News:

.

Main Menu

Turismul in Romania

Started by Ionut, September 24, 2011, 03:41:10 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Harry

In aceasta perioada la viitorul Hotel Hilton se executa probe ale macaralei.
Ramintim ca dupa finalizarea structurii, moment care a coincis cu suspendarea lucrarilor, macaraua turn a ramas pe amplasament ani de zile.
Acum pentru a se putea relua lucrarile la hotel se desfasoara probe de functionare si rezistenta a macaralei.
Hotelul va fi primul Garden Inn din Romania si va fi inaugurat anul viitor.

Foto & video Radu Cornescu

https://www.youtube.com/v/XzcuQydR4jI

doryan93

Domeniul schiabil Transalpina Ski Resort a fost omologata joi de Federatia Internationala de Schi (FIS), aici putandu-se desfasura competitii internationale.
"Este cel mai important eveniment din istoria scurta de doi ani a acestei partii de schi. Acum trei saptamani, cei de la FIS au venit aici, au masurat si verificat partia pas cu pas si azi dimineata am fost anuntati de FIS ca partia Transalpina este omologata pentru slalom urias si slalom special. De acum inainte se deschid perspective pentru competitii internationale, cupe si alte asemenea evenimente sportive. Numarul turistilor ar putea ajunge la peste 100.000 pe sezon, este de departe cea mai moderna partie de schi din Romania", a declarat pentru Agerpres Mihai Pradatu, arhitectul si proiectantul domeniului schiabil Transalpina Ski Resort.

Proiectul in valoare de 35 de milioane de euro a fost partial inaugurat in urma cu doi ani pe malul Lacului Vidra, in zona statiunii Obarsia Lotrului.

Lucrarea este finalizata in proportie de 90%, urmand ca, odata cu reluarea finantarii, sa fie finalizata parcarea si hotelul de la baza
partiei. Partia este prevazuta cu telegondole, teleschiuri, telescaune, tunuri de zapada si se afla la 80 de km de Ramnicu Valcea.

Sursa

igorashu

Da, fain, numai că: drum lipsă, parcare lipsă, cazare lipsă.

adiarc

"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

Tavi

Harry

Harry

Harry

cezar-mario2012

Sambata trecuta am fost in Mall Feeria Baneasa, unde era expusa macheta ansamblului fiind prezent si un reprezentant de vanzari. In mare ansamblul arata bine, dar nu are nimic deosebit ca estetic, niste blocuri normale, iti scoate ochii cu zona de piscine, neavand acces direct la mare. La mare au o zona inchiriata langa cherhana, dar acolo ajungi iesind din ansamblu, fiind la o distanta de 200m. Resortul este gandit astfel doua corpuri cu camere de tip hotel circa 36mp (baie cu dus, pat dublu+canapea extensibila si balcon) sau doua camere unite intre ele, conectate cu o usa interioara, aceaste corpuri fiind de vanzare cu termen de finalizare august 2015 si al treilea corp va fi un hotel de 5* cu termen de finalizare vara 2016. Resortul are mai multe piscine, baruri, restaurante, magazine si un centru SPA. Acum referitor la pret, mi se pare exagerat 8000 de euro o camera cu drept de folosinta de o saptamana pe an(propietate periodica), fara servicii si costuri administrative pe care clientul le va plati de fiecare data atunci cand va sta in resort. Resortul va fi deschis din aprilie pana in octombrie. Daca calculam toata perioada anuala, o camera de 36mp ar costa circa 400000 de euro. Sincer nu stiu daca in accest fel va avea succes.

Harry

Prima ninsoare la Constanta

Harry

dr4qul4

Ct sau B?
Ca din astea am avut noi anul trecut pe Magheru si acum le-au mutat pe alte bulevarde.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Harry

ashbird

Brasov 2014 - Piata Sfatului - De Mos Nicolae - aprinderea luminilor

Fotograf - Şerban Călin
Fie sa renasca numai cel ce har/Are de-a renaste, curatit prin jar,
Din cenusa-i proprie si din propriu-i scrum,/Astazi ca si maine, pururi sï acum!