[B] Mentenanța, modernizarea și extinderea infrastructurii STB

Started by doryan93, November 14, 2013, 02:56:59 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PlayStation

Am trecut zilele astea pe la Unirii si am vazut lipit acest afis pe statia de autobuz de la Hanu lui Manuc:
(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

miahi

TVlad

Da dar parca la ei statia era mai spre sud, ca sa faciliteze accesul la metrou prin fosta iesire de la spitalul Brincovenesc, actualmente inchisa.

Earthchild

QuoteAșteptăm lansarea aplicațiilor pentru Programul Operațional Regional pentru a putea lua bani și din fonduri europene și ulterior și din cofinanțări.
Când se va petrece minunea?

miahi

Mai este problema si cu planseul din zona. Chiar sunt curios cum le vor "impaca" pe ambele.

dr4qul4

ar fi bine sa lase orgoliile deoparte si sa le faca pe ambele in acelasi timp.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

oc7avian

Se corelează cu lucrările la planșeu, care-s împărțite în faze

Știre 31 oct

Quote,,Am participat la ședința Comisiei de Circulație. Și în Comisia de Circulație a venit echipa tehnică a Primăriei Sectorului 4 și cu consultanții lor. Ne-au prezentat soluțiile pe care le au. Am agreat, în primul rând, ca ei să vină cu așa-numitul DTAC – este proiectul tehnic ușor simplificat, să fie clar pentru toată lumea pe ce proiect se ia avizul. Au zis că fac asta. Era un proiect împărțit, și, din nou, vorbim de parc, nu vorbim de pasaj, de parc și străzi, nu vorbim de pasaj, deci doar de planșeu.

Era un proiect împărțit pe patru etape, din care prima în parc, a doua către Hanul lui Manuc, a treia la fântâni și a patra lipită de pasaj. Și am agreat să le dăm avizul pe fazele unu, trei și patru, cu condiția ca ei să vină cu proiectul tehnic, ca să rămânem clari și cu marcarea, pe planșele de circulație a intrărilor în șantier, o chestie tehnică.

Sperând ca, până în momentul când ei să aibă nevoie de faza a doua, noi să terminăm documentația pentru tramvaiul care va trece prin Piața Unirii și să facem împreună. Și ne vom reîntâlni, joi, în Comisia de Circulație și, dacă ei vin cu chestiunile astea, Comisia Noastră de Circulație o să dea avizul", a declarat Nicușor Dan, citat de București Fm.

dr4qul4

il lasa pe Labuta sa inceapa lucrarile? Sau doar da vina pe el ca din cauza lui nu poate incepe conectarea liniilor de tramvai?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

oc7avian

Da

Doar pentru faza care impactează SF-ul de tramvai vor aștepta pentru corelarea lucrărilor. Restul zonelor de planșeu vor putea fi atacate.

panzer

S-au mai flexibilizat amandoi dupa alegeri. Sa vedem cine mai e prim-ministru sa le dea banii, ca nu au nici unul nici celalalt.

lucian

Exact,și cred că asta este și ideea cu Nicușor la prezidențiale,se baga la rupere pentru că știe că nu are nimic de pierdut pentru că pe fondul,trendul unui suveranist venit la putere știe că nu va vedea niciun ban de la guvern

paullie

Filmare cu lucrarile de reabilitare la linia 5. Peroanele in viitorul mandat, ce atâta graba?

Sper ca Ilie nu are cont pe aici pe la noi.  :)

TVlad

Va mai amintiti cit a costat un singur refugiu lungit pentru linia lui 41? Cit o garsoniera.

"Este rezultatul unei licitatii publice" a raspuns atunci Nicusor.