[B] Stiri si discutii diverse despre STB

Started by Ionut, August 12, 2015, 06:36:41 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

ghrt

Singurele benzi speciale sunt alea transportoare ale banilor, nu mă aştept la nimic altceva în mandatul ăsteia.
Cont (aproape) inactiv.

catalinrusu25

Sunt prea multe modificari ale transportului acesta in comun, parca apar zilnic alte rute, alte denumiri (STB), reguli de circulatie.
Anvelope All Season ieftine la vadrexim.

lucian

Circula pe net o poza din cabina unui vatman cu aglomeratia de pe Calea Dudesti.Indignarea este ca de ce se insista cu doua linii de tramvai pe aici cand pe partea cealalta ai separat de trafic pe vitan-mihai bravu,plus si cererea de transport este mai mare in zona decat pe Dudesti.Calea Dudesti ramane deocamdata de tranzit asta pana la modernizare ca dupa vad potential de dezvoltare in zona.Postare fscuta de mine si la colegii si prietenii de pe:

https://www.skyscrapercity.com/attachments/fb_img_1589622582783-jpg.132452/

lucian

In zona Dristor se traseaza linia continua intre liniile de tramvai.Posibil se pregatesc pt ca si autobuzele sa poata circula

https://www.facebook.com/386008281602004/posts/1473151466221008/

oc7avian

Da, și la Electrici se speculează că "135,182,330,335 vor folosi banda de pe linia de tramvai intre Calea Vitan si Banu Manta". Încă nu mi clar dacă au și o sursă din interior

voicul

Sambata era banda continua pana la Lizeanu. Probabil ca acum a ajuns pana mai departe.

voicul

As numi statiile astea dupa ce sunt:
Lucrari inutile pentru sifonare de bani in timp ce radem de prostii care nici macar nu au banca in statie.

Studiul a aratat ca ploaia de acum bate doar din partea dreapt si deci nu mai e nevoie de protectie si in partea stanga.

Powered by API/PUM imgur uploader

voicul

Zic ca mai bine e aici decat la metrou:

Linia tramvaiului 41 se suspendă începând de miercuri, pentru patru zile

Linia 41 va fi suspendată temporar, pentru patru zile, în perioada 14-18 octombrie, pentru a permite METROREX executarea unor lucrări la pasajul pietonal de la stația de metrou ,,Parc Drumul Taberei", aflată pe Magistrala 5, a anunțat marți dimineață STB.

https://www.digi24.ro/stiri/economie/transporturi/linia-tramvaiului-41-se-suspenda-incepand-de-miercuri-pentru-patru-zile-1383500

mokotow

S-au razgandit.

Actualizare 11:00. Societatea de Transport Bucureşti a anunțat că amână suspendarea liniei de tramvai 41, programată iniţial să înceapă miercuri, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, au declarat reprezentanţii STB pentru Agerpres. Compania va reveni ulterior cu un comunicat de presă.

Hef

Oare acest topic nu se poate numi mai bine "trasport public de suprafata B-If"

Avem si alti operatori, precum STV, care activeaza in Bucuresti si sunt diverse informatii ce pot fi utile si dezbateri pe subiecte ce ii priveste.

Sau un alte topic, "alti operatori de transport public local"

hvm

@voicul

Eu cred ca au vrut sa lase loc de extindere si au fost gandite initial ca si "half-profile" pentru a economisi fondurile. si daca traficul e mai mare, o sa le largeasca. :)
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

voicul

Oare cu noile restricitii STB mai reduce din numarul autobuzelor aflate in circulatie (mai ales dupa ora 20!) sau prefera sa plimbe aerul si sa polueze orasul?

frunzaverde

Sa reduci numarul de autobuze e probabil cea mai stupida decizie pe care poti sa o iei in momentul asta. Ideea cu redusul deplasarilor si lockdownul e sa spatiezi oamenii cat mai mult, inclusiv calatorii in transportul in comun. Un autobuz cu locuri in mod normal pentru 60 - 80 pasageri, poate duce in momentul asta 10 pasageri in siguranta. De asta ideea e nu doar sa reduci deplasarile oamenilor, ci si sa pastrezi serviciile unde se inghesuie oamenii la cel mai inalt nivel. Altfel tot ce faci e sa pastrezi acelasi nivel de inghesuiala, deci acelasi risc de contagiune, doar ca cu suferinte ale indivizilor...

Pe bune, dupa atatea luni, chiar nu e clar cum se transmite boala?

Si, hai sa fim seriosi, sunt 1500 de autobuze STB, si 1 milion de masini. Ce dracu de poluare produc alea 1500 de autobuze? NIMIC. Serios...
Cand esti amenintat cu ban permanent pentru ca ai criticat pozitia publica a unui politician, nu se mai poate numi conversatie sau forum, ci campanie electorala. Imi pare rau, dar din pacate, sunt nevoit va urez la revedere!

voicul

De ce ai ales numarul 10 si nu 1?

Cand transporta autobuzul 1 calator merita sa stea pe traseu la ora 22.30 cand la 23 e lockdown?
Dar noaptea cand eu personal am mers anii trecuti singur in autobuz, acum ca e lockdown, merita sa scoti flota pe traseu?

Nu e doar poluare. E poluare (noxe si zgomot) + uzura + costuri cu personalul + intretinere.

Eu am scris orele clar ca sa nu iasa cu scandal ca nu vreau eu autobuze pe traseu cand e rush hour si aglomeratie.

Si da e demonstrat ca mijloacele de transport in comun sunt o sursa de infectare/transmitere.
Totusi cum e rata de transefer redusa daca ai 2 autobuze cu 1 calator sau 1 autobuz cu 2 calatori, cand oricum la rush hour ai 20 -30 de calatori in autobuz?

oc7avian

Dacă ai 1 călător pe autobuz, la o înjumătățire a frecvenței (adică dublarea așteptării) o să ai 0 călători pe autobuz, nu 2. Împingi lumea spre alternative, dar poate că nu toți își permit taxi/Uber/mașină proprie.

Transportul public e bine să rămână cum e. De exemplu, ultima cursă de 336 înainte de restricții aproape se umplea pe scaune. Garantez că nu toți erau plimbăreți ca mine, ci terminau serviciul pe la ora aia. Știu că am dat exemplu de linie "specială", dar trăim niște vremuri în care și un călător pe autobuz e ok.

Nu trebuie să facem viața mai grea celor chiar depind de transportul public. Pentru că pentru unii s-a schimbat doar purtatul măștii, nu și programul de muncă ori salariul.