[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

shift2rail

^ cealalta farfurie (Popesti) e "servita" in Dec/ de Craciun, macar partial?

dr4qul4

Sa fim multumiti daca se deschid ambele inainte de Paste.
O avea vrajeala de povestitor "Ionel pantofi de ginerica", dar suntem cam mari sa mai credem in basme.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

miahi

"Ionel pantofi de ginerica" nu-i prea mai baga in seama pe cei de la Oltenitei de cand i-au ajuns si intrecut pe cei de la Berceni...

alext

Quote from: shift2rail on November 20, 2022, 02:58:22 PM^^ de ce s-au oprit cu largirea dncb la a doua "farfurie" (berceni) si nu au continuat pana la dn5?!?

Nu s-au oprit chiar la farfurie, mai continua cu largirea cca. 2 km (nu mai stiu cat spunea contractul ca este lungimea de dimainte/dupa farfurie)

kitsune

Nu am pus semnul de ironie pentru că nu era ironie. Chiar mă întrebam cine este inconștientul care caută un tetanos prin șantier. Am aflat. Pentru că, in stilul caracteristic al muncitorului nostru din construcții, locul este literalmente plin de cuie, doar cineva care nu are habar de meserie vine in pantofi (sau adidași, ca cel cu barbă de lângă el):

Powered by API/PUM imgur uploader
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

zone_rider

Cu sau fara pantofi, persoana respectiva macar pune presiune pe constructor, terorizandu-l cu vizite.

shogom

Foarte bine ca pune presiune.
Din pacate pe loturile TS nu l prea vedem.
Se pare ca pune presiune doar unde stie ca lucrurile merg cat de cat bine.

TibiV

Doua batai strica, doua filmari nu - chiar daca ambele sunt cu Pasajul Oltenitei si sunt facute in aceiasi zi, 19 noiembrie 2022.

Una de la Ionut Ivasca:

Si una de la DASH CAMERA RO:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Sorinus

La asta chiar ar fi pacat sa nu-i dea drumul pana de Craciun.

carutasul

depinde și de vreme. De asta ziceam că aici chiar ar merge ceva parțial în cazul în care nu sunt gata cu toate mărunțișurile, majoirtatea se pot face și mai la primăvară, ar fi un câștig de câteva luni. Că becuri nu avem nici acum :)

mirceaeliade

Pasajul asta arata cum arata Domnestiul acum vreo 3 luni. Nu prea am trecut pe aici, dar se formeaza cozi serioase de obicei? Adica peste 15 min sa treci prin intersectie?  Ca daca nu, pare ca ar fi o bataie la cap destul de mare pt constructor sa deschida partial cand mai sunt cai de access inca neasfaltate.

Sorinus

La Domnesti ultima luna au luat-o usor. Daca astern asfalt pana in Craciun, parapeti metalici, iluminat si marcaje se pot face si in Ianuarie.

shift2rail

^^ a priori, nu vad de ce ambuteiajele ar fi mai mici decat la Domnesti, vorbim totusi de intersectia unui drum national cu dncb (la Domnesti avem doar de un dj)

carutasul

La Domnești trece traficul A1->Giurgiu, de asta cred că e mai mare. Traficul A1-A2 presupun că momentan merge majoritar pe nord.

adix

Traiasca!
Up-date de la Pasajul Oltenitei.
O zi buna tuturor!