[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

TibiV

Multumim mult, @pasa_andrei.

Dar sigur nu putem sa "enjoy" ceea ce vedem...  :(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

adiarc

^nu mai sunt la curent..

Ce s-a întâmplat la Cernica?

Mulțumesc
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

bogdannp23

Nu s-a mai intamplat nimic de ceva timp, asta este problema. Santierul este aproape abandonat.

Duta C

laucirobert

Din ce spune Dl. Irinel Scriosteanu in acest interviu se pare ca cei de la Tirrena Scavi se chinuie sa obtina un credit ca sa poata continua lucrarile. Altfel, ii zboara, Problema e ca noi ramanem tot cu drumul ala jalnic. Interviul in linkul urmator :
https://www.gandul.ro/actualitate/exclusiv-cand-se-va-circula-pe-pasajul-popesti-leordeni-de-pe-centura-capitalei-video-19826303

Sorinus

Am trecut ieri pe DN2-A2 si am observat ca, practic, toata distanta este atacata, in diferite stadii. Pe unele zone e balast pana la cota, in altele abia au mutat gardurile si au inceput sa curete pamantul.

Intr-adevar, e jale la structuri. Nu se pot scoate astea din contract, sa ramana pe viitor podurile peste M800 si M801? S-ar crea gatuiri acolo, dar macar n-ai mai merge ca pe camp pe atatia km.

In stadiul in care e Cernica, si daca se apuca serios de munce, nu-i gata in mai putin de 2 ani.

minisoferul

Se vede ceva miscare a celor de la DELTA A.C.M. 93 SRL & AZVIRT LLC & S.C. MAXIDESIGN S.R.L. pe sectorul A1-Dn7 ?

Pe 01.06 li s-a dat noul ordin de reincepere lucrari, dar mai bine lipsa.

VladVulpe

Pentru Dn2-A2 eu scriu aici de peste 1 an de zile ca TS trebuiau reziliati ..se vedea clar inca de la inceputuri ca nu vor misca nimic ..din pacate sunt inca cu contractul activ si va mai trece timp destul pana sa apara un alt constructor .
Pe a1-dn7 in teren nu este nici o miscare a constructorului

carutasul

eu presupun (chiar sper) că pe A1-DN7 au dat ordinul tocmai ca să constate că nu se întâmplă nimic și să poată rezilia în siguranță pentru ei... Că speranțe de la firmele astea... nu avem de ce...

BEV

Sambata (20-Aug-2022) avem parte de activitate intensa pe santierul de la Pasajul Domnesti. Numarul de muncitori a crescut semnificativ si putem vedea ca pe santier activeaza mult mai multe utilaje decat in saptamanile anterioare.

O imagine 360 de la fata locului poate fi vazuta aici: https://www.facebook.com/A-birds-eye-view-111752644660986/photos/184755747360675

VladVulpe

La Domnesti poate fi lejer gata anul acesta. Sunt curios in schimb ce se va intampla dupa deschiderea pasajului cu traficul   pe bucata A1- Rudeni..in sensurile giratorii de la Dragomiresti si Chiajna.. deja de cand avem pasaj la Mogosoaia timpii de asteptare s-au marit considerabil..odata cu deschiderea pasajului Domnesti eu cred ca aceasta bucata va cumula aglomeretia pe cate inainte o aveam la Domnesti & Mogosoaia ..timpii de asteptare la orele de varf fiind spre 1h pt a tranzita zona

vm75

Buna intrebare. Sunt zile in care coada incepe la giratoriul de la Petrom Rudeni si ajunge pana la Domnesti. Ma gandesc ca daca dispare dopul mare de la capat se va mai micsora si aglomeratia de pe traseu. De exemplu, la intersectia DNCB - A1 se blocheaza toate sensurile pentru ca e blocat spre Domnesti iar unii soferi se opresc in mijlocul intersectiei. Oricum, toata solutia de trafic intre DN1 si A1 este de toata jena, cu treceri de pietoni, giratorii si trecerea CF de la Chiajna, care este cireasa de pe tort. Parca se lansase o licitatie de SF care sa studieze noi solutii pentru zona de nord a DNCB, dar nu am mai auzit nimic despre ea.

panzer

Nu se va intampla nimic.

Traficul va creste, timpii de asteptare de asemenea. Dar de intamplat nu se va intampla nimic. Absolut toata lumea este convinsa ca A0 va rezolva totul. Si de ce sa isi mai bata capul.

Nici harta poluarii de la CERESTIN de zilele trecute n-a impresionat pe nimeni. Unde e cel mai ROSU?

Mi-a scapat stirea cu Delta. Hahaha. Ma intorc la pozat dupa 5 ani pe acelasi tronson de DNCB. :lol:

mirceaeliade

Mi se pare mie sau la Pasajul Domnesti se vede un strat de smoala? Daca da, e pentru izolatie sau pentru a face lipeala cu un viitor strat de asfalt?

Claudiu T.

Hidroizolatie este. Cel putin asta spuneau colegii mai devreme.
Romani 15.1 Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu căutăm plăcerea noastră