[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 6 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

Io nu inteleg cum o sa fie cu trotuarele PE pasaj... Cand le fac? dupa ce asfalteaza?

VladVulpe

Se mai stie ceva despre relicitarea DN2-A2? Se fac 5luni de la rezilierea cu TS , pe celelalte loturi (Dx12, Centura Timisoara) s-au miscat cei de la CNAIR cu lansarea procedurilor...dar pt DNCB nimic. Am tot urmarit conferinte de presa/ podcasturi cu Dl Grindeanu / Pistol , nici un reporter nu ii intreaba despre acest lot ramas in paragina de ani de zile...oare chiar nimeni nu e interesat?

panzer

^^trotuarele le vor face din Borduri ca si pe bretele, cu continuitate.

Se pare ca interesul pentru DNCB este cel mai scazut. Iar Dn2 <> A2 este cel mai amarat sector din toate. O sa faca 20 de ani de la prima lopata la inaugurare. Parte din cauza A0, parte din cauze politice.

Singura veste relativ buna pe care am auzit-o anul acesta este ca in SF-ul pt ce a ramas pe SUD discuta cu fiecare comuna in parte sa integreze DNCB cu traficul local, liniile de microbuze locale, statii STB, etc. Doar discuta ca n-a vazut nimeni nimic desenat.

TibiV

De la Ionut Ivasca: Largirea la 4 benzi - Centura Bucuresti Sud \ D.N.C.B \ 24.04.2023

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

O filmare si de la @adix aka Alberto Costea: Pasajul Berceni - DNCB. 24.04.2023
Este la pachet cu M2 Tudor Arghezi & P&R...

TibiV

O scurta filmare de astazi de la DronePOV: Pasajul Oltenitei 29/04/2023

TibiV

Se pare ca la pasajul Otenitei ar mai fi de lucru cel mult 10-15 zile...

O filmare foarte buna de la @adix aka Alberto Costea: Au aparut primele indicatoare rutiere la Pasajul Oltenitei!! 01.05.2023

Jacob46

La Oltenitei stim daca s-au facut testele de incarcare statica/dinamica?

TibiV

De la Ionut Ivasca: Pasajul Berceni \ DNCB \ 28.04.2023

Are si un pic de A0. In sfarsit, s-au apucat turcii de pasajul/podul peste canalul de irigatii dintre DNCB si A0...

GIV

greu mai creste rampa aia....

au pus stalpii fix in trotuar de la 6:10

TibiV

@GIV ,
asta este un proiect la care ai nevoie de multa lamaie ca sa il poti inghiti...

dr4qul4

Au doar camp acolo si nu au fost in stare sa faca un trotuar lat, drept si fara obstacole.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

carutasul

azi deja se vedea câte ceva la parcarea de la intersecția cu A1, ceva utilaje, țevi, părea că au decopertat și pe cealaltă parte a centurii...

Sorinus

Te referi la contractul cu IBB pt largire 1km plus parcare?

Vlad.U

De la Ionut Ivasca: "Pasajul Berceni \ DNCB \ 05.05.2023 #bucuresti #infrastructura"