[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

voicul

Am si eu un update de pe lotul TS.
Incredibil dar au un progres de 2 cifre, mai exact 0.0% fata de ultima data cand am trecut.

Totusi ca sa fiu corect: azi, la ora 14, era o macara DEME in actiuni langa un pilon (cred ca se montau niste schele) +2 muncitori pe langa!

adix

Pasajul Cernica stadiul lucrarilor 21 iunie 2021.

punktnet

Super filmarea, din pacate nu cuprinde locurile unde intr-adevar este ceva miscare (cele doua pasaje CF)
Confirm cele de mai sus, am trecut ieri in zona si nu era nici un muncitor, macaraua era trasa pe dreapta, utilaje zero, muncitori nici atat...
Just kidding.

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

miahi

Unul peste 800 spre captul dinspre DN2, celalalt peste 801/802 spre capatul dinspre A2.

https://www.openrailwaymap.org/?style=standard&lat=44.44554600843547&lon=26.232519149780273&zoom=13

TibiV

OK, am înțeles...

Dar alea nu fac parte din pasajul Cernica, care a fost obiectul filmării.
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

punktnet

Pai nu, dar pe acolo se misca utilaje si se face ceva...nu e cu nimic prejos filmarea, doar ca nu unde ar fi interes acum
Just kidding.

pasa_andrei

Salutare salutare!

Nu am fost de ~ 1 luna de zile pe acest santier. Nu ma asteptam sa vad asfalt dar lucrurile se misca intr un final. Vedem rampa de la Otopeni finalizata la nivel de umplutura, a inceput si suprabetonarea si a inceput sa se ridice si rampa spre Chitila.

Enjoy!

adiarc

bine ca macar valorifica vremea prielnica
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

kola

Am trecut azi pe centura in zona pasajului Mogosoaia. Sunt revoltat de timpii petrecuti in trafic si cat de simpla ar fi fost o imbunatatire(cu 2 metri de asfalt latita zona pe 50 m lungime in dreptul pasajului, astfel nu ar fi fost nevoie ca 2 benzi sa se uneasca intr-una)  >:( Am pierdut la dus 55 de minute de la Acces groapa de gunoi Chitila pana la pasaj si 40 de minute la intors.
Am facut si poze doar la intors.
Tin minte ca si data trecuta a fost aglomerat dar mi-a spus un coleg atunci ca se blocase un camion. Azi nu era niciun camion blocat ci efectiv aglomeratia era din cauza ingustarii la o banda in zona pasajului. Pentru cei care aveti drum in zona, evitati.

Se lucra pe ambele parti ale pasajului, sub pasaj cat si deasupra.

kola

Si cateva poze cu aglomeratia de la intoarcere.

Va rog sa scuzati calitatea, sunt facute cu telefonul  :(

rota

Pasaj Giratoriu Suprateran DNCB - Domnești - 20 Iunie 2021

voicul

voicul

Era ceva activitate la Berceni: