[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

adix

Traiasca!
Imagini noi de la Pasajul Oltenitei.
Sanatate!!

adix

Sa traiasca!
Pasajul Berceni!!
Bafta!

kola

Seara buna colegi,
am avut drum ieri pe centura si am pozat cam tot ce s-a putut poza. Situatia este urmatoarea:
Pasaj Cernica- pauza cam in toate punctele de lucru, singurul unde era ceva activitate era dupa podul de la Cernica unde se lucra anemic la largirea terasamentului
Pasaj Popesti-Leordeni - Activitate intensa. Cred ca erau undeva la 40 de oameni cel putin pe pod implicati in diferite activitati. De asemenea utilaje peste tot, si pe pod si sub pod. S-a deschis iar circulatia prin intersectie.
Pasaj Berceni- Ceva mai slabut ca Italienii dar se lucra si acolo. Imi pare ca a scazut activitatea dar poate sunt subiectiv.
Pasaj Domnesti -  Din pacate o problema tehnica m-a impiedicat sa fac poze dar se lucra cam peste tot. Era ora 16 si era foarte multa agitatie pentru ora aia.

De la Cernica am sa pun poze doar cu aglomeratia de pe centura. In rest nimic neschimbat de la ultima vizita. Coada de masini era pana la A2
[/img]

Singurul loc unde se lucra

kola

kola

kola

Nu stiu de care firme apartine portiunea dintre cele doua pasaje, dar se lucra si aici.

kola

Ne apropiem de pasajul Berceni

kola

Iar aici se construieste un giratoriu

Cam atat!

Sorinus

Unde se face acel giratoriu? O sa aiba acelasi sens ca cele de pe N, sa gatuie traficul.

TibiV

Giratoriul va fi dupa REMAT Sud, adica aici: https://proinfrastructura.ro/proiecteinfrastructura.html#map=17/44.336/26.146/0

Si este nevoie. Gandeste-te ca portiunea largita la 2+2 va avea (aproape sigur) parapete NJ pe axul drumului...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

robert_b

Oare stimabilii de la CNAIR cand se gandesc sa faca o "gogoasa la etaj"(aka giratoriu suspendat) sau macar un pasaj simplu peste giratoriul existent de la intersectia DNCB cu 601A (Dragomiresti - Chiajna) ? Nu de alta dar acolo o sa se faca urmatorul dop.

VladVulpe

Acolo trebuie facut ceva si cu traversarea caii ferate de la intrare in Chiajna. De 2-3 ori pe zi cand se coboara bariera pt cateva zeci de minute se blocheaza complet si centura si sensurile giratorii .

Cu siguranta nu exista nimic in plan pt acea zona de giratorii..deja de la deschiderea pasajului Mogosoaia pe sensul spre A1 coada incepe de la Rudeni ..cand se va inaugura si Domnesti deja va fi blocaj complet..

AndreiB

Stai sa vezi cand revin trenurile de calatori spre Giurgiu.

rocklee

Apropo de blocaje...o intrebare...Sau apucat de dublarea centuri intre A1 si pasajul Domnesti... Sa vezi de acum blocaje si in acea zona ...ca pe aceiași portiune in aceiasi zona pe A0 Aktor  joaca turcan batatura ..tot pe lopeloc pelocpeloc ...de nu se poate folosi nici A0 sud cand vor fi date in folosinta loturile 1 si 2.. :((

rocklee

Intrun interviu la Hotnews secretarul de stat Ionel Scr....a vorbit de soluțile de pe centura ...si vorbea de ceva pasaje in zona sensurilor giratori...de la benzinari si Ciajna...si se cauta soluti la intersectia cu DN 1...