[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

IDEAL AIR DRONE

Filmare de azi, ora 17:00. Să vedem cele menționate mai sus

TibiV

Multumim!
+1

Dar incearca sa nu mai "inrosesti" filmarea. Este nenaturala...

PS

Trenul de la 00.300 arata ca depozitul Petrom de la Jilava functioneaza normal...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

BEV

minisoferul

In sedinta CGMB de astazi a fost votat proiectul referitor la exproprierile pentru continuarea proiectului Penetraţie Prelungirea Ghencea – Domneşti şi Supralărgire Bulevardul Ghencea între str. Braşov şi Terminal Tramvai 41.

Din cate imi dau seama din documentul atasat sunt exproprieri pe restul de tronsoane intre intersectia Raul Doamnei si strada Maracineni.
https://doc.pmb.ro/consiliu/sedinte/463/oz/10455.pdf

Xander

Vad eu gresit, sau aliamentul actual nu e pregatit pentru dublarea centurii pe viitor?

Powered by API/PUM imgur uploader

alexandru_m

Nici eu nu vad pe unde vor avea loc 4 benzi pe sub pasaj.

miahi

^^Daca se va mai dubla pe viitor pana la A1, structurile alea de beton de langa Lukoil din poza colegului @Xander ar trebui teoretic demolate ...
Pe sub pasaj, pe DNCB pare ca este loc de 4 benzi si proiectul prevedea 4 benzi, link proiect aici

alexandru_m

Skynick

Uitandu-ma in ansamblu, trei din patru pasaje se pot termina anul asta. Impreuna cu centura de sud care probabil se termina la anul (daca Doamne ajuta) se cam rezolva cu tranzitul Bucurestiului, pana se incheie A0 si se dubleaza si centura existenta. Dupa astea ne punem pe asteptat sa trecem Carpatii.

cao_vali

aseara 12.03, cand am trecut se circula deja pe noua deviere dinspre A1 spre Bragadiru, sa speram ca vine careva cu vreo filmare!

Skynick

Se termina betonatul pe cerc mult inaintea rampelor  :o

carutasul

nu cred că e așa de mult de lucru la rampe, deocamdată vremea nu e cea mai potrivită pentru asta. Și eu tot cred că dacă ar reuși să facă și rampa dinspre A1 ar putea muta traficul centurii pe deasupra și ar lucra lejer după aceea :)

TibiV

Pun eu fimarea lui @pasa_andrei si pe topicul dedicat...

Quote from: pasa_andrei on March 15, 2022, 02:05:28 PMIncepem cu 2 vesti bune de la Domnesti.

-Avem activa deviatia spre A1. Se intra in linie dreapta si cu ultima rampa de coborare spre A1. Ea era blocata de fostul acces.
-Au fost relocati toti stalpii de joasa tensiune si spre comuna Domnesti

Cea mai avansata lucrare dintre cele 4 care se desfasoara in acest moment pe actuala centura.

Cele mai mari sanse la inaugurare in vara-toamna a acestui an .

Enjoy!

In privinta noii devieri spre/dinspre A1, ar trebui luata ca referinta filmarea lui @BEV din 27 februarie: https://forum.peundemerg.ro/index.php?msg=378285, de pe topicul general DNCB....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Siciltir

^ Devierea actuală a avut loc acum o săptămână.