News:

.

Main Menu

Turismul in Romania

Started by Ionut, September 24, 2011, 03:41:10 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Harry

Harry

Celebrity Constellation
2.000 de turisti

adiarc

multumim Harry..norocos Constanta...daca finalizam coridorul IV , probabil va deveni poarta principala de intrare in Europa dinspre Asia.
In ce stadiu mai sunt lucrarile din centrul vechi ?
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

Harry

Piata Ovidiu este gata.
Luna viitoare vine si replica statuii fata cu harpa si se poate declara terminat santierul de pe promenada
Portul Tomis dupa cum deja cred ca sti este reamenajat si plin de terase. Mai putin iarna evident.
Cele 21 de strazi din prima etapa de reabilitare sunt gata in proportie de 90 %
S-a inceput lucrul la Parcul Regele Carol 1 in primavara e gata
Urmeaza la anul sa intre restul de strazi vreo 10 in reabilitare

In expectativa sunt edificul cu mozaic si Cazinoul. Daca cel din urma se pare ca va fi refacut cu bani de la stat, pentru edificu inca se cauta solutii

Cat despre cladiri in Constanta deja in proportie de 99 % sunt proprietati private.... asa ca depinde doar de proprietari...insa lucrurile au inceput sa se miste si pe latura asta

Harry

Tavi

Faine poze. Aspectul usor lugubru al Cazinoului si cortina de sticla din ultima poza ma intristeaza un pic. Multumim Harry oricum! :D

Harry

Meritul e al fotografului. Eu doar le-am postat. Munca e a lui. Mi-e mi-a lasat liber sa le folosesc. Alt merit nu am.

Tavi

Multumim ca le-ai postat. Degeaba le facea fotograful daca nu le postai tu. V-ati completat cumva  ;)

alecu26

pe mine blocul comunist din fundalul primei poze ma zgarie la ochi.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Ionut

Asta poate fi de pe orice fel de coasta din orice fel de tara civilizata. Un mare pas inainte.

Harry

Din pacate spre deosebire de Sibiu, Cluj, Timisoara, Arad etc. In Constanta comunistii au demolat fronturile vechi din lateralele muzeului si au trantit doua blocuri, de asemenea au mai darmat un front pe colt spre Moschee si a ramas teren viran si poate cel mai tragic au demolat frontul dinspre portul Tomis. Cladirile Torosian unde iar a ramas teren viran, dupa 90 s-a inceput cladirea aia de sticla din lipsa de bani proprietarul de atunci a sistat lucrarile si na....

In alta ordine de idei astazi a revenit Silver Spirit

adiarc

f.fain...multumim...arata tot mai bine...vara aceasta am fost si eu pe acolo
sunt tare curios ce se va intampla la Cazinou...in ultimii ani s-a tot perindat intre autoritati locale , centrale si pers.private , dar fara rezultat.Sper sa fie cu noroc de data aceasta
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

Harry

adiarc

Harry

In aceasta dimineata la Constanta a acostat pasagerul MSC Orchestra. Nava are o lungime de 293 de metri, o latime de 32 de metri si 17 punti dintre care 13 pentru pasageri. In totat nava a adus peste 3.000 de turisti.