[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pasa_andrei

Pasaj Domnesti

Teoretic 4 luni pana la finalizare, depinde cum se mobilizeaza la rampe. Suprastructura e gata in proportie de 60%. Probabil pana la final de iunie o avem completa.

Enjoy!

minisoferul

Preluare de pe pagina de facebook a Primarului general "Am profitat rapid de deblocarea conturilor Primăriei Capitalei şi am consemnat în cont 31 de milioane de lei pentru continuarea exproprierilor în zona Prelungirea Ghencea din sectorul 6. Conform legii, trebuie să aşteptăm 45 de zile din momentul consemnării banilor pentru ca municipalitatea să devină proprietar.

La jumătatea lunii iulie, imediat ce devenim proprietari, vom începe demolările pe proprietăţile dintre strada Râul Doamnei şi Şoseaua de Centură, pentru a putea continua apoi lucrările pe şantierul Prelungirea Ghencea".

Claudiu T.

La pasajul Domnesti cred ca vor continua cu turnarea betonului pe inelul aerian dupa ce termina se vor muta cu toate fortele si utilajele pe rampele de acces. Sunt optimist ca vor termina pana la sfarsitul anului tot dar nu in toamna sau cand era estimat termenul optimist.
Romani 15.1 Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu căutăm plăcerea noastră

carutasul

pe rampele alea e nasol că nu prea încap "toate forțele", că nu au loc de întors :) Poate dacă betonează niște segmente ca să urce pe o parte și să coboare pe cealaltă, dar nu cred că le convine să strice asfaltul ca să îl repare la recepție, eu speram să facă mai repede rampa Domnești unde e mai mult loc; oricum cea de coborîre spre București e destul de avansată... în continuare cred că dacă ar deschide parțial măcar una din direcții și s-ar descongestiona zona ar putea să se miște mai cu talent ( și economii de motorină) dar din ce văd în teren pare că merg cu toate deodată...

TibiV

Breteaua DN6-DNCB de la Bragadiru, de la Ionut Ivasca:

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

Pasajul Domnesti, filmare postata astazi de Ionut Ivasca:

TibiV

BEV

Activitate redusa pe santierul de la Pasajul Domnesti duminica 5 Iunie. Presupun ca este acel weekend din luna cand muncitorii merg sa-si viziteze familiile.
Probabil ca de saptamana viitoare se vor relua in forta lucrarile.

I imagine 360 de la fata locului este disponibila aici: https://www.facebook.com/A-birds-eye-view-111752644660986/photos/167703169065933

Goldmund

Se vad progrese la Pasajul Domnesti si se intrevede si ce va veni, ambuteiajele intre A1 si pasajul acesta pe DNCB, dar poate vor face rapid si o largire acolo a DNCB...
Mersi inca o data BEV pentru update!

BEV

Se lucreaza de cativa ani la largirea DNCB, poate ca finalizarea pasajului ii va impulsiona sa termine si largirea centurii.

Cu placere!

Sorinus

E licitatie pt bucata A1-Domnesti si are si castigator. Nu cred ca e semnat inca.

pasa_andrei

Pasajul Domnesti - 05.06.2022.

Enjoy!

TibiV

Filmare de astazi de la Ionut Ivasca:

BEV

BEV

Situatia lucrarilor la Pasajul Domnesti pe 19 Iunie.

O imagine 360 de la fata locului puteti vedea aici: https://www.facebook.com/A-birds-eye-view-111752644660986/photos/171081555394761