[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lucian

Felicitări,chiar era nevoie de noutăți si de aici.

Claudiu T.

Update 3 Februarie 2022 de la secretarul de stat in transporturi Irinel Scriosteanu.

𝗣𝗿𝗶𝗺𝘂𝗹 𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗮𝘀𝗳𝗮𝗹𝘁, 𝗹𝗮 𝘂𝗻𝗮 𝗱𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗿𝗮𝗺𝗽𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗽𝗮𝘀𝗮𝗷𝘂𝗹 𝗗𝗼𝗺𝗻𝗲𝘀𝘁𝗶
🟢 S-a așternut deja primul strat de asfalt pe rampa de coborâre spre #Bragadiru.
🟢 Continuă montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin la rampa de urcare dinspre Bragadiru, la rampa de urcare dinspre Chiajna, precum și la rampa de coborâre spre București.
🟢 Continuă realizarea grinzii de parapet de-a lungul rampei de urcare dinspre #Chiajna și a început realizarea grinzii de parapet și la rampa de coborâre spre Chiajna.
🟢 Continuă realizarea suprastructurii la rampa de urcare dinspre #București.
🟢 Continuă montarea predalelor și a început și realizarea armăturii pentru placa de suprabetonare la rampa de urcare/coborâre dinspre #Domnești.
🟢 A fost dezafectată linia de medie tensiune paralelă cu Centura Capitalei spre Chiajna, pentru a se putea face racordarea rampei de urcare dinspre Chiaja cu Centura Capitalei.
🟢 Continuă relocarea rețelelor de utilități, precum și realizarea rețelei de canalizare pluvială și a rețelei de iluminat public.
❗️𝗜𝗻 𝗮𝘁𝗲𝗻𝘁𝗶𝗮 𝗰𝗼𝗻𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗮𝘂𝘁𝗼❗️
De săptămâna viitoare, traficul dinspre Domnești spre București va fi deviat pe breteaua nou construită, în dreapta rampei spre București.

Powered by API/PUM imgur uploader
Romani 15.1 Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu căutăm plăcerea noastră

BEV

Iata cum arata situatia la Pasajul Domnesti sambata 5-Februarie

IDEAL AIR DRONE

pasa_andrei

Care este ideea cu acest contrast atat de aprins spre rosu?

panzer

Nu mai se fabrica Trinitron.  :lol:

Este mai de actualitate cea de BEV de pe 5 Feb. Dar in cea de la Air Drone par mai multe echipe la munca.

shogom

@ideal air drone, cred ca e gresita data capturii video, nu are cum sa fie 07.02.
In video ul urcat de Bev e beton pe tot tablierul bretelei inspre Domnesti.
La tine e doar pe o parte.

TibiV

Quote from: pasa_andrei on February 07, 2022, 02:41:24 PM
Doua vesti minunate in aceasta saptamana de la Pasajul Domnesti.

Prima veste este ca avem asfalt pe rampa de coborare spre DN6( cea mai avansata).

A doua veste buna este ca am scapat in sfarsit de stalpii de joasa tensiune pe centura(capatul spre A1).

Asadar avem unda verde pentru viitoare deviere de pe centura, astfel ca se poate lucra si la rampa ce coboara spre A1.

Si inca ceva, este primul meu clip filmat si editat la 4K 60 cadre. Sa mi spuneti daca se observa vreo diferenta, daca se misca mult la fluid. Asa trebuie, dar sunt curios daca se observa atat de mult.

Multumesc!
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

alexd4u2

Filmare de astazi, 12.02.2022. Se lucreaza pe 3 din cele 4 rampe ale pasajului.

carutasul

TibiV

danutzu_1069

Mmmm, n-as zice ca este de astazi...
Doar daca au dat jos ceva predale....
Pe filmarea lui DEV din datavde 12.02 sunt montate 5,5 predale... iar in asta de zice ca este de azi, sunt doar 3...

TibiV

pasa_andrei

Trafic mare la Domnesti in ultima vreme. Trebuie sa ne vorbim intre noi cand mai mergem sa facem vreo prostie.

Multumim de update!  :)

danutzu_1069

Nu a fost cu vreun repros... ci pentru cronologia corecta....
Ar fi ideal daca la titlu ar fi scrisa data filmarii nu data publicarii sa mai stiu eu ce alta data....
Este de inteles ca nu poti procesa si publica in aceasi zi... decat cu ceva efort....