[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

carutasul

de ceva vreme nu am mai trecut pe centură, waze m-a redirecționat pe Valea Largă :) Cred că diferența nu e foarte mare dar când coada la intrarea pe centură e în DN6 mă duc pe acolo. Azi am trecut și am văzut că lucrările de eliberare a amplasamentului au avansat, a dispărut o construcție de la intersecția cu DN6, o benzinărie abandonată la fel, am văzut și niște garduri retrase...nu toate. Vedem ce o mai fi. Am o dilemă cu linia de medie tensiune care merge pe o porțiune paralel cu centura, pare că o să o lase între sensuri și să facă celălalt sens dincolo. Are ... sens? Că nu am văzut să o fi dezfectat...

AdrianB1

Linia de medie tensiune a fost relocata tarziu si la pasajul Domnesti pe partea de nord, e ceva obisnuit. Nu o sa o lase intre sensuri, ii incurca in caz de interventii, e ieftin sa o mute spre vest dar probabil nu se grabesc pentru ca nu vor sa incurce lucrarile pe partea de vest cu stalpii noi.

Claudiu T.

Am trecut de curand pe bucata de centura Bucuresti dintre A2 si DN2. Groaznic de proasta toata zona, mai ales in zona fostului/actualului/viitorului Pasaj Cernica.

Asta vroiam sa intreb: care mai sunt vestile si termenul pentru Pasajul Cernica? De 2 ani e mort si ingropat,proiectul si lucrarile.
Romani 15.1 Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu căutăm plăcerea noastră

slartibartfast

S-a semnat în octombrie contractul de continuare a lucrărilor cu Maristar. Acum sunt în perioada de proiectare, care e de 6 luni.

carutasul

De la A1 la DN6, azi, că tot am trecut pe acolo...

lone_wolf32

Nu se grabesc cu gardurile la um-uri... dar e front de lucru kklau acum pentru rizzani... inclusiv sub pasaj la magurele
Ah si la padurea magurele au inceput sa taie dar mai au mult pana elibereaza

carutasul

cred că între pasajul Domnești și Bragadiru au cam defrișat tot (dacă exceptăm cablurile alea care atârnă pe acolo dar bănuiesc că și la asta lucrează Vertatel că sunt mereu în șantier). Deci dacă ar vrea ar putea să se apuce deja (probabil că mai așteaptă să se mai încălzească). Problema e că văd că rondul de la Bragadiru a devenit un blocaj și e cam dificil de rezolvat. De fapt s-ar putea face câte ceva, de exemplu pe direcția Măgurele-Domnești s-ar putea face bandă separată ca să nu mai intre în rond și s-ar simplifica masiv circulația dar problema e că nu știu care e planul, în teorie ar trebui să se apuce să sape pentru nivelul -1, nu știu dacă deviază centura mai spre București și sapă pe actualul amplasament (cu deranjul de rigoare) sau invers, sapă pe zona dinspre calea ferată și atunci n-o să se apuce să facă o bandă pe care ulterior să o sape...

PaulN

Blocajul din rondul de la Bragadiru o sa dispara odata cu finalizarea lotului A0S3.
Sa speram ca va fi finalizat in 2-3 luni acest lot pana incep efectiv sa lucreze la largirea centurii.

carutasul

da, asta sper și eu :)
Înainte de a se face amenajările la Bragadiru nu era aproape deloc blocaj, însă erau niște direcții neacoperite, printre care cea mai importantă era intrarea dinspre Bragadiru spre A1 care acum e folosită de cei care merg pe A0 și nu pot continua că nu e gata. Însă din păcate giratoriul temporar a mai introdus un blocaj și din cauză că e mic și mașinile mari trebuie să încetinească, nu pot merge fluent chiar dacă au calea liberă în față...

voicul

Ionel Scrioșteanu: 𝗔𝘂 𝗿𝗲𝗶𝗻𝗰𝗲𝗽𝘂𝘁 𝗹𝘂𝗰𝗿𝗮𝗿𝗶𝗹𝗲 𝘀𝗶 𝗽𝗲 𝘀𝗮𝗻𝘁𝗶𝗲𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗿𝗻𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲 𝗮 𝗖𝗲𝗻𝘁𝘂𝗿𝗶𝗶 𝗖𝗮𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝗲𝗶-𝗦𝘂𝗱