[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 7 Guests are viewing this topic.

AFC

Daca vad eu bine pe filmari, sunt crapaturi longitudinale pe prima banda de langa rampa. Probabil asa si-au dat seama ca e o problema.
"Intr-o epoca de minciuna universala, sa spui adevarul este deja un act revolutionar" - George Orwell

TibiV

Pasajul Oltenitei filmat pe 24.01.2023 de Ionut Ivasca

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

shogom

Are Ionut Ivasca film nou de la Berceni. E o freza pe giratoriul suspendat. Se pare ca frezeaza betonul :o. Sa se fi miscat" si sub giratoriu?

TibiV

Hai sa punem si filmarea lui Ionut Ivasca din 30.01.2023

La rampa dinspre Jilava este mai rau decat am crezut...  :(

adix

Salutare!
Pasajul Berceni reloaded.
O zi excelenta tuturor!

hefaistos

Dacă mai demolează mult la Berceni, o sa vedem minunea pe invers: o sa termine turcii porțiunea pana la A2 înainte sa se termine acest pasaj. :|
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

mirceaeliade

pentru ca e o intrare demolata, dpdv tehnic se poate face o deschidere partiala care sa elimine 95% din traficul intersectat. iar cel care face la stanga sa intre in Bucuresti poate fi deviat oricum pe alte rute

hefaistos

Dacă e doar rampa cu pricina se poate reface în mai puțin de 3 luni. Dar nu știm ce se întâmplă acolo.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

TibiV

Au terminat cu excavarea, au inceput cu umpluturile.

La 06.30 se vede o basculanta care descarca balast/pietris...

punktnet

Avem vreo sansa la relicitare A2 - DN2 anul acesta?
Am vazut ca au disparut incet incet utilajele folosite de italieni, mai sunt cateva cu ceva firma de la noi.
Just kidding.

adix

Salut!
Imagini de la Pasajul Oltenitei!
O zi buna tuturor!

adix

Salut!
Actiune la Pasajul Berceni!!
Weekend placut tuturor!

MCI

Sambata de dimineață montau treptele la "cunoscuta" pasarela de la intersectia DNCB/A1. Era montata partea dinspre Carrefour si in curs de montare cea de langa CF. Podeau de deasupra nu era montata si nici limitarea accesului pe partea montata dinspre Carrefour.

adix

Salutare!
Pasajul Oltenitei imagini drona.
O zi buna tuturor!

TibiV

O filmare foarte buna cu Pasajul Berceni facuta de Ionut Ivasca pe 05.02.2023.

Dupa numarul foarte mare de armaturi pentru piloti forati, se pare ca problema este "profunda", si probabil va dura cateva luni bune rezolvarea ei...