News:

.

Main Menu

Turismul in Romania

Started by Ionut, September 24, 2011, 03:41:10 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pasadia

Nu stiu de ce, dar eu cred ca daca era invers, adica Constanta si Varna nevizitabile dar Odessa vizitabila, nu avea nimeni nici o problema in a-si baga navele prin Marea Neagra. Efectiv cred ca oferta Constantei ( & Varna) e mult prea slaba prin comparatie.

SB76UFO

@Harry, ceva noutati sau in ce stadiu mai este  Blaxy Resort , eventual poze
@Harry, in ce stadiu mai sunt extinderea plajelor, exista planuri de extindere a plajei si in Olimp?
"Prostia este eternă și invincibilă"

Harry

La Blaxy nimic nou. Iar cu plajele se vor extinde toate de la Gura Portitei la 2 Mai, insa abia in toamna se va finaliza documentatia ce se va trimite la UE, asadar cam prin 2018 termen optimist vor incepe lucrarile.

akacrys

http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Brasov/Stiri/S-a+prabusit+turnul+bisericii

Trist ca nimanui nu i-a pasat si ajungem in situații de astea in care pierdem o parte din istoria noastră.  :((  >:(

Harry

Pasagerul fluvial River Aria a deschis astazi sezonul de croaziere aducand 100 de turisti.
Sezonul 2016 se anunta cel putin dificil cu foarte multe croaziere anulate. Comparativ cu anii trecuti putem spune ca asistam la o prabusire a turismului de croaziera la Constanta.

Harry

Cea mai proasta deschidere de sezon din ultimii 20 de ani....
asa arata Mamaia astazi la ora 18:00

Se anunta cel mai prost sezon din istorie cu zero evenimente si o mana de turisti. :ohno:

SB76UFO

"Vineri, 6 mai Piața Mică din Sibiu va găzdui automobilele participante în cursa Gumball 3000, un eveniment de talie europeană, o cursă automobilistică ce se va desfășura de la Dublin la București. Peste 100 de automobile vor parca în Piața Mică și vor rămâne în această locație între orele 11 și 18 pentru a fi admirate de publicul sibian", a transmis conducerea primăriei Sibiu.

http://www.turnulsfatului.ro/2016/05/04/piata-mica-va-fi-inchisa-complet-vineri-pentru-gumball-3000-masini-de-milioane-de-euro-vin-la-sibiu/
"Prostia este eternă și invincibilă"

adiarc

"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

Harry

maine ajunge la Constanta bijuteria asta

Harry

Harry

Pentru al 6-lea an consecutiv Hotelul Cherica (4 stele) din Constanta a primit Certificatul de Excelenta din partea Tripadvisor.

Cherica este un hotel istoric amplasat pe strada Mircea cel Batran. Cladierea a fost construita in anul 1896 de calugarii de la Muntele Athos sub denumirea de Hotel Calugarul. La inceputul lui 1900, Anton I. Doiciu, un cunoscut comerciant galatean cumpara cladirea. Dupa moartea sa ce a survenit in 1918 proprietatea este mostenita de fiica acestuia, Pulcheria "Cherica" Doiciu.  In 1931 Cherica se marita cu printul Dimitrie Gr. Sturdza devenind Printesa Cherica Sturdza.

In anul 2003, dupa mai bine de 50 de ani de la nationalizare, familia Sturdza reuseste sa reintre in posesia cladirii pe care o consolideaza si o restaureaza. Dupa finalizarea lucrarilor cladirea si-a recapatat functiunea de hotel.

Printre dotarile hotelului se numara:

Decor modern si luxos
Incalzire centrala
Aer conditionat
Dectector de fum
Hidrant
Camera pentru intruniri
Telefon cu acces direct exterior
Fax la cerere
Bai spatioase cu cada
Uscator de par
Oglinda pentru machiaj
Masuta de toaleta
Acces gratuit la internet prin WI-     FI/cablu
Radio- desteptator
Cablu TV
Cafetiera pentru ceai/cafea
Minibar in fiecare camera
Halate de baie
Prosoape din bumbac 100 %
Prosoape pentru plaja
Ustensile pentru pantofi
Papuci de unica folosinta
Produse cosmetice naturale
Cantar in fiecare camera
Seif in fiecare camera
Geamuri izolate termic si fonic

Serviciile si facilitatile oferite sunt:

Mic dejun inclus 
Personal multilingv
Receptie 24/24 h
Carduri acceptate la plata Visa,
Mastercard,Maestro  AMERICAN EXPRESS
Spalatorie Proprie ( servicii de spalat si calcat)
Medic la cerere
Bellboy & (portar- bagajist)
Serviciu de curierat
Room Service
Minibar partial gratuit
Cafea , ceai, capuccino in fiecare camera
Vinuri in camere
Acces gratuit la presa
Inchiriat masina
Parcare gratuita supravegheata video
Sala de conferinte si organizari de evenimente pentru companii
Petreceri aniversari si evenimente private
Concierge

In total hotelul dispune de 16 camere din categoria DeLuxe Suite si DeLuxe-Mini-Suite.

dr4qul4

Baile Herculane se modernizeaza. Fata de anul trecut, sunt progrese importante. Sper sa o tina tot asa:

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

dr4qul4

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

dr4qul4

dr4qul4