[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TibiV

Pasajul Oltenitei si de la Ionut Ivasca: Pasajul Oltenitei - Popesti Leordeni / Itinera Spa. Stadiul lucrarilor 14.09.2022

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

adix

Sa traiasca!!
Iata cum am vazut eu Pasajul Oltenitei azi 20.09.2022.
Bafta!!

Hercule35

Cand s-or termina pasajele astea sa va vad cum filmati si DN2-A2 la fiecare 2 zile.
PUM inchide ochii la sectorul asta de DNCB, fara de care toate pasajele astea nu inseamna mai nimic.

Sorinus

Pe DN2-A2 nu se intampla nimic, chiar de la o luna la alta. Toate lumea stie situatia de acolo, asteptam rezilierea.

Xed

Va asigur ca au fost si mai mult ca sigur ca vor mai fi. Dar la ce va asteptati sa vedeti daca se duce cineva sa filmeze la fiecare 2 zile? Constructorul e in coma, santierul plin de bube. Credeti ca se va mobiliza Tirenna daca o sa vada o drona pe sus? Solutia la DN2-A2 in acest moment este pur si simplu rezilierea si relicitarea.

Cat pentru pasajele Domnesti, Berceni si Oltenitei ce se construiesc acum, o sa fie foarte bune. Acestea sunt pe partea de sud, nu au nicio treaba cu nordul. Mai degraba ce va continua sa incurce pe sud traficul este fix sectiunea Glina-Catelul, unde nici pana acum nu exista un proiect si stim cu totii ce haos e acolo.

carutasul

aici cred că e vorba de o neînțelegere tipică: filmările de la cele trei noduri nu le face de regulă API, le fac persoane independente care probabil mai vor și vizualizări (măcar atât) pentru munca lor; ce vizualizări ar putea aduce un lot unde nu se întâmplă nimic? Până la urmă CNAIR are obligația să îl controleze pe constructor, nu API :)

TibiV

Quote from: Xed on September 21, 2022, 11:12:48 AMMai degraba ce va continua sa incurce pe sud traficul este fix sectiunea Glina-Catelul, unde nici pana acum nu exista un proiect si stim cu totii ce haos e acolo.

Exact!
Pacat ca nimeni nu a acordat mare atentie acestei filmari:
Quote from: TibiV on September 12, 2022, 12:51:56 PMO noua filmare de la DASH CAMERA RO: Pasajul Popești-Leordeni - DNCB - Râul Dâmbovița - Retur 10.09.2022

O portiune din DNCB care inca nu are un proiect de largire. Traficul este mai "firav", caci filmarea este de sambata.
Se vede ce haos este la intersectia cu Splaiul...  :(

Si nu uitati de o complicatie suplimentara: la 07.50 se vede in toata splendoarea podul de cale ferata peste Dambovita care face parte din CFCB (Calea Ferata Centura Bucuresti, sau Inelul Feroviar Bucuresti), la nivel cu Splaiul.
Portiunea aia din CFCB este practic abandonata, dar in perspectiva modernizarii "Complexului Feroviar Bucuresti" (pentru care exista contract semnat pentru SF) viitorul nod Glina-Catelul devine o mare provocare...
Cred ca de aia nici nu avem inca proiect pe DNCB... Pana nu stim ce vrem sa facem cu calea ferata, nu stim cum sa "apucam" proiectarea nodului Glina...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Hercule35

Dupa reziliere, si inainte de relicitare, nu ar putea CNAIR, in regie proprie, sa toarne 2 straturi de asfalt si sa dea drumul acelor sectoare de drum aproape finalizate ? Ar fi vreo 4 km care ar fi o gura de oxigen, fiind pe la jumatatea DN2-A2.

danutzu_1069

^
Nu, pentru ca:
1. CNAIR
2. N-au făcut asta timp de x ani pe bucatile facute de construcorul anterior
3. S-ar creea ambuteiaje la revenirea de la 2 benzi la o banda

nitescudragos

Neata'. De largirea la 4 benzi intre A1 si DN5 se mai aude ceva ? Parca se acordase contractul pentru proiectare si executie, nu ? Multumesc

adix

Salutare baieti si, scuze, sunt si eu la inceput de drum si timpul si banii nu imi permit sa merg mai departe de DNCB...!
Dar, chiar si asa, cum ar zice Firicel, nu se poate trece cu vederea actiunea in desfasurare de la Pasajul Berceni pe care am surprins-o azi!
Va salut cu respect!

Hercule35

Quote from: danutzu_1069 on September 22, 2022, 07:01:41 AM3. S-ar creea ambuteiaje la revenirea de la 2 benzi la o banda

Dar oare dupa aceste pasaje supraterane, nu se va reveni de la 2 benzi la o banda ? E aceeasi chestie, numai ca aici bucata ce s-ar da in trafic ar fi chiar mai mare, fata de cea din zona pasajelor.

cao_vali

Ieri am trecut si eu prin intersectie si important ca se lucra, am vazut atarnate banner-e de la Bog'art pe pasaj, sunt si ei parte din contract?

hefaistos

Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

panzer