[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

@TibiV , aia clar este un inceput de pasarela peste DNCB... dar care este scopul ei acolo.... doar niste minti luminate stiu....
Mi se parea mai util sa se prelungeasca si peste CF, adica sa ramana cu o coborare la centura, si inca o coborare dupa CF...
Din ce vad la traseele RATB, acolo ar fi o statie pentru autobuz 125, pe partea opusa CF... si probabil vor sa faca statie si pe partea cu CF... Acolo pare sa fie si o alveola..

oneway

Probabil au legatura si cu astea Click me!. Intre timp a aparut aceelasi tip de structura si pe partea cu linia CF.
A0S3 - Aprilie/Mai 2025

oneway

Un contract e Lot 1: Lot I între A1 (km 55+520) și km 54+700, inclusiv parcarea de lungă durată de la km 54+765". Iar celalalt e Lot II: Lotul II, intre A1 (km 55+520) si DN5 (km 40+000)
A0S3 - Aprilie/Mai 2025

Sorinus

𝗩𝗮 𝗿𝗲𝗮𝗺𝗶𝗻𝘁𝗲𝘀𝗰 𝗰𝗮 𝗹𝗮 𝗱𝗮𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝟮𝟮 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟭 𝗮 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝘀𝗲𝗺𝗻𝗮𝘁 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮𝗰𝘁𝘂𝗹 𝗽𝗲 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹 𝗜, 𝗔𝟭-𝗗𝗡𝟱

Si? au trecut 7 luni, nu ar fi trebuit macar sa termine proiectarea, e doar 1km...   Pe santier clar nu au aparut.

mirceaeliade

OIL a fost dat pe 1 Februarie, deci sunt "numai" 5 luni de atunci

dr4qul4

Sigur sunt pietonale structurile alea? Cel putin cea de pe google maps pare a fi destul de solida!
Gasim pe undeva licitatia pentru ele?
Exact pe acolo se paote amenaja o noua legatura intre cele 2 zone comerciale din Militari. Iar hala aia pare a fi cu autorizatie temporara.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

panzer

Este chiar pe forum aici

Mai sunt 2 piloni similari si la Chitila langa Remat.

cezar-mario2012

DNCB intre Pasajul Popești-Leordeni si Pasajul Berceni filmat pe 3 iulie de DASH CAMERA RO:

adyneamtu

Quote from: TibiV on July 05, 2022, 03:54:56 PM...
Ce or fi structurile alea de la 06.15-06.30 ?
Oare vor sa faca o pasarela pietonala peste DNCB?!...

Va fi pasarelă pietonală, fiindcă acolo vor fi stații de autobuz pentru linia 125.
In mijlocul pozei la "Plan situatie - statii bus" se observa cat de cat cu negru.

Quote from: razvan96 on June 12, 2020, 11:25:41 PMAti putea pune pe harta proiectelor si Pasajele Berceni si Oltenita de pe DNCB? Pentru Berceni pe langa documentatia beneficiarului avem si imaginea asta, din pacate rezolutia nu e foarte buna dar poate ajuta: