[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

carutasul

mie mi se pare că și Popești-Leordeni are șanse să fie gata înaintea Berceniului ( cu un mic amendament, că nu văd macaralele pentru restul de grinzi, nu cred că piticele alea din filmare se încumetă :) ) . Mai au ceva grinzi de ridicat față de ceilalți, dar după ce le ridică o să aibă mai mult spațiu de manevră în jur și ar putea face lucrările mai repede decât la celelalte două pasaje, unde par mai înghesuiți...

hefaistos

Marginal Berceni e mai avansat decat Oltenitei: mai multe grinzi ridicate mai avansata suprabetonarea, si chiar mai multa umputura pe rampe. Doar marginal. Prezenta macaralei pe santier, deasemenea poate insemna ca urmeza si ridicarea restului de grinzi metalice saptamana asta.
Oricum ar trebui sa termina anul asta ambii, daca sunt seriosi: ridicat grinzi pana la 1 iulie, subrabetonat panna la 1 octombrie, finalizare lucrari (ma rog, deschidere cu detalii finalizate dupa) 1 decembrie. 

Powered by API/PUM imgur uploader
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

carutasul

pentru noi e sărbătoare oricum când deschid, nu e nevoie să aștepte 1 Decembrie :)

hefaistos

Yeap!
Chiar va fi sarbatoare.
Din pacate nu cred ca mai e nimeni "la butoane" in MT sau CNAIR care sa rezolve de urgenta intersectiile secundare, asa cum a fost rezolvat giratoriul Otopeni.
Ma refer la intesectiile cu Str. Atomistilor (la Magurele) si Splaiul Unirii dar nu numai. Daca vor ramane in stadiul actual se va muta dopul de trafic aici. Poate ceva mai atenuat, ca e traficul mai redus
Si inca veva, sa se intezica virajele la stanga pe toate stradutele inconjuratoare. Sa se interzica prin separatoare nu prin semne.

Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

TibiV

Inca o filmare de la Ionut Ivasca cu pasajul Berceni:

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

Breteaua Bragadiru de la Ionut Ivasca

bekxy

De dimineață pe la 7 am întâlnit pe DNCB, în zona Chiajna, 3 grinzi babane de beton, care se deplasau spre sud. Berceni, Popești?

alext

Eu am vazut 2 oprite la Berceni....
Probabil ca vorbim de aceleasi grinzi.

Oricum, mai au de sudat la grinzile metalice. Sudurile aferente cercului nu sunt facute.

LE: tot in data de 14.05

TibiV

O filmare de la Ionut Ivasca cu pasajul Oltenitei:

Raducu Popa

Pasajele Berceni, Oltenitei si largirea la 4 benzi dintre cele doua:

bekxy

Știe cineva de ce nu e semnat contractul cu Rizzani & co pentru DN5-A2?

TibiV

Pasajul Cernica filmat pe 16 mai de Ionut Ivasca:

pasa_andrei

Pasaj Berceni - 23.05.2022

Cerc complet la Berceni , lucrarile intra in linie dreapta si aici. Structura este gata, au ramas cateva elemente metalice de montat.

Asteptam inceputul lucrarilor la suprastructura.

Pastram sansele de inagurare pentru Decembrie 2022.

Enjoy!

panzer

Well done. Sa speram finalul anului.

La minutul 3.45 se vede binder sau asfalt spre Popesti Leordeni, unde tb dublata centrura.  ;)

Xed

Ieri am avut si eu "norocul" de a parcurge DNCB Nord la orele pranzului si sa raman blocat pe portiunea DN2-A2 vreo 30 de min. :D 
Mare lucru nu e de raportat, miscare super slaba, la relanti. Pe o portiune se misca un nene cu in compactor in doru' lelii, un pic mai in fata niste muncitori lucrau si ei in modul traditional la un perete de sprijin cu lopata si galeata. Pot spune ca era mai animat langa lacul Cernica unde depoziteaza balastul. Mai veneau si plecau camioane de pe acolo.