[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

cosminn

",,Rușinea" de pe Centura Capitalei: Contractul pentru modernizarea lotului DN 2-A2 poate fi semnat cu Maristar/ Coni a renunțat la contestație, iar CNSC a respins contestația Romair"

Sursa

AdrianB1

Contractul pentru bucatica la sud de A1 e finalizat? Am trecut azi-noapte pe-acolo, vizibilitatea si semnalizarea sunt insuficiente, reflectorizantele de pe parapetii NJ sunt pline de praf si nu se vad, ramane totul asa cum este?

naivu

Când am trecut prin august pe acolo mai era de lucru în parcarea de tiruri, pe corpul DNCB părea gata, mai trebuia doar să interzică la stânga la coborârea din A1. Nu înțeleg ce se întinde atâta, mă așteptam să fie finalizat tot din decembrie 2023 sau măcar din primăvară.

Puffyk 1

Nu cred ca exagerez daca afirm ca.....au si uitat de ea! :-[

tom_sawyer

Autorizatie nr. 61 - "Lărgire la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului Bucuresti Sud între A1 (km 55+520) și DN5 (km 40+000) – LOT II – Lărgire la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului București Sud între km 54+700 și DN5 (km 40+000)" – Etapa 1

MT

carutasul

adică e pe tot lotul? (că aparent lot1 e cel deja finalizat)

danutzu_1069

Da, este pe tot lotul, exclusiv zona pasajului de la Domnesti.
Km 40 este in zona parcari de pamant de "la rezervoare"

Printre altele, lucrari de arta:
1) reabititare pasaj superior peste DN5 (Giurgiu) km 40+547,
2) pasaj superior nou pe CB km 40+750 peste bretele si sens giratoriu,
3) pasaj subteran pe cB km44+725 - Dc 1g (Magurel,e),
4) pasaj subteran pe CB km 49+175 - DN6 (Atexandria)

Alexandrei22

Cum te duci spre rondul suspendat la domnești, din spre rondul ăsta terminat recent, erau mai multe excavatoare și camioane parcate, aliniate. Cred ca ale celor de la rizzani

Claudiu T.

A fost emisă autorizaţia de construire pentru lărgirea Centurii Bucureşti între Domneşti şi DN5. Când încep lucrările

Link

Autorizaţia de construire pentru execuţia lucrărilor de lărgire la patru benzi a Centurii Bucureşti între Domneşti şi DN5 (Jilava) a fost emisă, anunţă secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Irinel Scrioşteanu, potrivit News.ro.

,,A fost emisă Autorizaţia de Construire pentru execuţia lucrărilor de lărgire la 4 benzi a Centurii Bucureşti între Domneşti şi DN5 (Jilava), mai exact, sectorul de drum între km 40+000 şi 54+700", spune secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Irinel Scrioşteanu. Lucrările vor începe în prima parte a lunii noiembrie, iar durata de execuţie a lucrărilor este de 24 luni. Autorizaţia de Construire - Etapa I prevede lărgirea la 4 benzi a Centurii Bucureşti între Domneşti şi DN5 (Jilava) şi, în premieră, vor fi realizate intersecţii pe trei niveluri: subteran, teran şi suprateran:
1) reabilitare pasaj superior peste DN5 (km 40+547)
2) pasaj superior nou pe DNCB peste bretele şi sens giratoriu (km 40+750)
3) pasaj subteran pe DNCB x DC18 Măgurele (km 44+725)
4) pasaj subteran pe DNCB x DN6 Bragadiru (km 49+175)

Autorizaţia de construire mai prevede şi lucrări de consolidare, lucrări de scurgerea apelor şi drenaj, lucrări de siguranţa circulaţiei, lucrări de iluminat public şi lucrări de relocare reţele de utilităţi publice. Amplasamentul lucrărilor se află între km 40+000 şi 54+700, pe teritoriul unităţilor administrative Jilava, Măgurele, Bragadiru, Clinceni şi Domneşti.

,,Acest proiect se desfăşoară cu sprijinul şi implicarea Consiliului Judeţean Ilfov - prin preşedintele Hubert Thuma şi al autorităţilor publice locale: Primăria comunei Domneşti - prin primar Adrian Ghiţă, Primăria comunei Clinceni - prin primar Adrian Budeanu, Primăria oraşului Bragadiru - prin primar Gabriel Lupulescu, Primăria oraşului Măgurele - prin primar Narcis Constantin, Primăria oraşului Jilava - prin primar Ilie Elefterie Petre", afirmă secretarul de stat.
Romani 15.1 Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu căutăm plăcerea noastră

GIV

e bine ca i-a mentionat pe toti cei implicati, de rizzani nu a zis nimic pentru ca ei oricum nu vor lucra  :troll: , a se vedea ritmul de la craiova  :lol:

Barcelo

A dat Domnul !

Quote𝗜𝗻 𝘀𝗳𝗮𝗿𝘀𝗶𝘁, 𝗽𝗼𝘁 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝘂𝗮 𝗹𝘂𝗰𝗿𝗮𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗹𝗮𝗿𝗴𝗶𝗿𝗲𝗮 𝗹𝗮 𝟰 𝗯𝗲𝗻𝘇𝗶 𝗮 𝗖𝗲𝗻𝘁𝘂𝗿𝗶𝗶 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶
A fost semnat contractul prin care putem continua lucrările de 𝗹𝗮𝗿𝗴𝗶𝗿𝗲 𝗹𝗮 𝟰 𝗯𝗲𝗻𝘇𝗶 𝗮 𝗖𝗲𝗻𝘁𝘂𝗿𝗶𝗶 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗗𝗡𝟮 - 𝗔𝟮 cu constructorul Asocierea Maristar Com - Hydrostroy AD - Patstroy Vdh Ead.
Noul constructor va relua lucrările de la stadiul fizic de 20,76% și va executa:
✅ lărgirea la 4 benzi a Centurii București pe o lungime de 11,45 km
✅ pasaj rutier peste DJ301 la Cernica, în lungime de 400 metri
✅ pasaj rutier peste calea ferată București - Constanța, în lungime de aproximativ 124 metri
✅ pasaj rutier peste calea ferată București - Oltenița, în lungime de aproximativ 105 metri
Astfel, după perioada de proiectare de 6 luni, maximum în primăvara anului viitor, putem începe lucrările de lărgire a Centurii București între DN2 - A2, care includ și ultimul pasaj din seria celor 5 pe care le-am început în 2020 și finalizat între timp (Mogoșoaia, Berceni, Popești-Leordeni, Domnești și Cernica - singurul nefinalizat).
Scriosteanu ( facebook )

pest1969

Sa vedem si cand vor da OIL...

panzer

Urmeaza a 4a perioada de proiectare pe acest lot. Doamne cata maculatura s-a facut doar pt cativa km... de fiecare data "utilitati nedescoperite"...  :lol:

Sorinus

Tirrena a lasat o situatie OK in teren. Cam tot tronsonul este decopertat si gardurile mutate. Cred ca si utilitatile sunt mutate deja.

Practic, ce era mai tricky au facut ei, desi nu neaparat ce era mai scump, de aceea doar 20% stadiul executiei.

Eu am incredere acum ca daca Maristar nu este lovita de blestemul falimentului celor ce lucreaza pe acest tronson, va termina la timp.

Pare insa ca deschiderea acestui tronson va coincide aproximativ cu A0N3 si N4, deci vom trece direct de la lumea 3a la boierie.

larson

Cu largirea intre A1 si Domnesti cum mai stam?