[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

hefaistos

Martie probabil.
Doar ca cea mai mare coada se formeaza la celalalt pasaj, la Berceni, unde mai intai demoleaza.  :D 
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

carutasul

asta e, dărâmi, construiești, muncitor te numești :) Poate nu trebuie demolat chiar până la bază.
O parte din trafic se mai redistribuie, dar dacă e să dureze prea mult poate chiar ar merge o deschidere parțială cu bretelele valide (sper că doar aia e cu buba), dar nu mi se pare că ar trebui să dureze chiar așa de mult...

Ionut

Ce ne mai place senzaționalul...

carutasul

nu e nici o plăcere. Speram că în martie-aprilie termină lucrările, dacă remediază rapid s-ar încadra și așa...

Ionut

Am zis-o și în presă: nu e nimic ieșit din comun. Pe toate șantierele se repară taluze (debleu/rambleu), se scoate asfalt (oricare strat), ba chiar cad grinzi de pe pile sau se peticesc pile și tabliere.

Așa-i în tenis construcții. Nimic extraordinar. În toată lumea e așa. Sigur, ideal ar fi să meargă totul perfect dar nu trăim într-o lume perfectă.

adix

Salutare!
Imagini de la Pasajul Berceni!
O zi buna tuturor!

carutasul

aparent o fac de la fundație din nou. Cât să punem? Două luni le ajung? Că bănuiesc că restul termină în timpul ăsta...

survola

Pe facebook, secretarul de stat din MT spunea că trebuie refăcută (ranforsată) fundația bretelei care acum se demolează.

carutasul

păi se vede și în filmare că au ajuns la fundație. Întrebarea e cât durează să o facă la loc :)

TibiV

"Cine face si desface,
Toata ziua are ce face..."
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

carutasul

se mai întâmplă. S-or fi luat după vreun foraj din SF care s-a făcut în curte la primar :)  Partea plină a paharului e că avem siguranța că a verificat cineva lucrările (și probabil celelalte sunt în parametri). Pe mine doar asta mă interesează, cu cât întârzie deschiderea. Aș zice că vreo două luni ar trebui să le ajungă, parcă am văzut și mai rapid, iar în timpul ăsta ar putea să rezolve restul, parcă e păcat să mai întârzie mult segmentul ăsta, care e mai bine contractat având și lărgirea inclusă...

Sorinus

Cat a trecut de cand au anuntat ca reziliaza cu Tirrena? Sau se intampla cum am prevazut, cateva anunturi la intervale de cateva luni pana chiar reziliaza

Sorinus

Alta intrebare tampita, IBB nu ar fi trebuit sa intre in teren deja pe A1-Domnesti? O fi iarna, dar relocari pot sa faca.

TibiV

O filmare de pe 24 ianuarie cu Pasajul Berceni de la Ionut Ivasca - deci la 3 zile dupa filmarea lui @adix...

Mai fratilor, astia demoleaza chiar toata breteaua dinspre Jilava, pana la 1,5 metri sub nivelul DNCB!...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

danutzu_1069

Înseamnă probleme la terenul de fundare... Probabil ca au apărut tasari pe bretea, sau s-a "lasat" cu totul...
Sper sa nu-și amintit careva ca exista ceva utilități, inexistente pe vreo harta, și care trebuie relocate....
 :lol:  :lol: