[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

carutasul

Cam așa era dimineață. Ce am observat e că rondul de la Lidl e mult mai liber ( și cred că încă mai sunt destui care nu știu) și acum pe la patru și ceva când am venit nu am stat la coadă la urcarea de pe centură în Bragadiru, e drept că a venit și vara și traficul s-a mai relaxat. În tot cazul cel puțin azi nu mi s-a părut că s-ar face mare coadă la noul giratoriu, vedem ...

carutasul

Acum îmi dau seama că dimineață și eu am greșit, trebuia să intru la giratoriu pe breteaua de întoarcere ca să merg spre București :)

bekxy

Quote from: mirceaeliade on June 29, 2022, 11:53:42 AMcam ciudat ca se face subteran la Magurele cand acolo e pasaj deja de vreo zece ani

La Măgurele e pasaj de vreo 40-50 de ani, dar asigură doar relația București-Măgurele.
Pasajul cel nou va asigura circulația nestingherită pe centură, fără conflict de trafic cu intrarea/ ieșirea în/ din Măgurele. (pasaj subteran + giratorii)

TibiV

@pasa_andrei a filmat pasajul Oltenitei pe 28 iunie (la 2 zile dupa @adix) si a publicat aseara, dar a uitat sa posteze.

Sincer, ii admir pe cei care sunt mai harnici cu filmarile decat cu postarile...  ;)

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

BEV

Pasajul Domnesti pe 2 Iulie 2022

O imagine 360 de la fata locului puteti vedea aici - https://www.facebook.com/A-birds-eye-view-111752644660986/photos/174272595075657

ciprian92c

Va salut,

Stie cineva de ce nu se mai lucreaza pe portiunea de drum dintre DN2 si A2? Sunt cateva saptamani de cand nu mai sunt utilaje pe santier si nici oameni la lucru.

jalemare

𝗔𝘀𝘁𝗮𝘇𝗶 𝗮 𝗳𝗼𝘀𝘁 *semnat contractul pentru* 𝗲𝘅𝗲𝗰𝘂𝘁𝗶𝗲 *lucrări*  "𝗟𝗮𝗿𝗴𝗶𝗿𝗲 𝗹𝗮 𝟰 𝗯𝗲𝗻𝘇𝗶 𝗮 𝗖𝗲𝗻𝘁𝘂𝗿𝗶𝗶 𝗥𝘂𝘁𝗶𝗲𝗿𝗲 𝗮 𝗠𝘂𝗻𝗶𝗰𝗶𝗽𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶, 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹 𝗜𝗜, 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗔𝟭 (𝗸𝗺 𝟱𝟱+𝟱𝟮𝟬) 𝘀𝗶 𝗗𝗡𝟱 (𝗸𝗺 𝟰𝟬+𝟬𝟬𝟬)" – 𝗖𝗵𝗶𝗮𝗷𝗻𝗮, 𝗖𝗶𝗼𝗿𝗼𝗴𝗮𝗿𝗹𝗮, 𝗗𝗼𝗺𝗻𝗲𝘀𝘁𝗶, 𝗖𝗹𝗶𝗻𝗰𝗲𝗻𝗶, 𝗕𝗿𝗮𝗴𝗮𝗱𝗶𝗿𝘂, 𝗠𝗮𝗴𝘂𝗿𝗲𝗹𝗲 𝘀𝗶 𝗝𝗶𝗹𝗮𝘃𝗮.
Contractantul este Asocierea RIZZANI DE ECCHER S.p.a. (lider) – S.C. MAVGO HOLDING S.R.L. (asociat).
❗ 𝗜𝗻 𝗽𝗿𝗲𝗺𝗶𝗲𝗿𝗮 𝘃𝗼𝗿 𝗳𝗶 𝗿𝗲𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝘁𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘀𝗲𝗰𝘁𝗶𝗶 𝗽𝗲 𝟯 𝗻𝗶𝘃𝗲𝗹𝘂𝗿𝗶: 𝘀𝘂𝗯𝘁𝗲𝗿𝗮𝗻, 𝘁𝗲𝗿𝗮𝗻 𝘀𝗶 𝘀𝘂𝗽𝗿𝗮𝘁𝗲𝗿𝗮𝗻.
Amenajare intersecții:
➡️ Intersecție Centura București – DN5  (inclusiv reabilitarea pasajului peste DN5)
➡️ Pasaj subteran pe CB km 44+725 – DC18 (Măgurele)
➡️ Intersecție Centura București – DC20 (Vârteju) și Cazarma Măgurele km 46+040
➡️ Intersecție Centura București – DN6 (Alexandria)
* Pe acest traseu se află și pasajul Domnești, dar este o lucrare separată de acest proiect.
𝗩𝗮 𝗿𝗲𝗮𝗺𝗶𝗻𝘁𝗲𝘀𝗰 𝗰𝗮 𝗹𝗮 𝗱𝗮𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝟮𝟮 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟭 𝗮 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝘀𝗲𝗺𝗻𝗮𝘁 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮𝗰𝘁𝘂𝗹 𝗽𝗲 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹 𝗜, 𝗔𝟭-𝗗𝗡𝟱
CNAIR a semnat atunci contractul cu Asocierea IBB-HIB ROMANIA - IBB-HAUS-UND INDUSTRIEBAU GMBH –AUTOTEHNOROM – VENTOR GRUP CONSULTING pentru execuție ,,Lărgire la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului Bucureşti Sud între A1 (km 55+520) și DN 5 (km 40+000) - Lot I între A1 (km 55+520) și km 54+700, inclusiv parcarea de lungă durată de la km 54+765".
*𝗔ici* 𝘃𝗼𝗺 𝗮𝗺𝗲𝗻𝗮𝗷𝗮 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮 𝗽𝗮𝗿𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝗹𝘂𝗻𝗴𝗮 𝗱𝘂𝗿𝗮𝘁𝗮, 𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝘃 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗮𝗺𝗶𝗼𝗮𝗻𝗲, 𝗽𝗲 𝗮𝗰𝘁𝘂𝗮𝗹𝗮 𝗖𝗲𝗻𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗮 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶.
Parcarea va fi amplasată la km 54+765, accesul va fi asigurat din intersecția giratorie proiectată pe Centura Bucureștiului, prin drum de legătură, pentru a putea fi accesată din toate direcțiile.
*Așa cum am mai spus,* 𝘁𝗼𝗮𝘁𝗮 𝗖𝗲𝗻𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗖𝗮𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝗲𝗶 𝘃𝗮 𝗮𝘃𝗲𝗮 𝟰 𝗯𝗲𝗻𝘇𝗶 𝗱𝗲 𝗰𝗶𝗿𝗰𝘂𝗹𝗮𝘁𝗶𝗲, 𝗽𝗮𝗻𝗮 𝗶𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟱.

Facebook - Irinel Scriosteanu

mirceaeliade

deci conform contractelor, toata DNCB ar trebui sa aiba 2 benzi in 2025, si cu exceptia lotului asta semnat acum, ar trebui sa fie gata defapt pana in 2023.

Puffyk

A1-DN7 sta nerezolvat de o caruta de ani. i imi rup masina in fiecare zi, cu speranta ca voi vedea vreodata stratul de uzura asternut....

slartibartfast

2025 e un termen realist pentru lărgirea între DN2 și A2, având în vedere ritmul actual de lucru?

punktnet

Just kidding.

hefaistos

^^
Vorbim de termene după reziliere si relicitare. Iar se sta la Tirena Scavi.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

RaduG

În completare la mesajul de mai sus al lui Scrioșteanu, avem FB Cristian Pistol

Quote✒Am semnat astăzi contractul pentru lărgirea la 4 benzi a Centurii Rutiere a Municipiului Bucureşti Sud între A1 și DN 5 (Lotul 2).
📊Asocierea RIZZANI DE ECCHER S.P.A. (lider de asociere)- S.C. MAVGO HOLDING SRL are la dispoziție 12 luni pentru proiectare și 24 de luni pentru execuția lucrărilor.
🏷Contractul cu o valoare de 504,112 milioane de lei (fără TVA), este finanțat prin fonduri europene nerambursabile (POIM și POT).
🏗Pe cei 14,7 km ai acestui obiectiv Antreprenorul va construi inclusiv 2 pasaje subterane (cu o lungime de peste 600 de m).
🗂Obiectivul pentru care am semnat astăzi contractul de proiectare și execuție face parte din proiectul "Dezvoltarea unei rețele interne de infrastructură rutieră pentru zona orbitală a Municipiului București".

TibiV

Pasajul Berceni filmat pe 2 iulie de DASH CAMERA RO:

Ce or fi structurile alea de la 06.15-06.30 ?
Oare vor sa faca o pasarela pietonala peste DNCB?!...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

BIGRED1984

Te pomenesti ca or face statie de tren suburban acolo.