[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

carutasul

din ce se spune în ziar axul drumului ar trebui să fie în final altfel și pasajul să fie poziționat corect doar că dacă nu știm exact proiectul nu avem cum ști dacă nu e doar o "abureală", pentru că atunci ar însemna că și giratoriul ăla alungit s-ar schimba ...

Sorinus

Toata povestea cu DN7-A1 e halucinanta. Ce sa cada..nu cade niciodata.

adix

Salutare!
Pasajul Oltenitei din drona.
O zi buna tuturor!

ultras_30

Azi la pasaj oltenitei au asfaltat toată ziua ,de ieri au început montarea stâlpilor de iluminat ,in 2 zile au ridicat peste 50 stâlpi iluminat ,au început cu umplerea cu balast la rampa spre oltenitei,am mai văzut activitate la gropile făcute sub oval.

mirceaeliade

QuoteMinistrul Grindeanu, despre pasarela pietonală de pe Centura București : da, este lucrarea unui ,,Dorel", dar nu e gata. Asta este explicația șefului CNAIR
,,Am văzut fotografia ieri, la dumneavoastră în presă și mulțumesc celor care au făcut fotografia... l-am chemat pe directorul CNAIR...Realizator : Este lucrarea unui Dorel ? Sorin Grindeanu : Dacă ar fi singura lucrare a unui Dorel...din ultimii 30 de ani nici n-ar fi rău, dar da, este lucrarea unui Dorel. Am discutat ieri cu cei de la CNAIR, înțeleg că au reparat toată această chestiune legată de linii (n.r marcaje), dar lucrarea nu este gata, nu e terminată, asta e explicația pe care mi-au dat-o cei de la CNAIR, pentru că, altfel, pare că am vrut să facem sau au vrut să facă o pasarelă care pleacă de nicăieri și duce nicăieri. Nu, ea trebuie să continue pe părțile laterale, deci va fi mai lungă".
https://economedia.ro/ministrul-grindeanu-despre-pasarela-pietonala-de-pe-centura-bucuresti-da-este-lucrarea-unui-dorel-dar-nu-e-gata-asta-este-explicatia-sefului-cnair.html

Parca scrisesem eu de tampenia piciorului de pasarela prin vara, desi cred ca problema locatiei e chiar mai vechie de un an. Bine ca totus s-a trezit cineva prin presa si a facut clickbait sa ajunga si pe la cei de la butoane. Ca se pare ca nici un butonist nu foloseste DNCBul.

adix

Salut!
Pasajul Berceni din drona.
O zi buna tuturor!

oneway

^^ Legat de pasarela de pe DNCB, ieri cand am trecut pe A1 spre Bucuresti deja erau puse bidoane intre sensuri si facute marcaje cu alb(latimea benzilor pareau sa aiba proportii egale). N-am mai apucat sa scot telefonul, dar parea ca au "muscat" putin din banda 2 de pe sensul opus ca sa fie cat de cat ok.

Powered by API/PUM imgur uploader
A0S3 - Aprilie/Mai 2025

JohannDB

Aflu astăzi că........ Pasajul ,,Meșterului Manole" de la Berceni: Constructorul demolează rampa de urcare dinspre Jilava din cauza problemelor de execuție !!

Uhhhhhhh..... Găgă unde ești ??

https://economedia.ro/pasajul-mesterului-manole-de-la-berceni-constructorul-a-demoleaza-rampa-de-urcare-dinspre-jilava-din-cauza-problemelor-de-executie.html#.Y8mud_hBzcc

Mădălina Podaru ian. 19, 2023 
Constructorul Trameco (Selina) demolează rampa de urcare pe Pasajul de la Berceni dinspre Jilava, din cauza unor probleme de execuție, anunță fostul secretar de stat în ministerul Transporturilor Horațiu Cosma. Acesta publică și fotografii care ilustrează refacerea rampei cu probleme, imaginile comparative de pe șantier (din octombrie 2022 și ianuarie 2023) confirmând susținerile fostului secretar de stat în mandatul Cătălin Drulă.

Totodată, cea mai recentă filmare din dronă arată că mai multe utilaje care demolează rampa Jilava. Informațiile Economedia indică o problemă la turnarea elementelor din beton la rampa sensului giratoriu suspendat.

Lucrările au început în vara anului 2020 și ar fi trebuit finalizate în 24 de luni, dar recepția a fost amânată până în aprilie 2023 din cauza problemelor de aprovizionare pe șantier. Stadiul fizic de execuție pe șantier este de aproape 80%.

survola

Mai bine acum decât mai târziu, nu?

Sorinus

Ar merge iluminat nodul A1xDNCB, nu stiu daca era macar in proiect. De asemenea, scuarurile alea din borduri ar putea fi mai vizibile, mai ales ca acum acolo avem practic o sicana. Plus radar fix, sa intri in intersectia aia cu peste 70 e f riscant (de fapt peste 50, dar na, sa nu fim asa habotnici).

AndreiB

+1 pentru radare fixe absolut peste tot.

mirceaeliade

Am trecut pe langa piciorul ala schiop din poza de mai sus si e chiar socant de ok acum.  Si la cat de simpla a fost solutia, nu stiu ce a lipsit sa se faca ceva timp de aproape un an, inainte de avea articole prin presa.

Chiar nu exista nici un fel de mandat la nici o entitate publica sa imbunatateasca traficul fara sesizari in presa? Poate ca cei care au fost prin interiorul sistemului stiu ceva ( @horatiu.cosma ?)

Nu are politia nici un fel de cadru pentru politistii din misiune? Ca nu pot sa cred ca absolut nici un politist nu a vazut la volan ca e dubioasa rau banda de pe dreapta.

Nu se poate face un "suggestion-box" cu chestii punctuale vazute in trafic de politisti?  Eu ca sofer ocazional am vazut multe aberatii evidente in trafic, si nu ai nevoie de nici o scoala/curs special sa iti dai seama ca nu e ok, ca cineva platit din bugetul statului ar trebui sa se autosesizeze

dr4qul4

eu am trecut pe acolo acum 10 zile. Trafic lejer, vreme perfecta, citit pe forum de el (dar fara prea multe semne de exclamatie) si tot m-a luat prin surprindere.
Eram pe prima banda si ...am cam strans din b.ci cand am trecut pe langa el pentru ca m-am bagat doar cu o roata pe B2.

Chiar m-am intrebat daca nu a fost nici un accident acolo timp de 1 an?! Sau fiind blocajul intre virajul la staaga si giratoriu, viteza este atat de mica, incat a fost ca o protectie?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

adix

Salutare!
Imagini de la Pasajul Oltenitei.
O zi buna tuturor!

carutasul