[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

TibiV

Quote from: dr4qul4 on July 15, 2022, 11:42:16 AM... se observa clar ca lipsesc cele 8 conexiuni intre bretele si cerc, si alea vor fi cel mai greu de ridicat pentru ca sunt imprastiate ..

Daca te uiti cu atentie la ultima filmare a lui Ionut Ivasca vei vedea ca acele conexiune nu mai sunt imprastiate, sunt deja la baza "giratoriului"...

Si avem acum si pasajul Oltenitei, tot de la Ionut Ivasca:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

dr4qul4

sunt imprastiate la modul ca vor trebui sa mute macaraua in cel putin 4 locuri (daca nu chiar 8). Si probabil ca vor ramane in carlig pana vor fi sudate. Luna asta sigur nu le vedem pe toate 8 sus!
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Xed

Oricum ar fi si eu sunt de acord ca in acest an vom vedea doar pasajul de la Domnesti terminat. Toate santierele se misca la relanti. Te rogi de pe o zi pe alta sa mai adauge un biscuite sau sa mai inalte cu 10cm rampele de acces.

Numai la Domnesti cred ca puteau sa termine cu suprabetonarea de 2 luni deja dar unde ne grabim? Asa ca pentru Berceni si Oltenitei cel mai degraba la finalul primaverii viitoare.

Duta C

Din nefericire situatia nu este roza ci galbena ca holera!!! >:(  >:(

hefaistos

Quote from: Aur3l1an0 on July 15, 2022, 03:11:18 PMSe aude in targ, ca dupa ce va finaliza pasajul Domnești, Traconul va prelua construcția pasajului Cernica.

:lol:  :lol:  :lol:
Problema TS nu e ca n-au cu cine sa lucreze, e ca n-au cu cine sa lucreze GRATIS. Nu cred ca Tracon lucreaza gratis, sau ma rog, la preturile pe care TS ar fi dispusa sa le dea.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

BEV

Pasajul Domnesti 16 Iulie 2022

O imagine 360 de la fata locului puteti vedea aici: https://www.facebook.com/A-birds-eye-view-111752644660986/photos/177395871429996

relikka

La pasajul Oltenita au inceput sa puna predalele de beton pe rampele de urcare/coborare spre Berceni. Incet-incet se misca lucrurile. Pe rampa spre Bucuresti deja betoneaza.

TibiV

Noua rampa Bragadiru DN6-DNCB, filmata de Ionut Ivasca:

Vedeti de la 03.30 circulatia in "giratoriu". Abia astept sa ne explice Tavi Pertea cum ar trebui de fapt sa se circule acolo...

Interesant si incidentul de la 06.25...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

carutasul

dacă ar mai fi "teșit" un pic ieșirea din giratoriu spre Măgurele ca să permită TIR-urilor să rămână pe o singură bandă ar fi putut da posibilitatea unui "fermoar" cu cele care vin din Bragadiru. Dar oricum nu cred că e foarte mare deranjul, în definitiv dacă pare că se congestionează mai rău pot introduce prioritate pentru centură și devine "ca înainte" doar că mai sunt și niște bretele în plus care ajută... Cozile la intrarea în Bragadiru nu erau foarte mari înainte deci cu atât mai puțin ar fi acum, când cei care merg Domnești-București nu ar mai sta deloc, că ar face dreapta pe noua bretea..

adix

Sa traiasca!
Las si eu aici o filmare de la Pasajul Berceni.
Sanatate!!

minisoferul

PROIECT DE HOTĂRÂRE DE GUVERN privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional "Lărgire la 4 benzi a Centurii Rutiere a Municipiului Bucureşti Sud între A2 km 23+600 şi A1 km 55+520 şi Amenajare punct de întoarcere în soluţie giratorie pe CB în zona autostrăzii A1" - LOT 1- Lărgire la 4 benzi a Centurii Rutiere a Municipiului Bucuresti Sud între A1 (km 55+520) şi km 54+700 inclusiv parcarea de lungă durată de la km 54+765", precum şi aprobarea listei imobilelor proprietate publică a unităţilor administrativ -teritoriale, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional

cezar-mario2012

...de pe canalul DronePOV

minisoferul

Apare o veste noua cred eu pe harta Cestrin referitoare la DNCB pe portiunea DN7-A1 ramasa nefinalizata.

"IN DATA DE 02.03.2022 A FOST FORMULAT APEL LA TRIBUNALUL BUCURESTI. HOTARAREA DE INSTANTA FIIND EXECUTORIE, INGINERUL FIDIC A A EMIS ORDINUL DE INCEPERE PENTRU ANTREPRENOR PENTRU DATA DE 01.06.2022. APELUL A FOST RESPINS.

LE: am gasit si un articol intr-un ziar: Link

A fost emis ordinul de reincepere lucrari pentru Delta Acm care a fost cumparata de primaria Sectorului 3.

LE 2. Se pare ca Primaria Sectorului 3 a vandut 1% din actiuni catre o firma din Berceni si acum detine doar 49% din Delta, care intre timp si-a cerut falimentul. Iar pe zona din DNCB s-au format niste gropi de toata frumusetea.

horatiu.cosma

CNAIR a făcut apel, nu Delta.

alexd4u2

DNCB - Pasajul Cernica: