[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

panzer

Hehehe. Am inteles din prima ce ai spus. Relax. Mi-am facut si eu Rant-ul.  :D

Imi pare ca proiectele la care tin cel mai mult sunt cele mai intarziate. Cred ca le port ghinion! (vorba bancului)

Azi vuiau ziarele: A0N L1 (lotul care ma doare pe mine cel mai tare) a facut 3 ani si jumatate de la lansarea in licitatie. Si peste ani cand se va lua o hotarare o sa lucreze sau Pizzaroti sau Interakt (alti Aktori). Alti multi ani de nervi.

alext

Actualizare de la giratoriul Berceni: au inceput sa scoata umplutura de la rampa de urcare unde au spart betonul.

mirceaeliade

QuotePână la Autostrăzi, Compania de Drumuri o dă în bară cu un simplu pasaj pietonal. O bandă de circulație ,,a intrat la apă" pe Centura București în zona Militari

https://economedia.ro/pana-la-autostrazi-compania-de-drumuri-o-da-in-bara-cu-un-simplu-pasaj-pietonal-o-banda-de-circulatie-a-intrat-la-apa-pe-centura-bucuresti-in-zona-militari.html

hefaistos

Acolo e premiu pentru indolenta/nesimțire. Se poate rezolva cu puțin interes și o găleată de vopsea.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

AndreiB

Nu s-a ingustat permanent drumul?

panzer

Cui foloseste pasajul ala? :((

Hai ca in curand incepem si cu demolarile!

hefaistos

Se poate aduce parapetul de beton aproape de fata pilei si restul de diferenta se poate imparti la toate cele 4 benzi. Trecand peste stupiditatea unui pasaj care nu traverseaza si CF.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

miahi

In articolul lui @VictorC  se spune ca pasarela s-a facut pentru o viitoare statie de autobuz.

hefaistos

Statie de autobuz pentru cine? E o mizerie.

Sorinus

M-am crucit de fiecare data cand am trecut pe acolo. E de-a dreptul sfidator, nu mai zic de f periculos cand iti dispare banda brusc si apare un parapet de beton.

VladVulpe

Pasarela are cateva saptamani bune de cand este montata insa treptele de la scari nu au mai fost puse. Cumva , cineva a gandit probabil ca pasarela e un pericol si a facut imposibil accesul la traversare (refuz sa cred ca treptele n au mai fost montate din ignoranta ..desi nu este exclus)

om_bun

Parapetul de beton este pus langa parapetele de tabla in loc sa fie pe mijlocul drumului intre sensurile de mers.

carutasul

azi l-au luat măcar pe ăla de beton de acolo, a rămas doar cel metalic și cel puțin eu cu "căruța" am încăput pe banda respectivă, așa îngustată. Cu un TIR e mai greu. Am avut întâmplător un drum pe acolo.

Sorinus

Confirm, banda intai e ok pt turism dar nicidecum pt ceva mai mare. Azi era o coada imensa la iesirea de pe A1, dar centura spre Domnesti parea, de pe pod , deloc aglomearata.

naivu

Cred, in naivitatea mea, ca asta e o situatie in care ar trebui sa cada niste capete. Cei care au avut de verificat proiectul, cei care au avut de supravegheat evolutia lucrarii (banuiesc ca executia a durat ceva), cei care au facut receptia.
Ma intreb daca e normal doar sa ajusteze pozitia marcajelor ca sa ocoleasca stalpul pasarelei sau daca nu e mai normal sa o demoleze cat mai curand posibil (si eventual sa o reconstruiasca intr-o pozitie corecta dupa aceea)?