[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Claudiu T.

Quote from: Ionut on November 15, 2022, 10:09:14 AM@adix În ce zi și la ce oră ai filmat?

Zice ca ar fi filmat intr-o zi de duminica. E lejer traficul atunci.
Romani 15.1 Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu căutăm plăcerea noastră

TibiV

Pai a fost o singura duminica de la deschidere incoace....  ;)

Adica 13 noiembrie 2022...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

carutasul

"mai scurtă-mi pare calea acum la-ntors acasă" :)

Încă nu am potrivit ora, era ora patru și ceva, dar eu zic că pe pasaj e bine. Mai sunt diverse blocaje pe traseu, dar asta e altă poveste, la pasaj e lejer...

adix

carutasul

Azi am fost în cealaltă direcție, DNCB-> A1-Iuliu Maniu. Waze îmi zicea cu 8 minute mai mult decât traseul uzual ( DN6, Cristalului-> Valea Oltului etc) dar cred că am făcut cam la fel. La coborârea de pe giratoriu era un "fermoar" destul de organizat care producea un pic de staționări, pe traseu oricum mai dai de un tir care intră în curte, un utilaj care merge încet...ghinion, e doar o bandă, dar per ansamblu lucrarea e ce trebuie... La giratoriul de la A1 parapeții ăia de la "pilonul părăsit și neisprăvit" încurcă atunci când sunt mai multe camioane, dar și parapeții de beton sunt puși cu furca, ar fi loc să îi mai aranjezi...

carutasul

și la întoarcere, în sensul contrar, trafic mare la ora 16 dar am mers aproape fără oprire până în apropiere de Bragadiru unde a mai fost un pic de înghesuială... și la giratoriul de pe centură dar și pe traseu, mașini care ies de la firmele din zonă, însă pe ansamblu cam 20 de minute de la A1 la DN6 (cred că ceva mai puțin, nu am cronometrat exact) ceea ce e mulțumitor pentru o oră de vârf - iar blocajele nu au fost la Domnești (acolo am stat doar puțin pentru că un tir care venea pe DNCB a oprit să permită câtorva colegi care veneau de pe girație să se încadreze pe traseu). Eu zic că e un progres măreț, așteptăm A0 :)

Ionut

Quote from: carutasul on November 17, 2022, 05:14:07 PMtrafic mare la ora 16 dar am mers aproape fără oprire până în apropiere de Bragadiru unde a mai fost un pic de înghesuială...

QED:

Quote from: Ionut on November 12, 2022, 08:04:09 AMConcluzia finală pe care o poate înțelege tot românul, nu doar pasionatul. Înainte îți trebuia 30-45 minute sau chiar o oră să tranzitezi intersecția. Acum îți trebuie câteva minute, maxim 5.

Bonus, acum, ora 18:08:

carutasul

Da, eu am făcut "proba" aproximativ la orele de vârf, cred că în afara lor e chiar bine. Și încă nu au asfaltat fostul centru al intersecției, mașinile încetinesc pentru că sunt niște "praguri", după ce termină și asta o să fie mult mai ușor și cu încadrarea la coborârea de pe rampă.

MishuRO

Se pare ca isi asuma CNAIR si bucata de la Pasaj pana la strada Maracineni (blocajul dinainte de Cartierul latin, cum vii dinspre oras).

"Proiectul privind modernizarea Prelungirii Ghencea și lărgirea la patru benzi a sectorului de drum de 1,02 kilometri - asumat în plus de CNAIR pe lângă Pasajul Domnești - a fost avizat, a anunțat joi secretarul de stat în Transporturi Irinel Ionel Scrioșteanu."

https://www.economica.net/prelungirea-ghencea-a-fost-avizat-proiectul-de-largire-la-4-benzi-a-sectiunii-de-102-km-de-langa-pasajul-domnesti_628062.html

scorillo

Sunt curios cum va arata intersectia cu Maracineni, care este folosita ca legatura dinspre soseaua Alexandriei si se face stanga pe Prelungire catre Domnesti. Cum se vor "taia" doua benzi care vor veni dinspre Domnesti pentru a merge la stanga?

LE
Doua benzi plus pista de biciclete...
Daca la Cartierul Latin si la Alunului pare ca vor fi semaforizate, la Maracineni nu se zice nimic.

ionutb

Au pus balize pe centru la iesirea de pe strada Fortului în centura. Numai dreapta se poate face. Era interzis si anterior stânga prin semn dar nu respecta nimeni.