[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

carutasul

eu rămân la părerea că dacă ar finaliza rampa dinspre Domnești (cea dinspre Bragadiru e deja gata) și ar muta pe deasupra centura ( lucru zic eu realizabil în două luni) traficul ar deveni fluent 80% din zi probabil, poate mai mult, ceea ce ar ajuta la finalizarea mai rapidă a celorlalte și ar aduce mari economii de combustibil constructorului, care stă și el în același trafic. Dar vom vedea. Văd că merg binișor cu betonarea, posibil să o termine înaintea rampelor...

BEV

adix

Salutare baieti!
Las si eu aici o filmare de la Pasajul Domnesti.
O zi buna tuturor!!

lucian

TibiV

Pasajul Domnesti filmat ieri de Ionut Ivasca:

Deci in sfarsit se apuca si de rampa Domnesti...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

BEV

Pasajul Domnesti intr-o noua abordare.

Evident ca imaginea 360 nu lipseste nici ea, o puteti vedea AICI

danutzu_1069

Da, interesant... Presupun ca au fost 2 zboruri, pe traseu stabilit, la altitudini diferite... Mai intai ala de la 40m apoi la 20m.. :)

shogom

Aici mi se pare migaloasa umplerea rampelor cu pereti din biscuiti. Nu mai tin minte cum s a miscat Strabag la Mogosoaia, ca si acolo tot Maccaferri s a folosit.

BEV

@danutzu_1069
Da, exact asa a fost. Un pic mai dificila a fost sincronizarea lor  :)

TibiV

Filmare proaspata de la Ionut Ivasca:

TibiV

Filmare postata astazi de Ionut Ivasca - se se pare ca este chiar de astazi...

guranflorin

Supralargirea va dura probabil mai mult decat finalizarea A1. Cu cat ne apropiem de Km0 viteza lucrarilor de infrastructura scade asimptotic. Oare multlaudatul primar de sector nu poate face chiar nimic pentru prelungire sau pentru Moghioros? In alte zone de ex Bd Nicolae Grigorescu s-a reabilitat parca mai repede (si la 3 benzi). Pana si Initiativa PG a cedat presiunea.

Claudiu T.

Mesaj postat pe pagina de facebook a secretarului de stat la Ministerul Transporturilor Irinel Scriosteanu.

𝗣𝗮𝘀𝗮𝗷𝘂𝗹 𝗗𝗼𝗺𝗻𝗲𝘀𝘁𝗶, 𝘁𝗼𝘁 𝗺𝗮𝗶 𝗮𝗽𝗿𝗼𝗮𝗽𝗲 𝗱𝗲 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲
✅ A avut loc și ultima deviere de trafic necesară construirii pasajului. Este vorba despre devierea pe zona rampei de coborâre/urcare spre și dinspre #Domnești. Aici s-au finalizat săpăturile și a început așternerea straturilor suport.
✅ Pe segmentul de Nord-Vest al girației suspendate s-a finalizat armarea plăcii de suprabetonare și a fost turnat betonul aferent acesteia.
✅ S-a finalizat montarea predalelor și pe segmentul de Sud-Vest al girației suspendate. S-a realizat armătura și a început turnarea betonului aferent plăcii de suprabetonare.
✅ Continuă montarea predalelor pe următorul segment aferent girației suspendate, mă refer la cel care supratraversează Centura, pe partea de Sud.
✅ Continuă montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin la rampa de urcare dinspre #Bragadiru, la rampa de urcare dinspre Chiajna, precum și la rampa de coborâre spre #București. Se lucrează la montarea acestora și la rampa de coborâre spre #Chiajna, precum și la rampa de urcare dinspre București. Continuă realizarea grinzii de parapet la rampa de coborâre spre Chiajna.
✅ Se lucrează la relocarea celorlalte rețele de utilități, precum și la realizarea rețelei de canalizare pluvială și a rețelei de iluminat public.