[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sorinus

Lasand la o parte promisiunile ca va fi foarte bine candva, exista vreo scuza ptr care intersectia Splai cu DNCB arata in halul ala? Sincer, o reasfaltare ca lumea pe 300m , marcare decente si o semnalizare de tara europeana, would go a long way. Poate si ceva iluminat decent.

TibiV

De la Ionut Ivasca: Pasajul Oltenitei - Popesti Leordeni / Itinera Spa. Stadiul lucrarilor 05.11.2022

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

adix

Salut!
Si de la mine imagini de la Pasajul Oltenitei.
O zi buna tuturor!

mirceaeliade

QuoteVineri, 11.11.2021, începând cu ora 12:00, s-a deschis traficul rutier pe pasajul suprateran de la Domnești.
http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/s-deschis-traficul-rutier-pe-pasajul-domne%C8%99ti

Ionut

Am vorbit pe 8 canale media azi despre Domnești, celelalte pasaje DNCB și A0. Pe TVR, Digi24, RFI, RRA, Profit.ro, Aleph/Mediafax, Euronews, Antena 1/3. Interes mare...

TibiV

Interes mare, ca sunt ambuteiaje mari.

Altfel, presa (presa grea, din Bucuresti -adica jurnalistii afectati direct...) nu da doi bani pe "chestiile astea".... >:(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

pasa_andrei

Foarte trist. Un eveniment super important pentru Bucuresti si pentru zona de sud.

adix

Traiasca!
Imagini noi de la Pasajul Berceni!
O zi buna tuturor!

Sorinus

Oltenita are mici sanse sa fie dat in trafic anul asta, dar Berceni, 0.

shogom

Fara sa i deochi dar mi se pare ca se misca decent spre bine.
Chiar daca n o fi gata 100% anul asta, cu ritmul de acum pot termina luna asta suprabetonarea si vad ca se tin aproape si cu hidroizolatia.

carutasul

După suprabetonare, e voia Domnului :) Dacă nu ninge și ține vremea pot pune și asfalt, nu cred că e grav dacă în loc de decembrie e ianuarie... Dar dacă nu se mai poate lucra ne putem duce până în martie... De asta m-aș mulțumi și cu o improvizație în cazul al doilea.

bekxy

Constructorul IBB începe în decembrie lucrările pentru lărgirea Centurii București între Autostrada A 1 București -Pitești și DN 5 (Jilava) un tronson de aproape un kilometru care va include și prima mare parcare pentru camioane, a transmis vineri, la inaugurarea Pasajului de la Domnești, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionel Scrioșteanu. Este un proiect de lărgire în zona Militari care va include și un giratoriu pentru întoarcere, contractul de 28 de milioane de lei având o durată de 6 luni. De asemenea, Ministerul Transporturilor prin CNAIR, va prelua de la Primăria Capitalei un tronson de 800 de metri de pe bulevardul Prelungirea Ghencea pentru a fi modernizat.

,,Pasajul de la Domnești nu va rezolva definitiv problemele de Centura Capitalei, eforturile trebuie să continue cu celelalte lucrări, cu legătura cu Bucureștiul și aici CNAIR-ul a avizat proiectul tehnic a încă aproape un kilometru din Prelungirea Ghencea, deci ne-am asumat suplimentar încă un kilometru din acest bulevard către București. Lucrările pe Centură dintre Autostrada A 1 București-Pitești și Pasajul Domnești vor începe în luna decembrie. Suntem în curs pentru autorizarea lucrărilor pentru dublarea la 4 benzi."- Ionel Scrioșteanu.

Sursa: https://economedia.ro/centura-bucuresti-ibb-incepe-largirea-la-4-benzi-intre-autostrada-a-1-si-pasajul-domnesti.html#.Y2-zn-yxVkw

danutzu_1069

Info de la dl Scriosteanu...

Apropo despre alte pasaje de pe DNCB..
Ala al treilea cam pe unde o fi?  :lol:  :lol:

shift2rail

^intre A1 si DN5 sunt mai mult de 1km! , care sector din dncb-sud se largeste incepand cu 1 dec?

Ps.."splaiul indecentei"...pun intended, i hope.

danutzu_1069

^A vrut sa zica pana in pasajul de la Domnesti.
De la A1 pana la Domnesti.. care include parcarea aia mare...