[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

ryan4343

Quote from: larson on October 30, 2024, 01:45:52 PMCu largirea intre A1 si Domnesti cum mai stam?

A scris Scriosteanu ca s-a obtinut AC pentru toata bucata de la A1 la DN5, si ca incep "in curand" lucrarile. Vedem acum, cat de "curand"  :)

Sorinus

Tot el i-a raspsuns cuiva pe Facebook ca vor prioritiza bucata A1-> Pasaj Domnesti. Ceea ce evident ,e ce dorim toti.

carutasul

ieri erau iar Vertatel pe teren, nu îi mai văzusem de ceva vreme...

rocklee

eu nu cred ca se vor apuca de centura  intre A1 si Domnesti  ...pana nu se termina lotu 3 Aktor de pe A0
:o  8)
oare se poate lucra in asemenea aglomeratie cumeste acum intersectia A1 DNCB....AR FI CRIMA SI TEROARE ... >:(  >:(
O inregistrare recenta de pe canalul de yutube a lui INFRASTRUCTURA ROMANIA

carutasul

Intersecțiile de la A1 și  Domnești sunt deja lărgite. În principiu ar fi de făcut o șosea nouă la 2 m de cea veche fără să se suprapună (doar când se fac racordările ar fi un pic de deranj dar cred că s-ar descurca cumva). Traficul în sine ar fi problema, că și camioanele lor ar merge tot pe centură...

carutasul

bine, suntem cu un picior în noiembrie așa că oricum tot la primăvară s-ar apuca și până atunci sper că se termină și lotul Aktor, prin primăvară chiar mi se pare fezabil la ritmul actual...

dudley

Quote from: Sorinus on October 30, 2024, 01:16:03 PMTirrena a lasat o situatie OK in teren. Cam tot tronsonul este decopertat si gardurile mutate. Cred ca si utilitatile sunt mutate deja.

Mai sunt niste LEA de mutat in zona pasajului de la Cernica, dar in rest pare ca totul este mutat fara mari obstacole.
Pana trece perioada de proiectare + OIL aproape avem si bucata de A0 nord terminata (probabil un mic delay de 3-6 luni) asa incat sa poata lucra linistiti sub un trafic mai decent.

naivu

Înțeleg că între A1 și Domnești e prea mult trafic ca să lucreze, dar între Jilava și Bragadiru DNCB e dublat de A0 din primăvară, acolo care mai e scuza?!

Sorinus

Perioada de proiectare pt Maristar e de 6 luni. OIL inca nu s-a dat, dar daca masuram de maine, la 1 mai pot intra in teren.

Pe de alta parte, A0N3 si A0N4 nu prea au sanse sa fie gata in 2025, poate doar la sfarsitul anului.

carutasul

în ultimele zile am tot văzut mașini inscripționate cu IBB în zona Domnești, s-or fi băgat să lucreze la Rizzani? Că pe tronsonul lor nu mai au treabă...

voicul

Nebunie curata  :lol:

Ionel Scrioșteanu: au început lucrările de lărgire la 4 benzi a Centurii București între A1 și DN5

oneLess

Scrie Vertatel pe spatele lor. Excavatorul lui  :(( Rizzani :((  este încă la Craiova !

naivu

Ar fi fost mai interesant daca cine a facut colajul de pe youtube ar fi precizat si unde anume se lucreaza! Capatul spre A1, spre DN5, pe la mijloc ...?
Plus ca ar putea fi doar o relocare de utilitati.

carutasul

păi de faptul că au reapărut Vertatel în zonă am scris și eu alaltăieri. Pentru mine lucrările încep când văd decopertat stratul vegetal, nu când bagă țevi, astea sunt la "pregătitoare"  :)

jalemare

Secretaru' spune pe Facebook ca lucrarile intre pasajul Domnesti si DN5 vor incepe DUPA punerea in trafic a lotului 3 A0 sud, pana atunci se vor concentra pe sectorul A1-Pasaj Domnesti:

"𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁 𝗹𝘂𝗰𝗿𝗮𝗿𝗶 𝗽𝗲 𝘂𝗻 𝗻𝗼𝘂 𝘀𝗲𝗰𝘁𝗼𝗿 𝗮𝗹 𝗖𝗲𝗻𝘁𝘂𝗿𝗶𝗶 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶
Așa cum anunțam luna trecută, am început lucrările de lărgire la 4 benzi a Centurii București între A1 și DN5, sectorul de drum între km 40+000 și 54+700.
Pentru început:
✅️ se realizează Organizarea de Șantier, care se află în zona pasajului peste Centura București din Bragadiru;
✅️ au început activitățile de deminare pe amplasamentul lucrării;
✅️ a început relocarea rețelelor de utilități publice în mai multe puncte ale șantierului, aceasta fiind activitatea principală din prima perioadă a șantierului;
✅️ se lucrează la semnalizarea rutieră provizorie pentru delimitarea șantierului;
✅️ încep pregătirile ca în perioada următoare să se demoleze imobilele de pe culoarul expropriat.
În discuțiile pe care le-am avut joia trecută și astăzi în șantier, 𝗮𝗺 𝘀𝘁𝗮𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁 𝗰𝗮 𝗶𝗻 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮 𝗲𝘁𝗮𝗽𝗮 𝘀𝗮 𝗻𝘂 𝗲𝘅𝗶𝘀𝘁𝗲 𝗿𝗲𝘀𝘁𝗿𝗶𝗰𝘁𝗶𝗶 𝘀𝘂𝗽𝗹𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗰 pentru a nu perturba și mai mult circulația rutieră, care este oricum foarte dificilă.
După ce vom da în trafic Lotul 3 al Autostrăzii Bucureștiului #A0 Sud, se va putea intra cu restricții de trafic pentru a fi realizat și acest sector din Centura București.
Vom prioritiza lucrările aferente tronsonului dintre A1 și Pasajul Domnești, pentru a avea intr-o primă fază continuitate de 4 benzi pe acest sector.
Lucrările prevăzute pe acest lot sunt:
✅️ lărgirea la 4 benzi a Centurii București între Domnești și DN5 (Jilava) între km 40+000 și 54+700.
✅️ 𝗶𝗻 𝗽𝗿𝗲𝗺𝗶𝗲𝗿𝗮, 𝘃𝗼𝗿 𝗳𝗶 𝗿𝗲𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝘁𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘀𝗲𝗰𝘁𝗶𝗶 𝗽𝗲 𝟯 𝗻𝗶𝘃𝗲𝗹𝘂𝗿𝗶: 𝘀𝘂𝗯𝘁𝗲𝗿𝗮𝗻, 𝘁𝗲𝗿𝗮𝗻 𝘀𝗶 𝘀𝘂𝗽𝗿𝗮𝘁𝗲𝗿𝗮𝗻:
1) reabilitare pasaj superior peste DN5 (km 40+547)
2) pasaj superior nou pe DNCB peste bretele și sens giratoriu (km 40+750)
3) pasaj subteran pe DNCB x DC18 Măgurele (km 44+725)
4) pasaj subteran pe DNCB x DN6 Bragadiru (km 49+175)
✅️ lucrări de consolidare
✅️ lucrări de scurgerea apelor și drenaj
✅️ lucrări de siguranța circulației
✅️ lucrări de iluminat public
✅️ lucrări de relocare rețele de utilități publice
Durata de execuție a lucrărilor este de 24 luni.
📍 Amplasamentul lucrărilor se află între km 40+000 și 54+700, pe teritoriul unităților administrative 𝗝𝗶𝗹𝗮𝘃𝗮, 𝗠𝗮𝗴𝘂𝗿𝗲𝗹𝗲, 𝗕𝗿𝗮𝗴𝗮𝗱𝗶𝗿𝘂, 𝗖𝗹𝗶𝗻𝗰𝗲𝗻𝗶 𝘀𝗶 𝗗𝗼𝗺𝗻𝗲𝘀𝘁𝗶."

Irinel Scriosteanu - Facebook