[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

shift2rail

Va ajuta, evident, sensul Buc-Domnesti.
Dncb-ramura sudica va ramane insa acelasi orbital infam 1×1.

IDEAL AIR DRONE

În ciuda vremii potrivnice, ploaie și vânt puternic, am făcut un efort să filmăm pentru voi, cu drona, pasajul astăzi după deschidere! În câteva momente va apărea și clipul pe canalul de YouTube IDEAL AIR DRONE. LINK VIDEO 👇

MishuRO

Sa vedem cat va ajuta si iesirea din Buc, ca blocaje vor fi in continuare la toate intersectiile unde se va face stanga: Str. Ghidigeni, str. Bulgarus, Funigeilor, Maracineni, etc.
E de urmarit intr-o seara din cursul saptamanii, sau vinerea de pe la 15-16 in sus, cand de regula e dop pe sensul spre Domnesti si nu se misca nimic.
LE: la ora 16:20 e bara la bara pe sensul spre Domnesti, ca de obicei.

ionutpunctro

Arata foarte bine. Pacat ca ambuteiajul de camioane de pe DNCB v-a fi tot acolo cel putin pana se termina A0..

shift2rail

Nu sunt convins ca A0 va rezolva ambuteiajele: vb totusi de un oras de 3 mil locuitori, servit cu furnituri de acele camioane, "tir"-uri...

E nevoie de largirea DNCB-sud, ce se intampla cu acest proiect, de ce a fost tras pe linie moarta?!?

carutasul

Văd că momentan blocajul major e spre A1, poate și pentru că e vineri...

Earthchild

Quote from: shift2rail on November 11, 2022, 04:03:47 PME nevoie de largirea DNCB-sud, ce se intampla cu acest proiect, de ce a fost tras pe linie moarta?!?

Quote from: mirceaeliade on October 14, 2022, 11:50:48 PMStadiu centurilor ocolitoare in octombrie (am adaugat si proiectele cu parteneriate locale unde noutatile sunt cam greu de gasit):

shift2rail

Multumesc, dar ce ar trebui sa intelegem, ca pe centura sud au inceput lucrarile abia acum cateva zile, pe 1 Nov?

pasa_andrei

Quote from: carutasul on November 11, 2022, 04:17:35 PMVăd că momentan blocajul major e spre A1, poate și pentru că e vineri...

Blocajul spre A1 nu prea exista. Am mers azi spre A1 si se circula cu 50 km/h . Acum pe seara am primit info, se mergea lejer spre A1.

carutasul

^^ așa se vede în filmare. Poate a fost doar la început. Oricum azi a fost vineri, nu cred că vor mai fi încurcături în continuare.
Azi mi s-a părut mai liber și pe DN6 dinspre București, mă gândesc că mai existau și din cei care veneau pe DN6 spre satele din zonă, Clinceni, Domnești, Tegeș etc și care s-au mutat. Vedem

Fred

Am avut niste treaba prin zona si am trecut de 2 ori pe partea de Prelungirea Ghencea dinspre Brasov. Din pacate coada spre centura exista, acum 30 de minute incepea de la Raul Doamnei. Din cauza gatuirii de la intrarea pe Prelungire la intersectia cu Brasov (se intra pe o singura banda) traficul e limitat, altfel probabil coada era si mai lunga.

Desi de la Cartierul Latin spre pasaj e liber, pana la Cartierul Latin e in continuare blocaj cauzat de cei care fac stanga acolo. Conform progresului cu largirea, mai dureaza cativa ani buni pana se rezolva daca nu pun delimitatori de sens si ii obliga pe cei care vor sa intre in Cartierul Latin venind dinspre oras sa intoarca la giratoriul de la pasaj, unde ar fi ideal daca ar largi in regim prioritar la 2 benzi pe sens pana la Cartierul Latin, cam 900 de metri.

Ionut

Totuși eu nu înțeleg abordarea asta. Ce mama dracului de legătură are PASAJUL (nodul) Domnești (DNCBxPrelungire) cu Str. Brașov, cu Râul Doamnei si/sau Cartierul Latin?!?

Păi denivelăm o intersecție și avem pretenția că am rezolvat 2, 3 sau 5 intersecții? WTF!?

Fred

E doar o informatie. Pana ieri era coada continua de pe la Brasov sau Raul Doamnei pana la pasaj. Azi e coada de la Brasov sau Raul Doamnei la Cartierul Latin. Pasajul merge, blocajul pe Prelungire a ramas, in caz ca cineva credea ca o sa dispara. Si e o singura intersectie cu probleme pe tot drumul asta, nu 5, erau sanse ca rezultatul deschiderii pasajului sa fie diferit.

Ionut

Am spus-o și ieri în presă, cred că aproape de fiecare dată. Principalul conflict de trafic care genera blocajele-monstru de pe Prelungire a fost eliminat: intersecția la nivel, pe (1+1)x(1+1) benzi, dintre DNCB și Prel. Ghencea/DJ Domnești. Monstrul ăsta genera blocaje pe Prelungire până în Râul Doamnei, uneori. (Nu mai zic de bariera CF.) A fost eliminat complet (evident, mai sunt conflictele dintre bretea B->A1 și trafic pe DNCB->A1, de exemplu, dar mult, mult, mult, mult, mult mai mici) dar acum punctele celelalte de pe Prelungire generează cozi locale.

Sper că acum s-a înțeles.

Tot cum am zis ieri în presă. Avem un nou bulevard. Bine, nu avem de ieri, aveam și ieri, și de ani de zile. De ieri avem sursa blocajului principal eliminată și acum mergem pe Prelungire ca pe orice alt bulevard din oraș. Sunt două chestiuni separate. Una e rezolvată aproape complet (intersecția DNCBxPrel./Domnești) și va fi și mai mult fluidizată după ce actorii mâncători de tzatziki vor binevoi să termine A0S3, alta e fluidizarea traficului pe Prelungirea Ghencea.

Tot de ieri, public. Soluția de la Domnești e una corectă, în contextul execuției A0S. Puteai face nebunii subterane & shit, lungi, să eviți toate conflictele de trafic, dar nu se merita. Deranj mare, lucrare complicată, și mai ales scumpă. Soluțiile astea (+ Berceni/Oltenița) sunt decente, corecte, pentru zona de care vorbim.