News:

.

Main Menu

Turismul in Romania

Started by Ionut, September 24, 2011, 03:41:10 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Tavi

^Nu e plina de omuleti verzi, nu? :)

Harry

Nu :)))) Turistii am inteles ca ar fi in mare parte americani.

Harry

Tiroliana de la Constanta e gata. Lungime 340 metri, diferenta de nivel 30 metri.

Harry

In perioada 17 - 19 iulie in Mamaia va avea loc un eveniment sportiv de mare calibru. Echipa Romaniei  va intalni echipa Slovaciei intr-un meci de Cupa Davis.
Acesta este primul astfel de meci organizat in Mamaia, si cel de al doilea de la Constanta, primul avand loc in anul 2002 la Sala Sporturilor.
Meciul de la Mamaia va fi gazduit de Tenis Club IDU.
Iata ca Horia Tecau se intoarce acasa si cu siguranta publicul constantean are asteptari mari de la acest meci.
Speram la o noua vitorie a echipei Horia Tecau, Marius Copil, Adrian Ungur si Florin Megrea.

horatiu.cosma

Intr-o perioada auzisem ca va fi la noua polivalenta din Cluj. Se pare ca se cam evita Clujul in ultima vreme(finala cupei de fotbal)  :(.

Harry

Salutare! De aceasta data vin cu o rugaminte. Un foarte bun prieten de al meu care de 3 ani tipareste Constanta City Walking Guide, a lansat ieri site-ul merglamare.ro

Rugamintea mare care este. Daca puteti da un feedback. Ce considerati ca trebuie imbunatatit, sau ce informatii sa fie adaugate.

E un proiect 100% privat si pe care dorim sa il transformam in ghidul de referinta al orasului pentru cei care sosesc in Constanta.

Eu am doua chestii pe care le-am gasit:

-trebuie sa schimbam template-ul
-trebuie bagat un favicon

Insa foarte important e feedback-ul vostru, al celor care veniti ca turisti pe litoral :)

Multumesc si sper sa nu se considere spam :)

Ionut

Nu este spam, se poate comenta. Rugamintea mea este sa fie comentarii la obiect si din punct de vedere turistic. Ce am vrea noi, turisti, de la un astfel de portal. :)

iuli

Poza de pe prima pagina nu e facuta de Ionut? ;)
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Harry

Harry

Pe 25  la Constanta a ajuns pasagerul Star Pride. Nava are o lungime de 134 metri si o latime de 20 metri. Cei 200 de pasageri de la bord au la dispozitie 5 punti.

SB76UFO

"Prostia este eternă și invincibilă"

ciprebbe

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

ashbird

Fie sa renasca numai cel ce har/Are de-a renaste, curatit prin jar,
Din cenusa-i proprie si din propriu-i scrum,/Astazi ca si maine, pururi sï acum!

TibiV

A fost si la PRO TV în seara asta, la ştirii...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Harry