[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TVlad

Stie cineva cind si de ce s-a modificat executia fata de proiectul din imaginea incarcata de miahi? Acolo, pe directia centurii, vad ca erau prevazute numai rampe cu pile si grinzi iar acum construiesc cu umplutura de pamint.

Probabil s-a mai discutat dar nu am reusit sa gasesc in mesajele anterioare.

miahi

^Probabil s-a modificat pentru a se incadra in bugetul proiectului, avand in vedere situatia cu Straco si Tracon si tinand cont ca licitatia a avut loc prin 2016...

Modificarea am vazut-o initial intr-un film postat de @Shoppy pe 18 Septembrie 2021.

bekxy

S-a modificat când au adăugat și linia (sau spațiul?) de tramvai de la sol, pe partea dinspre București.
Oare să facă Traconul și capătul tramvaiului sau doar lasă loc pentru?

TibiV

Doar lasa loc pentru tramvai.

Linia de tramvai & terminalul vor fi contractate si platite de PMB, pasajul este platit de CNAIR. De ce ar plati CNAIR pentru o linie de tramvai in Bucuresti?....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

bekxy

Pentru că Cuc și Firea, once upon a time...  :D

oneLess

^^^^^ Să aibă vreo legătură cu absorbția mai bună a trepidațiilor,
cele 2 rampe fiind paralele și mai apropiate de calea ferată ?

BEV

Pasajul Domnesti-DNCB 19-Mar

si o imagine 360 din mijlocul intersectiei —-> https://www.facebook.com/111752644660986/posts/148398060996444/

TibiV

Filmare postata astazi de Ionut Ivasca cu "legenda":
Quote☑️ Pe segmentul de Nord-Vest al girației suspendate s-a finalizat montarea predalelor și a început armarea plăcii de supra-betonare.
A început montarea predalelor și pe segmentul de Sud-Vest al girației suspendate.
☑️ Continuă montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin la rampa de urcare dinspre #Bragadiru, la rampa de urcare dinspre Chiajna, la rampa de coborâre spre București, la rampa de coborâre spre Chiajna, precum și la rampa de urcare dinspre București.
☑️ Continuă realizarea grinzii de parapet de-a lungul rampei de urcare dinspre #Chiajna și a început realizarea grinzii de parapet și la rampa de coborâre spre Chiajna. Ca să poată continua lucrările, a fost deviat traficul pe Centura Capitalei spre Chiajna.
☑️ S-au finalizat armarea și turnarea plăcii de suprabetonare la rampa de urcare dinspre Domnești.
☑️ Continuă realizarea terasamentelor la giratoriul de racordare cu drumul județean spre Domnești. Și a început așternerea stratului de balast stabilizat la breteaua de întoarcere pe sub rampa de urcare/coborâre spre și dinspre Domnești.
☑️ S-a finalizat și devierea ultimei rețele de medie tensiune din zona pasajului, și anume în zona rampei de urcare dinspre Domnești.
☑️ Continuă relocarea celorlalte rețele de utilități, precum și realizarea rețelei de canalizare pluvială și a rețelei de iluminat public.

Foarte interesant intre 05.50 si 06.25. Am impresia ca sunt pregatirile pentru a se putea apuca de rampa Domnesti....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Ionut

Mă puneți la curent cu stadiul lărgirii pe Ghencea? Am mâine un interviu de dat și aș vrea să știu cum se mai mișcă. Nu prea am văzut vești în ultima perioadă, ori mi-a scăpat mie. Ceva important?

Dido

Hai ca încerc eu.
- din 8 martie s-a aprobat actualizarea sumelor pentru continuarea expropierilor pe sectorul Raul Doamnei - Maracineni; TCMB spera ca in mai sa inceapa demolarile
- pe tronsonul Brasov - Raul Doamnei se lucreaza in continuare la relocare utilitati, trotuare, vor incepe lucrarile la pistele de bicicleta; TCMB estimeaza ca lucrarile pe acest tronson vor fi gata in vara
- s-au apucat de lucru si pe tronsonul Brasov - capat tramvai 41;
Sursa - Initiativa Prelungirea Ghencea

PlayStation

Am trecut ieri cu 41-ul pe segmentul brasov-ghencea, si erau mormane de moloz, demolasera un cort in care era un club de fotbal si incepusera sa sparga din beton
Din pacate n-am apucat sa fac poze

Claudiu T.

𝗔𝘂 𝗶𝗻𝗰𝗲𝗽𝘂𝘁 𝗹𝘂𝗰𝗿𝗮𝗿𝗶𝗹𝗲 𝘀𝗶 𝗹𝗮 𝘂𝗹𝘁𝗶𝗺𝗮 𝗿𝗮𝗺𝗽𝗮 𝗻𝗲𝗰𝗲𝘀𝗮𝗿𝗮 𝗽𝗮𝘀𝗮𝗷𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗗𝗼𝗺𝗻𝗲𝘀𝘁𝗶
Este vorba despre rampa de urcare/coborâre spre și dinspre Domnești, unde au început săpăturile. Se execută ultimele lucrări și la girația dinspre Domnești, iar săptămâna viitoare va fi deviat traficul pentru a putea fi continuate lucrările la această rampă.
🟢 Pe segmentul de Nord-Vest al girației suspendate s-a finalizat montarea predalelor și continuă armarea plăcii de suprabetonare, iar săptămâna viitoare va fi turnat betonul.
🟢 Continuă montarea predalelor și pe segmentul de Sud-Vest al girației suspendate.
🟢 Continuă montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin la rampa de urcare dinspre #Bragadiru, la rampa de urcare dinspre Chiajna, precum și la rampa de coborâre spre #București. Continuă montarea acestora și la rampa de coborâre spre #Chiajna, precum și la rampa de urcare dinspre București.
🟢 S-a finalizat realizarea grinzii de parapet de-a lungul rampei de urcare dinspre Chiajna și continuă realizarea grinzii de parapet la rampa de coborâre spre Chiajna.
🟢 S-a finalizat așternerea stratului de balast stabilizat și se execută așternerea straturilor de mixtură asfaltică la breteaua de întoarcere pe sub rampa de urcare/coborâre spre și dinspre Domnești.
🟢 Continuă relocarea celorlalte rețele de utilități, precum și realizarea rețelei de canalizare pluvială și a rețelei de iluminat public.

Sursa:Facebook Irinel Ionel Scriosteanu