[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Siciltir

Am trecut ieri pe la pasaj....lucrările nu mi se par foarte calitative, din punct de vedere vizual, adică la o privire mai atentă detaliile lasă de dorit.

bekxy

Cand te saturi sa astepti dupa Tracon...

carutasul

nici la tine nu sunt gata toate rampele :)

GAC

Prioritatea este inaugurarea sensului A1 - Bragadiru, adica traficul sa o ia pe sus evitand intersectia. astfel s-ar rezolva 40% din problema. macar am avea un sens al centurii fara conflicte pana se reuseste inaugurarea integrala. din pacate, la ritmul actual, o inaugurare integrala abia la anu.

Claudiu T.

Din pacate devin tot mai constient si eu ca in ritmul asta (care a scazut cu cel putin 70% fata de anul 2021) pasajul asta nu va fi dat in circulatie anul acesta. Mai sunt foarte multe de facut si se misca extraordinar de lent,spre ex. la inel in parte dinspre Magurele se chinuiesc de o luna sa toarne si nici acum nu e gata.

Multumesc domnule Grindeanu.
Romani 15.1 Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu căutăm plăcerea noastră

Attreyu

"Prioritatea este inaugurarea sensului A1 - Bragadiru, adica traficul sa o ia pe sus evitand intersectia."

Blocajul se petrece din cauza celor care traverseaza pe directia Domnesti-Bucuresti, pentru ca au prioritate.

Mai degraba i-as sui pe ei pe pasaj, iar cei de pe centura sa aiba drum liber.

sm33

Trec zilnic pe langa pasaj. Sincer, sunt slabe sansele sa il vedem inaugurat anul acesta. Vad ca domnul Irinel inca il viziteaza, deci mai sunt sanse sa se deschida. Ca remarca personala, dumnealui nu serveste vizite la lucrarile intarziate, nici nu raspunde la intrebarile legate de acestea pe pagina dansului de FB, doar la cele cu sanse de incadrare in termen ! asa ca imi permit sa il folosesc ca barometru.
Din 3 pasaje promise si o bucata de autostrada pe A0 daca primim breteaua de la Bragadiru anul acesta, este bine.
 :headbash:  :headbash:  :headbash:

BEV

Situatia lucrarilor la Pasajul Domnesti peste DNCB din 25 Iunie 2022.

O imagine 360 de la fata locului este disponibila aici: https://www.facebook.com/A-birds-eye-view-111752644660986/photos/172599168576333

adix

Salutare!
Filmare de la Pasajul Domnesti - republicata din cauza ca a fost stearsa...
Multumesc!!

pasa_andrei

Un apus superb la Domnesti.

Cresc rampele, se mentine acelasi ritm din ultimele 3 luni.

Enjoy!

Ionut

E foarte în urmă rampa spre Domnești. În ritmul ăsta septembrie iese din discuție.

Duta C

Da ,se misca tracon ca ochiul mortului.
Nu va mai luati dupa domnul Scriosteanu.Pe la Cernica nu stie sa ajunga.E om politic .Acestia doar aburesc oamenii! >:(  :(

survola

Toate rampele merg foarte lent.

carutasul

Toate merg lent dar avem două aproape gata ( și una gata). Până la urmă dacă se lungesc ar putea muta măcar un sens din centura pe sus ( cel spre Bragadiru) deși eu zic că dacă le-ar muta pe ambele ar cam rezolva 80% din trafic. Însă sper totuși că rampa Domnești o să meargă un pic mai repede, că au loc de întors, deși am impresia că și tehnologia în sine e migăloasă...

Claudiu T.

Quote from: carutasul on July 03, 2022, 11:04:03 AMToate merg lent dar avem două aproape gata ( și una gata). Până la urmă dacă se lungesc ar putea muta măcar un sens din centura pe sus ( cel spre Bragadiru) deși eu zic că dacă le-ar muta pe ambele ar cam rezolva 80% din trafic. Însă sper totuși că rampa Domnești o să meargă un pic mai repede, că au loc de întors, deși am impresia că și tehnologia în sine e migăloasă...

Exact asta vroiam si eu sa spun,nu stiu cam ce grosime de umplutura pun peste acele curele/legaturi dar se repeta des alternanta asta umplutura/curea, umplutura/curea si nici nu pot lucra pe bucati mai multe echipe.

Oricum ptr mine e clar ca sfarsitul anului ca termen de dare in folosinta nu mai e realizabil cu ritmul asta. Inainte postarile lui Irinel Scriosteanu pareau mai credibile ca teremen ptr pasaj dar acu sunt complet rupte de realitate.

Se pare ca anul trecut si chiar la inceputul anului astuia au fost cam laudati baietii astia de la Tracon si le-a fost cu deochi. Cel putin eu eram incantat de ritmul lucrarilor. Bine ca nu e total vina lor cred sau nici macar marea vina ci a celor ce fac platile si prioritatile din Guvern si ministerul transporturilor.
Romani 15.1 Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu căutăm plăcerea noastră