar cred ca nu ar fi rau ca responsabilitatea, si pentru vorbe, si pentru fapte, sa inceapa sa fie asumata, altfel nu vom da inainte.

carutasul

Asta cam așa e.Oricum șantierul avansează binișor, chiar nu era nevoie de exagerări din astea. Presupun că amplasamentul pe care se mută va fi definitiv, deci trebuie făcută lucrarea ca lumea, și atunci mi s-a părut dubios dar am zis că poate nu știu eu :)

paullie

Poze dupa ploaie pe Prelungirea Ghencea. De la Râul Doamnei catre intresectia cu Brasov. In prima poza nu pricep de ce tin blocata portiunea betonata si nu dau drumul la statia STB?

paullie

Si inca doua poze. Ultima, special am pozat poarta darapanata. Se incumeta cineva la un pronostic cât va mai rezista poarta in picioare?

carutasul

Din păcate aseară am făcut o prostie ( am mai avut niște drumuri de făcut și am uitat să opresc dashcam-ul, așa că am pierdut filmulețul de la Domnești). Ghinion. Pe la 4:30 seara când am trecut încă se mai lucra. Foreza era dincolo de centură, în Bragadiru, lucra, pe stânga părea că e gata o fundație masivă, vreo doi fierari trăgeau de o armătură cilindrică pentru un pilon în dreptul ei; desenele ca la Nazca pare că au dispărut,cred că au escavat  în locurile marcate :) La devierea centurii nu se lucra nimic, nu știu dacă e gata pentru balast stabilizat că nu prea mă pricep, părea destul de tasată dar parcă am văzut că se mai pune și un geotextil sau ce e ( sau ăsta se pune după stabilizat?). Nu se vedea pus nimic deasupra. Pe scurt, nu era furnicar, dar nu se stătea.

lucian

Pe mijloc intre acele garduri va fi linie de tramvai?

AndreiB

Care dintre linii de tramvai va fi prelungita spre Domnesti? Cred ca ideal ar fi 41 pentru ca se leaga mult mai bine de reteaua de metrou.

carutasul

Asta mi se pare prematur și oricum dacă tot se face un nou depou mi s-ar părea mai potrivit să se elibereze din spațiul ocupat acum la stadion și să apară un mic părculeț sau loc de promenadă în loc :)

paullie

Am facut ieri câteva poze de pe minunatul Bulevard Valea Larga.  :lol: Le pot posta aici?