News:

.

Main Menu

[B] Traseele STB

Started by Ionut, April 12, 2012, 06:41:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

dr4qul4

21 se opreste inainte de pod.  Nu va schimba nimeni 3 mijloace de transport Uautobuz => tramvai=> metrou) ca sa ajunga la munca.
Mai degraba le-ar pune sa mearga pe linia de tramvai (banuiesc ca sunt mai inguste ca otokarele), si sa mearga pana la Metrou Obor. Ar mai fi o varianta sa opreasca exact la capatul tramvaiului, la acelasi peron, dar asta doar cand vom avea tramvaie suficiente, ca imediat dupa ele sa vina si tramvaiul.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Lyvyoo

Da, la varianta 2 ma gandeam si eu, asa cum ai spus-o tu sau aplicata in alt mod (de studiat), scopul fiind sa le facilitezi oamenilor deplasarea nu sa-i ingreunezi.

Cristi N

Mai e un detaliu: la orele de varf, dimineata tramvaiele spre centru si seara cele spre periferie sunt sub forma de cutie de sardine. Nu stiu cati calatori au autobuzele alea dar nu cred ca mai e capacitate libera ramasa pe 21 in conditiile astea.

mokotow

​Linia de tramvai 41 îşi reia circulaţia normală pe Podul Grant începând de sâmbătă dimineaţă, ca urmare a finalizării lucrărilor de consolidare a podului, a anunţat Primăria Capitalei. Însă tramvaiele nu vor circula de vineri, ora 21,30, până sâmbătă, ora 5,00, interval în care vor fi demontate piesele de cale utilizate temporar pentru circulaţia alternativă. Pentru preluarea călătorilor de pe acest traseu, de la ora 20,00 va funcţiona linia navetă de autobuze 641 între terminalele "Ghencea" şi "Piaţa Presei", pe bd. Ghencea, str. Braşov, str. Lujerului, Pasaj Lujerului, şos. Virtuţii, Calea Crângaşi, Pasaj Grant, str. Turda, bd. Mareşal Alexandru Averescu, bd. Mărăşti, bd. Expoziţiei.

HotNews.ro

Hef

Ieri am avut treaba in zona piata Univiersitatii. Am lasat masina in parcare la Baneasa. Am luat 361. Am fost 6 pasageri pe sensul spre centru. Asta la ora 8.30 dimineata. La intoarcere, la ora 20.00 am fost singurul pasager. Si am mers aproape pe toata lungimea traseului.

miahi

^^Ma intersectez zilnic cu 361 in mai multe locuri din oras, nu am vazut niciodata nici macar la capat la Baneasa mai mult de 5 calatori in el  ... cara aer .

voicul

Exista un mit, ca dupa niste ani desfinteaza liniile. Anul asta a disparut Otopeni - Mall Baneasa, 784 parca.

miahi

^^ 782 era si a fost desfiintata .

voicul

Mai taiati din autobuzele care oricum merg goale si stau ca ciorchinii la capat la mall Baneasa!

Erau 4 care ocupau banda 1 pe benzile spre mall + plin toata statia + pe o intoarcere de acolo.

voicul

Fara exagerare am vazut 2 autobuse goale - 0 oameni adica.
Mai greu, dar se misca.
Inceputul este acum vreo 7 zile, nu acum 1 luna cand chiar a inceput epidemia si la noi.
---

Gabriela Firea anunță încă o reducere a numărului de mijloace de transport ale STB scoase pe traseu

Gabriela Firea anunță că începând de la 1 aprilie va reduce numărul mijloacelor de transport ale STB care vor ieși pe traseu. Astfel, se ajunge la o reducere cu până la 40% a mijloacelor de transport public din București, după ce la începutul epidemiei numărul vehiculelor care circulau a fost redus cu 25%.

https://www.digi24.ro/stiri/economie/transporturi/gabriela-firea-anunta-inca-o-reducere-a-numarului-de-mijloace-de-transport-ale-stb-scoase-pe-traseu-1284336

lucian

@miahi
361 nu are traseu rau,doar la Unirii ar trebui sa mai opreasca si in alte statii pentru a veni in ajutor oamenilor sa ia mai multi calatori si nu doar sa opreasca la capatul lui 783 de la Unirii\Horoscop.Cat despre linii la general vom avea reorganizari de trasee mai ales o data cu deschiderea metrouluindin drumul taberei din iunie-iulie. O alta propunere ar fi ducerea si lui 27 pe Vitan-Mihai Bravu sau fie il mai suolimentezi pe 19 mai ales in weekend.Nu are rost sa tii doua linii de tramvai pe Dudesti cand pe zona Mihai Bravu-Vitan este in plina dezvoltare.N-ar fi rau de facut o adresa oficiala in acest sens...

voicul

De la 1 iunie, liniile de tramvai 1 și 10 vor circula întreaga noapte

De la 1 iunie, programul de funcționare a liniilor de tramvai 1 şi 10 va fi prelungit pe toată durata nopții, potrivit unui comunicat de presă remis de Societatea de Transport București.

Liniile 1 și 10 au un traseu circular, desfășurat pe Inelul Principal de Circulație din București, și reprezintă o parte dintre cele mai lungi și importante trasee de tramvai din Capitală.

Tot din 1 iunie, la secțiunea Trasee, vor fi publicate graficele de circulație actualizate.

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/de-la-1-iunie-liniile-de-tramvai-1-si-10-vor-circula-intreaga-noapte-1312140

Lyvyoo

De astazi autobuzele circula pe linia de tramvai, in cazul anumitor trasee -
Oare se poate afla pe surse timpul petrecut in trafic si diferentele fata de zilele anterioare?

voicul

Idee buna si pentru castigarea de timp si pentru un oras mai ECO (reducere consum motorina).

+1.

Lyvyoo

Stiu ca a mai fost discutia asta in forum si concluzia era ca nu se poate dpdv tehnic, dincolo de limitarile codului rutier. Acum codul rutier a fost modificat dar limitarile tehnice au ramas. E ok pana la urma ce se intampla?